Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Problemy,Pytania-Global,Korean,NosJP

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 356
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

post-439718-0-01736100-1334248053_thumb.jpgpost-439718-0-01736100-1334248053_thumb.jpgPomógł by kto bo nie wiem co trzeba zrobić z tym 5 coś tam jak na screenie

5 Traw (Tych co na PL trzeba 30) na szczęscie tu jest 100% na zebranie ;)

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ok ja też gram

Smoke Weed.
Witam, jak gram to można spotkać mnie pod nickiem CrossOver. ;)

cfe8e074dd.jpeg

Jp ekipa czeka na braci swych!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam proźbę do kogoś ktos gra na Avalonie.

A mianowicie; Szukam jakieś miłej osoby która mogła by mi pomuc...mam 33 lvl lucznika i jeśli ktoś mógłby podexpic mnie NP: Glacka

bardzo był bym wdzieczny

gg:8663366

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Potwory nie mają elementu (chodzi mi o żołnierzy) więc resy nie będą działać.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

napisałby mi ktoś co oznaczają dokładnie te opcje w skillach? domyślam się że część wybór elementów ale przydałoby mi się więcej informacji. będe wdzięczny jeśli ktoś mi pomoże to rozszyfrować ich znaczenie

201206240darkwilczur.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem odnośnie Nostale jp.

Pobrałem ActiveX włączam nostale ale jak launcher sie włącza to nie wyświetla serwerów a po chwili się pokazuje coś i wyłącza.

Co mam robić ???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam problem odnośnie Nostale jp.

Pobrałem ActiveX włączam nostale ale jak launcher sie włącza to nie wyświetla serwerów a po chwili się pokazuje coś i wyłącza.

Co mam robić ???

problemis.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na Koreanie tak masz. Wbijesz 30 lvl, idziesz do portu i idziesz do takich kamieni przy posągach - tam wybierasz SP, którą chcesz zdobyć.

Opublikowano

pomocy!

kiedy próbuje uruchomić instalator folder w którym mam ten plik zawiesza się kiedy zamykam go przez menadżer zadań znika pasek zadań a w jego miejscu pojawia się białe pole ikony na pulpicie mi znikają a instalator za nic nie chce się włączyć wcześniej jak instalowałem nt miałem podobne problemy ale w końcu udawało się zainstalować. teraz nie mogę .

:(

proszę was o szybką pomoc

:(

24n3chy.jpg

Opublikowano

Włącz ten instalator i cierpliwie czekaj, miałem podobną sytuację która rozwiązała się po 5 minutach. Poprostu włącz i czekaj, kanapkę sobie zrób czy coś :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Działa wam Korean ? Mi wyskakują krzaczki, nie wrzucam ich bo raczej nikt tu Koreańskiego nie zna. Otworzyłem przez translate.google stronę nostale.com i coś tam wydukałem o konserwacji 25.07. Ale o tej godzinie oni mają już 7 rano ;/

EDIT: Dobra poblokowali IP polskie. Ktoś wie czy zmiana IP przez AOL'a działa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...