Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Problemy,Pytania-Global,Korean,NosJP

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 356
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

8Up Zabrania się dawania KSSN.

Daj + nikomu nie szkodzi!

10Postów[O]

40Postów[X]

100Postów[X]

Nostale:

Nick:orochiX2

LvL:53

JLvL:42

EQ:Pro:P

Ban:Tak na 1 miesiąc;(

Opublikowano

Witam.Znudziła mi się troche gra na NosTale SE na łuku 31 lvl z WK job 2 ponieważ mam 40 podstawowych punktów sp więc teraz zacząłem grać na PLu na magu 39 lvl.

Mam pytanie:Gdzie mam expić??(od 39 do 45 lvla np)

Bo Łąka Komety by mi wystarczała ale zawsze jest tam full ludzi :/

Opublikowano

@up Tylko kometa. Ja radziłem sobie jak było full ludzi. Stań w 1 rogu i tam bij po 3-4 moby nie lurując i exp będzie dobrze leciał.

Opublikowano

Witajcie jestem szefem polskiej fam na nt se. Jeżeli ktoś chciałby do nas dołączyc proszę pisać notki w grze do " Jasiek ". ;D

Darkorbit :

serwer: global europa 1

statek : goliat

1/2 full elite ;D

s

s

s

s

s

Opublikowano

Witajcie jestem szefem polskiej fam na nt se. Jeżeli ktoś chciałby do nas dołączyc proszę pisać notki w grze do " Jasiek ". ;D

Nie jesteś szefem, EddyxDD jest szefem. Ja jestem zastępcą jak ty.

A żeby nie było spamu

Jakie potwory bić na 3 sp w nt se, bo nie chce mi się szukać.

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

z teg co mi sie wydaje na se po splusowaniu broni założyć może ją tylko ten co ją splusował ;p co do se to najlepiej na 30 lvlu odpalić bota i przez ok. 24 h wbije się 18 job, a po 18 jobie robić questy do 50 lvla i na 50 lvlu iść na Robaki 60 lvl( dużo ludzi wczesnych godzinach bije tam pojedynczo rabactwo ). W ciągu 10 min na robakach wbija się 3 % na bocie przez gdzine tyle wlatuje :)

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Opublikowano

z teg co mi sie wydaje na se po splusowaniu broni założyć może ją tylko ten co ją splusował ;p co do se to najlepiej na 30 lvlu odpalić bota i przez ok. 24 h wbije się 18 job, a po 18 jobie robić questy do 50 lvla i na 50 lvlu iść na Robaki 60 lvl( dużo ludzi wczesnych godzinach bije tam pojedynczo rabactwo ). W ciągu 10 min na robakach wbija się 3 % na bocie przez gdzine tyle wlatuje :)

A jak mam na WK na NosTale SE tylko 40 punktów podstawowych i 0 dodatkowych to mam sam expić na glacy czy z kimś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...