Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Problemy,Pytania-Global,Korean,NosJP

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z misją na 19lvl.

Po otrzymaniu misji od ospałka dałem mu rudy i kilofy i on powinien mnie odesłać do czaso 20, a mam taką misje:

201109260resiverpl.jpg

Ok, już sobie poradziłem trzeba było iść na most w terenie kopalni

c1362a4ce5f09e05fde0d19b9e00ac65.jpg
  • Odpowiedzi 356
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SuperCzopek kliknij obojetne i patrz na ikonke w pasku myśle ze oto ci chodzilo a polowania to :

http://www.mpcforum.pl/topic/428248-tutjak-zrobic-sp-na-koreanskim-nostale/

@AdiQ

Gdy przejdziemy 18 czasoprzestrzeń idziemy porozmawiać z Mimi Mentor. Ona zleci nam czekanie na wiadomość od Lorda Cuarry a my w tym czasie zbieramy 10 mandragor od szczęśliwych mandr, 15 ziaren złośnika od jadowitych złośników i 20 ogonów lisa od młodych lisów. Po zebraniu tych rzeczy idziemy porozmawiać z Mimi Mentor.

Po rozmowie zaczynamy akt 1-2 idąc do Ospałka i biorąc od niego zadanie "Nowy przyjaciel". Po zdobyciu zadania musimy dostarczyć Ospałkowi 14 rudy. Dostaniemy punkty doświadczenia i profesji. Potem musimy dostarczyć Ospałkowi 7 starych kilofów. Dostaniemy w zamian punkty doświadczenia, profesji i mały magazyn. Następnie trzeba przejść 20 czasoprzestrzeń, jednak najprawdopodobniej nie masz 20 lvl'a żeby wejść do tej czasoprzestrzeni. Po osiągnięciu 20 lvl'a idziemy wykonać 20 czasoprzestrzeń. Jest ona długa, jednak za przejście jej można dostać nową rzecz - kwiat dźwięku. Dzięki niemu dostajemy dodatkowe zadanie klikając w okno zadań, a potem na napis o kwiatach dźwięku. Naciskamy potwierdź i dostajemy dodatkowe zadanie.

a masz 20lv jesli nie to go dobij :D pomoglem + :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dobra mam wk,1 job :/ i 31 lvl :)

I punkty sp żółte mi spadają i różowe mi się dodają od mobów i sie dodają do żółtego

Mam pytanie:Jak mi punkty sp spadają to jak bd wbijać job na WK i czy rano będą mi sie te żółte punkty odładowywały czy tylko na 20 job sp4 dopiero?

Opublikowano

Nie rano sie nie odnawia za bicie na glacy dostajesz pkt jak zdejmeisz sp to tez ci leci profka :]

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

oskwin Nikt Tego nie

Wie nawet twórca 99 nos

All%20World.png

ლ(ಠ益ಠლ) -Nie Rozumiem Jak Można Tak Spamować

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano

hehe niedługo może zagramy na zajebistym servku :] Ala Se tyle z większym jobem, free krzakami ;]

Szykujcie się jutro na mega niespodziankę od BONZAYYYA

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Opublikowano

Aha i jak bd miał 20 job na norm i na wk jak na norm bede job expil to wtedy bedzie mi sie odnawiało żółte?

Bo mam 724 punktów podstawowych(te żółte :D)i jak mi spadną to dupa będzie i tyle :/

więc jak bd miał na norm i na wk 20 job albo jakiś wyższy lvl bo słyszałem że na jakimś wyższym lvlu dopiero będzie mi się przywracało

P.S:Proszę o pomoc z nostale gsmxol.

Opublikowano

Witam jestem dosyć nowym użytkownikiem, ale w Nostale gram już od około 2lat. Postanowiłem że zacznę grać w Nostale Koreańskie i mam problem xD. Potrzebuje kssn czy jest tu osoba która da mi jakieś kssn??? oczywiście +++ będą xD I mam pytanie co to jest to w rejestracji na samym początku po regulaminie nad kssn???

Pozdr

Satuu

Ps

Uwielbiam to forum. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...