Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Problemy,Pytania-Global,Korean,NosJP

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 356
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

#Up jest już temat więc nie spam -.-.

zajebisteg.jpg

I Like That.

Daj LUBIE TO !!!

Opublikowano

A z sp to tak samo jest na Nostale SE i na 99nos.Tak?

Kiedy koniec konserwacji na 99nos?

Pisze już kilka postów i nic -,-

Powiedzcie wreszcie :angry:

Opublikowano
Jakie jest polowanie na 2sp na NosTale SE?

Poszukaj linka jak zrobic sp na koreańskim Nostale i schodz na dół to znajdziesz.

#UP niewiadoo kiedy sie skończy zrozum to nie na Nostale se robi się sp na 30lv i jest łatwiejsze.

zajebisteg.jpg

I Like That.

Daj LUBIE TO !!!

Opublikowano

@2UP

http://www.mpcforum.pl/topic/450312-infodlaczego-99-nos-jest-offline/

TCQ dzieki za usunięcie tamtego posta ;]] Knoxx ale to patchu i instalacji ci tyle miejsca zajmuje?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@UP ile wazy yy 1,3giga jesli o to ci chodzi.

A tak wgl jak zobić pegasa na ntSE tak samo jak na pl?

zajebisteg.jpg

I Like That.

Daj LUBIE TO !!!

Opublikowano

@UP Pytam jak zrobic -.-.

zajebisteg.jpg

I Like That.

Daj LUBIE TO !!!

Opublikowano

Proszę o podexpienie na serwerze SE. Jak ktoś chętny proszę o szepty lub noty do Mineral. Z góry dzięx :D

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Witam mam problem Nostale SE ;P Mam już swoje kssn ale jak kliknę dalej i uzupełnię dalszą część rejestracji czyli ID hasło itp. klikam ten lewy przycisk i wyskakuja mi kwadraty a dokładnie:

3 kwadraty spacja 5 kwadratów spacja 3 kwadraty i ...

Naprawdę nie wiem co z tym zrobić wszystko zmieniam i wgl. email mam na hotmail bo takie są wymagania. Nie napisałem tylko numeru telefonu domowego oraz kodu pocztowego(adresu). Pomóżcie mi z tym męczę się z tym od tygodnia :( Nie podawajcie mi poradnika Onze bo robie tak jak on i nie wychodzi ... ;/

Powiedzcie/wytłumaczcie mi jak się tam zarejestrować. Kiedyś był filmik i jakbym go obejrzał to pewnie by to wszystko wyjaśniło, ale teraz go nie ma.

Help me ;P

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.Mam problem z misją po cp 27 na NosTale SE,więc opisuję ten problem:

Po przejściu 27 czasoprzestrzeni idziemy zapytać się Rycerza Pinto o Toma. Ten powie o sekretnym spotkaniu rycerzy o które pytamy się Trenera Calvin. Ten odsyła nas do Teomana Topp. Ten mówi że nic o tym nie wie.

I tu miła niespodzianka. Rozmawiamy z Teodorem Tipp, bratem Teomana Topp. Ten powie nam informacje o spotkaniu rycerzy jeśli dostarczymy mu: 10 Pysznego Pokarmu dla Zwierząt, 4 Trenerów Zwierząt, 6 Kamieni Gilion, 15 Vampie

Dałem mu te rzeczy,giliony i vampie tylko mam coś 0/1 i 0/1 jakieś rzeczy

Czy coś mam złapać?Jakieś rzeczy mu dać?Jeżeli tak to piszcie :).

Opublikowano

Wiec tak to są zwierzeta 1 to chomik koło cp 20 i lis koło cp 22 :] Na terenach kopalń

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

Ja już bym zrobił specjalny temat o nostale se, tam będą wszystkie odpowiedzi na pytania z misji lub do sp. Ale pewnie to będzie spam, jak ten post też : )

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

mAM PROBLEM z misją nostale se:

Po przejściu 29 czasoprzestrzeni idziemy do nowego NPC na Słonecznych Łąkach, Jerico. Ten każe nam zabić 15 Dusi-Lisów, 10 Dzikich Strączków Groszku, 16 Jadowitych Chomików i 18 Owiec (Owce ze Słonecznych Łąk a nie z Łąk Nosville). Po zabiciu ich dostajemy w nagrodę punkty doświadczenia i profesji.

No i mam coś:

0/15 to wiem że to lisy

0/5- niewiem co

0/16- niewiem

0/18- niewiem

Jak ktoś wie co z tą misją chodzi?Może Drzewo:D będzie wiedział.Jak ktoś jeszcze to piszcie.

@edit już wiedziałem co to było

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...