Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Problemy,Pytania-Global,Korean,NosJP

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie piszemy prośby,problemy oraz pytania wszelkie inne tematy związane zGlobalem,Nos99,Koreanem,NostaleJP

Najważniejsze Tematy

http://www.mpcforum.pl/topic/334451-tutorialrejestracja-na-nostalecokr/

http://www.mpcforum.pl/topic/421793-tutrejestracja-nostalejp/

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 356
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Chyba tylko teraz co jakiś czas będzie. Jak masz znajomych z dużym levelem to chodź z nim na enki. MI leci czasem na 46lv 15% za spota ;>

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Siemka mam taki problem zrobilem cp 46 i poszedłem do tajemniczej bramy i dostalem od malco lejek i na strone z misjami pisze ze mam zlapc obojetnie jaki rodzaj kenko a prubowalem juz chyba na 5 rodzajach i mi za karzdym razem jakis komunikat wyskakuje oco kaman ?

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

@up Global to nie jest uk!

Global czasem nie splajtował/Firma prowadząca pare miesięcy Temu?

Nie ma już Czegoś Takiego Jak Global Nostale ^^

All%20World.png

ლ(ಠ益ಠლ) -Nie Rozumiem Jak Można Tak Spamować

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano

NosTale SE. Hej, robiłem właśnie zadanie. Dostarczyłem Zioła do malcolma, potem zboże do evy, a teraz czegoś 10 do kogo? Proszę o pomoc. To jest misja na bodajże 43lv.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

NosTale SE. Hej, robiłem właśnie zadanie. Dostarczyłem Zioła do malcolma, potem zboże do evy, a teraz czegoś 10 do kogo? Proszę o pomoc. To jest misja na bodajże 43lv.

mandargory...

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

Ok, robi mi sie aktualizacja na NosTale SE.

Mam 2 pytania:

czy dalej w cp 20 można zdobyć krzaka(jeśli chodzi o misje)?

Jak wybrać u Mimi mentor klase np na woja luka i maga tak po kolei?

Opublikowano

Ok, robi mi sie aktualizacja na NosTale SE.

Mam 2 pytania:

czy dalej w cp 20 można zdobyć krzaka(jeśli chodzi o misje)?

Jak wybrać u Mimi mentor klase np na woja luka i maga tak po kolei?

Wybierasz klase tak jak na pl'u

w cp20 juz sie nie dostaje, zmniejszyli nagrody i sa gorsze wczesniej sie dostawalo ancki itepe...

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

Tamto to był event sierpniowy jak to mówi mój koreański kumpel " najlepszy jaki był "

Global od kiedy to PL ? Usama nie wiesz nic, a gadasz głupoty ... Global splajtował 10 miechów temu, w liście nostale na stronie entwella pod szyldem "global " jest Nostale. co.uk czyli UK. Na nostaleJP nikt nie gra ze względu na brak ip. Sami debile z tych kid modów...

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Opublikowano

Ale na glacu exp jest duży :) Jak miałem 45 i byłem z kolegą na enkach, on bierze całego spota, to wleciało mi 15%.

Dzięki Vipek ;)

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Na NosTale Se MAM JUŻ 16 lvl,wbijam do 20 i ide do mimi mentor i wybieram to zmień zawód czy jakoś tak.gadam gadam gadam i akceptuje i sa te rubryki i ktore to woj mag i luk?

1 woj 2 luk 3 mag?

Opublikowano

Mam problem z misją przed 20 cp(NosTale SE)Po rozmowie zaczynamy akt 1-2 idąc do Ospałka i biorąc od niego zadanie "Nowy przyjaciel". Po zdobyciu zadania musimy dostarczyć Ospałkowi 14 rudy. Dostaniemy punkty doświadczenia i profesji. Potem musimy dostarczyć Ospałkowi 7 starych kilofów. Dostaniemy w zamian punkty doświadczenia, profesji i mały magazyn. Dostalem te rzeczy i exp i mi pisze cos 0/10

Niewiem co to te 0/10 za misja.Może mi ktoś wytłumaczyć?

Opublikowano

mandargory...

Tak tak ale do kogo mam je dać.?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...