Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MultiPlayerServer Polska - RPG, FRAKCJE, QUESTY i wiele wiele więcej! [40-80* slotów]

Edek Skarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaj: Veyer

lat: 15

ile grasz w mc?: od bety 1.3

I chcialbym startowac na kidmoda poniewaz jestem mily,kurturalny,i nie zabijam kogo popadnie oraz umiem budowac budowle rozne a jak by bylo z finansowac serwer wyslal bym sms do 10 zl a bylem mnustwo razy na serwach adminem, head adminem, moderatorem oraz kidmodem.

MYSLE ZE PRZEMYSLISZ MUJ POST POZYTWNIE B)

Opublikowano

Dodaj WinRaR(to ja)

nick Wojciech(mój kolega)

nick MaciekPL(mój brat)

lubie bardzo servery z frakcjami opis mi się podoba

napewno wniose na serva niezłą rozróbe

;)

jeżeli zostało mało miejsc dodaj tylko mnie i Wojciecha.

Opublikowano

Ludzie, jak na razie pracujemy, nawet w prefiksie tematu macie ZAPOWIEDŹ, dlatego proszę nie piszcie czy was dodam do WL bo prace trwają w zamkniętym gronie.

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Ludzie, jak na razie pracujemy, nawet w prefiksie tematu macie ZAPOWIEDŹ, dlatego proszę nie piszcie czy was dodam do WL bo prace trwają w zamkniętym gronie.

mogłbym pomóc ale jak pracują tylko admini i mody to spoko

tylko zapytać chciałem :rolleyes:

Opublikowano

HAHAHAHA! Co za ludzie 10 razy powiedziane, napisane co jeszcze trzeba wam narysować?

To jest zapowiedź serwera a wy piszecie dodaj mnie do WL.

Co wy wchodzicie w posta o serwie, dajecie ostatnią stronę i piszecie podanie. Naprawdę + dla was ;p

Opublikowano

HAHAHAHA! Co za ludzie 10 razy powiedziane, napisane co jeszcze trzeba wam narysować?

To jest zapowiedź serwera a wy piszecie dodaj mnie do WL.

Co wy wchodzicie w posta o serwie, dajecie ostatnią stronę i piszecie podanie. Naprawdę + dla was ;p

sorry ale nas to ty nie rozumiesz slotów jak narazie jest tylko (40) więc wolimy zaklepać sobie miesjce ;)

Opublikowano

WL nie będzie :) A gracze którzy będą "afczyć" będą automatycznie wyrzucani. Tak więc raczej nie ma obaw o miejsce, chyba że zainteresowanie jest tak wielkie to będziemy tworzyć specjalne miejsca VIP ;)

Opublikowano

chmiel, plan nie niewypalił tylko jedną rzecz robimy w inny sposób. A nikt nie mówił że serwer będzie na dziś. Czytajcie i słuchajcie a nie ... ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...