Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samorządy wprowadzają podatek od deszczu

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niedługo będziemy płacić za każdy ślad stopy na piasku i za każde otworzenie drzwi w sklepie... a co państwo robi z tą forsą? Jakoś nowych dróg, instytucji i innych potrzebnych rzeczy nie widać. No ale fakt, luksusek musi być... szczególnie jeśli można żerowac na nieświadomych obywatelach, zwykłych zjadaczach chleba, o który coraz trudniej.

Opublikowano

No nieźle mają nasrane we łbie .Ta jeszcze może za poruszanie się będzie .

A podatku drogowego to może nie płacisz jest coś takiego ale to chyba jak ma się samochód że niby z tych składek potem drogi remontują ( u siebie przed domem albo na osiedlu ) <_< <_< <_< <_<

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

A podatku drogowego to może nie płacisz jest coś takiego ale to chyba jak ma się samochód że niby z tych składek potem drogi remontują ( u siebie przed domem albo na osiedlu ) <_< <_< <_< <_<

I ty wierzysz, ze oni remontują? Na osiedlu kumpla droga nie była ruszana od 10 lat, mimo że jest drogą odchodzącą od drogi krajowej numer 8 ;]

Opublikowano

I ty wierzysz, ze oni remontują? Na osiedlu kumpla droga nie była ruszana od 10 lat, mimo że jest drogą odchodzącą od drogi krajowej numer 8 ;]

źle mnie zrozumiałeś te urzędasy remontują drogi tylko na swoich ulicach gdzie mieszkają lub na swoim osiedlu <_<

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Coraz bardziej czuję że trzeba skończyć edukację i stąd wyjechać bo zaniedługo to chyba wprowadzą podatek za śnieg...

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano
Taaaak to teraz weź sobie te 50 zł razy klikanaście jak nie kilka set miast razy minimum 30 tyś mieszkańców ile to KASY i teraz ciekwe ile kasy idzie do portfeli urzędasów tych co trzymają pałeczkę a ile na potrzeba tego miasta

100% PODATKU 30 - 40 % na słuszny cel reszta 60 % na nagrody dla huj wie kogo i za co <_<

Too, że rządy zabierają kasę państwową w pewnej części dla siebie, jest obecne nie tylko w Polsce i z tym trzeba by było walczyć u podstaw.

Co do podatków i tego, że nic się nie buduje to jest wina tylko i wyłacznie nieporadnego rządu. Tak więc dalej głosujcie sobie na PO i PiS to na pewno wszystko będzie lepiej ...

Opublikowano

Żeby cokolwiek się zmieniło w Polsce, to trzeba zmienić tych pojebanych polityków...

Uważam, że młodzi ludzie powinni się teraz polityką zajmować a nie taki np. Jarosław Kaczyński ...

No kurwa ja przepraszam...

Jak Jarek by objął władze, to sytuacja w Polsce wyglądała by jak pewien film "Priest"...

Obejrzyjcie sobie ...

A nienormalne mohery chodzą i na niego głosują ^ ^

No ale co do głównego tematu "podatku od deszczu".

Ja się do cholery pytam...

Czemu wszystko podwyższają, ustanawiają nowe podatki a pensje stoją w miejscu ? Tego nie chcą podnieść o.O

Opublikowano

Żeby cokolwiek się zmieniło w Polsce, to trzeba zmienić tych pojebanych polityków...

Uważam, że młodzi ludzie powinni się teraz polityką zajmować a nie taki np. Jarosław Kaczyński ...

No kurwa ja przepraszam...

Jak Jarek by objął władze, to sytuacja w Polsce wyglądała by jak pewien film "Priest"...

Obejrzyjcie sobie ...

A nienormalne mohery chodzą i na niego głosują ^ ^

No ale co do głównego tematu "podatku od deszczu".

Ja się do cholery pytam...

Czemu wszystko podwyższają, ustanawiają nowe podatki a pensje stoją w miejscu ? Tego nie chcą podnieść o.O

Jak to ktoś powiedział "Zarobki afrykańskie, ceny szwajcarskie" i coś w tym jest. Jak jest propozycja żeby podnieść np. płace minimalną to zasłaniają się dziurą budżetową. No ale jak przychodzi temat podwyżki dla nich samych to pieniądze spod ziemi wykopią.

Opublikowano

Ja też jak skończę się uczyć to mam zamiar wypierdalać z tego syfu (chodzi mi o polityków), a widzę że teraz dużo osób wyjedzie więc zobaczymy kto to wszystko będzie płacił :D

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Wdg mnie bez sensu...podatek za deszcz heh...

Ceny rosna z dnia na dzien a pensje stoja w miejscu.

Sam teraz podjalem sie swojej pierwszej pracy:)Zarabiam 1400zl na miecha i jakbym nie mieszkal ze starszymi to nie wiem czy na oplaty bym wyrobil.A przeciez jesc tez trzebaxD

Opublikowano

Co do wysokości pensji to nie wina polityki tylko prywaciarzy ;) . To oni kombinuja z pensjami. Panstwo jedynie moze nalozyc regulacje w postaci minimalnej placy krajowej . Obecna to 1386zł brutto ;).

jqeuR.png

Opublikowano

No naprawde ich coś boli xDDD ja normalnie wyjade z tego kraju zaraz :P

Down@ mój ojciec ma taki sam pogląd :P

albo taki podatek za trzymanie psa w domu lub kilku xD haha :P

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

niedługo za korzystanie z tlenu będzie się płacić xD 10gr za oddech -.-" będziemy mieli licznyki na szyji i pod koniec miesiąca przyjdą sprawdzać liczniki wody i oddechów -.- ;x

Combat 18.

Opublikowano

Popierdoliło ich zupełnie. A co ja? Tym deszczem sikam?

Niech się lepiej wezmą za obcięcie swoich pensji...

Opublikowano

Co do wysokości pensji to nie wina polityki tylko prywaciarzy ;) . To oni kombinuja z pensjami. Panstwo jedynie moze nalozyc regulacje w postaci minimalnej placy krajowej . Obecna to 1386zł brutto ;).

Mój wujek ma firmę taka trochę większą i mój tata też więc nie gadaj że to winda prywaciarzy bo jak byś zobaczył te wszystkie piepszone opłaty za sam ZUS 800 stów za co kurwa !!!!! a mój wujek 2000tyś i teraz ile musi zarobić żeby mieć coś dla siebie zapłacić za wszystkie media prąd woda itd + i jeszcze pracownikom + jakieś niewiadomo skąd wzięte podatki za huj wie co <_< jak będziesz miał okazje trzymać rachunek za gaz to luknij sboie ile tam jest składowych między innymi

- przesyłowa zmienna

-przesyłowa stała

- akcyza

i coś tam jeszcze więc jak by tak odliczył wszytskie pierdoły

np. cały rachunek 200 zł minus pierdoły to tak naprawdę to co zużyliśmy pewnie z 80 90 zł <_< <_< bez komentarza :angry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...