Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samorządy wprowadzają podatek od deszczu

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CODER masz racje z tymi podatkami. To tez wina panstwa . Mi raczej chodzilo o takich co kombinuja by nie dawac wiecej niz ta placa minimalna = 1386 zl .

Z tym gazem to jakas paranoja. Wlasnie gadalem z rodzicami czemu ten gaz taki drogi a oni o tych przesylach mowili. To jakies kurwa chore . Co mnie obchodzi oplata za przesyl skoro ja uzyje gazu za max 60zl ? BO poza obiadami nie uzywam ?

To samo jest z pradem przeciez. Tez jest ten popierdolony przesyl i podatki.

Tak jak napisał jeden z kolegow w tym temacie " Niech się lepiej wezmą za obcięcie swoich pensji..." < 100% racja kurwa ! O obcieciu swoich bajońskich pensji nie pomysla. .. kombinuja jakby tu powiekszyc.

jqeuR.png

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nom kurwa nie ma co się zastanawiać żebyśmy MY mogli coś z tym zrobić ale oni nas wiecie gdzie maja ?? co ich obchodzi to czy komuś ledwo starczy na czynsz czy gaz ?? a co ma zrobić moja biedna babcia ? ma juz 82 lata mieszka w bloku w mieszkaniu sama płaci czynsz,gaz,wode,prąd a emerytury ma 700 zł po odliczeniu podatku to ona jeszcze zapierdala do roboty bo jej na jedzenie braknie zal :/ "oczywiście my jej pomagamy finansowo jak coś no ale sami pomyślcie beznadzieja :O" to jest jakieś kurwa powalone.

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

No to szykujmy pałki i co tam tylko macie zrobimy im taką jazdę jak w ANGLII tylko nie będziemy rozpierdalać sklepów niewinnych ludzi tylko sejm i budynki państwowe , domy tych jebanych polityków i jak by była taka jazda to może ale na 99 % nie poszli by po rozum do głowy.......

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Komentarz w 3 słowach: Po prostu POLSKA!

@Top To nasza wina że pada? Posłowie mają coś nierówno pod sufitem. Zamiast wybudować nowe drogi to dzisiaj jadąc do kuzynki przez 7 km non stop były roboty drogowe tylko tyle że Ci "panowie" zamiast pracować siedzą na przystankach autobusowych i piwko popijają. A drogi jak niema tak niema. :mellow:

Opublikowano

Ludzie ! Nie uciekajcie zPolski to jest piękny kraj!

My polacy powinniśmy zrobić to co Anglicy , pokazać co nam się nie podoba i dać popalić polityką!

Czy zdajecie sobie sprawę z tego że Politycy zarabiają miesięcznie 200tys wzwyż !??!!??

a jest ich no nie wiem koło tysiąca ? 1 prezydent ,premier ,100 posłów itp itd kurwa ..

same płace polityków to jakieś 2mld złotych .. i pierdolą że państwo jest zadłużone , prawda , jest ale przez ich płace

niech wszystkim obetną i niech zarabiają już od tych 3tys do 10k max , to zobaczycie że polska w trymiga zostanie odciążona ...

JUZmnieTowszystkoWkurwa .... mam pomysl glosujemy na PLATFORME , wszyscy narzekają jacy to oni kurwa są źli ,popierdoleni i wgl ..

aa może to tylko pierdolą Pisowcy i POesowcy , kaczychy i kaczory ... a nikt platformie nawet do slowa nie dal dojsc!!

jak ma tak byc to glosujemy na platforme i dajmy im tą szanse .. a nie kurwa na kogo głosujesz Po czy PIS ? nie zaglosujesz to kurwa policja ,więzienie

i i kurwa mac 1400zł miesiecznie na spanko ,sranko , pierdzianko,jedzonko,telewizorek,radyjko i kurwa swiezo wypranegacie .. kiedy to biedna matka z trójką dzieci

musi iść dawać dupy żeby zapewnić jakiś tam byt swoimdziecią .

PS: W polsce Nie ma demokraci .. jest tylko demokracja na pismie ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...