Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajne buty ?

-=MacieQ=-

Fajne?  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Fajne?

• Tak
      13
    • Nie
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@-=MacieQ=-

Wiem , że niezbyt za sobą przepadamy ale nie skreślaj od razu mojej wypowiedzi .

@ TOPIC

NIE KUPUJ BUTÓW NA ALLEGRO!

Promocyjna cena to fakt ale brak pewności , że są oryginalne , brak gwarancji .

Co do rodzaju obuwia to kup to w czym czujesz się najlepiej .

Ja osobiście nie kupiłbym takich gdyż noga będzie się w takich pocić niemiłosiernie .

Jak na teraz - okres wakacyjny polecam kupić buty "krótkie" .

Osobiście mam vans'y i jestem z nich bardzo zadowolony .

Na jesień polecam buty converse - trampki . Są bardzo uniwersalne .

Aczkolwiek jeżeli naprawdę podobają Ci się buty firmy NIKE kup je w sklepie a nie na allegro.

Teraz są bardzo często przeceny .

Jeżeli mieszkasz blisko granicy to kup w Niemczech .

Tam jest o wiele taniej ( podczas promocji ) .

Pozdrawiam :rolleyes:

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@-=MacieQ=-

Wiem , że niezbyt za sobą przepadamy ale nie skreślaj od razu mojej wypowiedzi .

@ TOPIC

NIE KUPUJ BUTÓW NA ALLEGRO!

Promocyjna cena to fakt ale brak pewności , że są oryginalne , brak gwarancji . Najwyzej oddam : /

Co do rodzaju obuwia to kup to w czym czujesz się najlepiej . No w takich butach mi jest bardzo wygodnie

Ja osobiście nie kupiłbym takich gdyż noga będzie się w takich pocić niemiłosiernie . Mają takie specjalne dziurki na przodzie, wystarczy : D

Jak na teraz - okres wakacyjny polecam kupić buty "krótkie" . Gdyby to lato było takie jakie powinno być to z pewnością kupiłbym niższe buty , ale u mnie jest jesień :rolleyes:

Osobiście mam vans'y i jestem z nich bardzo zadowolony .

Na jesień polecam buty converse - trampki . Są bardzo uniwersalne . Nienawidze trampek :(

Aczkolwiek jeżeli naprawdę podobają Ci się buty firmy NIKE kup je w sklepie a nie na allegro.

Teraz są bardzo często przeceny . Na przecenach buty mi sie nie podobają , mam chujowe sklepy B)

Jeżeli mieszkasz blisko granicy to kup w Niemczech . Pomorskie

Tam jest o wiele taniej ( podczas promocji ) .

Pozdrawiam :rolleyes:

B)

63989389769756300986.png

Opublikowano
Nienawidze trampek :(

Szkoda, na lato są najlepsze i do tego jak wyglądają :) Ja sam sobie kupiłem Conversy, bo w moich zwykłych butach za gorąco w lato, więc zostaną na zimę :)

Ale jak chcesz, to kupuj Dunki. Jedne z lepszych butów Nike(no i mają już swoją historię).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Po przeczytaniu postow w tym temacie powiem wam tyle. Jest tu pelno idiotow ze wsi. Kompletnie nie tolerancyjnych debili ktorzy oceniaja ludzi po tym jak sie ubieraja. Kupa gimbusow jak to innych nazywacie bo jak zalozycie normalne buty to bedziecie fajni, Wyjdzcie ze wsi na miasto , do cywilizowanego miasta gdzie sa sub kultury zobaczcie jak ludzie sie ubieraja i wygladaja. Szkoda mi slow na was . Zacofani gorzej od murzynow.

wakow9.png
Weteran
Opublikowano
Nie zauważyłem, nie mam w zwyczaju patrzeć na chłopaków.Dla mnie może to być i flame war, z Mou jeden wygrałem to i z Tobą sobie poradzę.@UpAle to typowy polaczek, który nie ma własnego stylu i każdego kto różni się od innych wyzywa od pedałów.
Po przeczytaniu postow w tym temacie powiem wam tyle. Jest tu pelno idiotow ze wsi. Kompletnie nie tolerancyjnych debili ktorzy oceniaja ludzi po tym jak sie ubieraja. Kupa gimbusow jak to innych nazywacie bo jak zalozycie normalne buty to bedziecie fajni, Wyjdzcie ze wsi na miasto , do cywilizowanego miasta gdzie sa sub kultury zobaczcie jak ludzie sie ubieraja i wygladaja. Szkoda mi slow na was . Zacofani gorzej od murzynow.

W 100% popieram .

Niektorzy maja naprawde coś z głową ^^

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Jak dla mnie te buty to bardziej wiosna/jesien

i jak na te pory roku moga ujsc lecz latem ja bym wybral cos innego

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Ci co mówią że zielone buty noszą pedały są idiotami , ktorzy nie widzieli ani jednego ...

nikt nie może nośić butów z jakims zielonym kolorkiem bo ktos bedzie go uwazał za geja ...

Buty fajne , dużo osób je posiada , widzialem juz duzo ludzi z podobnymi a nawet takimi samymi ...

i nie mówcie ze w butach za kostke jest za ciepło bo mamy teraz lato , tak mamy ale w kalendarzu ...

Opublikowano

@Yagami

bez urazy, ale te buty nie pasują do mojego stylu.

te buty pasują bardizej do techno wieśniaka - dreso gimbusa. ( nie mówie ze ty nim jestes brońboże..)

@Kakan

Jeżeli szary kolor to kolor gejów, to ja byłem gejem juz w przedszkolu i na wielu pogrzebach.

Pozdro B)

@Topic

Każdy ma swój styl, a te buty pasują do mojego :)

Sprawdzam tylko czy dobry zakup B)

Wypraszam sobie :) Jakoś nie sądzę żeby muzyka techno była dla wieśniaków :) a "Skiety"/"Skejty" są zjebane na maxa więc albo buty typu co podał Yagami albo zapierdalaj w trampkach bo w takim syfie to wstyd się pokazać:)

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Wypraszam sobie :) Jakoś nie sądzę żeby muzyka techno była dla wieśniaków :) a "Skiety"/"Skejty" są zjebane na maxa więc albo buty typu co podał Yagami albo zapierdalaj w trampkach bo w takim syfie to wstyd się pokazać:)

Mówiłem o techno wieśniakach a nie o słuchaczach techno na wysoką skalę, chociaz jednak jeśli buty które podał Yagami ci sie podobają to jednak mówiłem o tb :3

63989389769756300986.png

Opublikowano

Za ten tekst na koncu jebany rasisto powinienes wyleciec z forum na zbity pysk -.-

Mówiłem o techno wieśniakach a nie o słuchaczach techno na wysoką skalę, chociaz jednak jeśli buty które podał Yagami ci sie podobają to jednak mówiłem o tb :3

Nie podobaja mi sie akurat te bo dla mnie sa za bardzo "masywne" ale chodzi mi o podobne cos typu :

ADIDAS-BUTY-KUNDO-II-r-42-czarny-granatowy-stalowy.3925.jpg

Mam dokladnie te same tylko inny kolor paskow

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Ja bym nie mogl chodzic w takich butach..

Ja musze miec luzne trampki i tyle .

a buty za kostke nie sa takie pedalskie.

U mnie w miescie np. Polowa mlodziezy takie nosi i nikt sie z tego nie smieje . <_<

24543855211585638249.png

Sygnatura wykonana przez PuchateK. ^^

Opublikowano

Ja takiem noszem xD

314951-016-4.jpg

NIKE CAPRI

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Jak na niskie buty to są extra, ale te co GoRecordUpload i Yagami podali to jakaś wiocha maxxxx.

Takie małe sprostowanie, napisałeś Mi na PW jakie są Moim zdaniem lepsze. Nie miałem czasu, nie chciało Mi się szukać wiec wybrałem pierwsze lepsze z allegro niż to badziewie ^_^

Opublikowano

Może i ja się wypowiem, ponieważ o butach mógłbym godzinami ^^ Ja reprezentuję kulturę Hip-Hop, przez co na stopy zakładam najczęściej Air Maxy. No może najczęściej tego lata to klapki, ale tak uogólniając to Air Maxy :) Dlaczego? Pomijając już wszystkie kwestie związane z HipHopem, są moim zdaniem najwygodniejsze do podróżowania czy to po miejskich chodnikach, czy po polnych drogach, czy po ruchomych schodach galerii handlowej :) Mam ich 3 pary, wszystkie kocham :> Jedyne co zniechęca to ceny, bo za dobre Air Maxy trzeba zapłacić minimum 330 zł.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Podbijam kolegów wyżej.

Te buty są drogie, średnio wykonane - sypiąca się farba z midsola, łatwo falująca się skóra na toeboxie(w modelach ze skórzanym toeboxem rzecz jasna), trudny do doczyszczenia mesh, no ale jak się w nich trochę pośmiga to nie będzie się chciało założyć niczego innego, zapierdalanie na systemach wciąga dupą śmiganie w trampkach czy jakichś pseudoskejtowskich butach disi.

Opublikowano

Jako fan Realu, mimo wszystko muszę się zgodzić z Xavim ;) Jeszcze boli mnie to, że są raczej małe rozmiary. Trafić mój 46 i to taki model, jaki mnie interesuje to prawie cud. Dodatkowo w moim mieście raczej ich nie kupię. Pozostaje tylko allegro. Jak dotąd się nie skułem i jestem bardzo zadowolony.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Czy ty kurcze wiesz co to jest muzyka techniczna w ogóle ?Coś mi się zdaje ,że nie :( .Co do tematu ja za takimi butami nie przepadam jakoś mi one nie pasują.Wole bardziej coś sportowego.A Ci wszyscy co wypowiadają się co do "wieśniaków" itp. wcale nie są lepsi.Każdy ma swój styl i chuj wam do tego co nosi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...