Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajne buty ?

-=MacieQ=-

Fajne?  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Fajne?

• Tak
      13
    • Nie
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ty kurcze wiesz co to jest muzyka techniczna w ogóle ?Coś mi się zdaje ,że nie :( .Co do tematu ja za takimi butami nie przepadam jakoś mi one nie pasują.Wole bardziej coś sportowego.A Ci wszyscy co wypowiadają się co do "wieśniaków" itp. wcale nie są lepsi.Każdy ma swój styl i chuj wam do tego co nosi.

Hejt ci nie wyszedł. Po 1. nie techniczna (haha) tylko elektroniczna, sam słucham dubstep/drum and bass wiec tu nie pierdol. :(

Taka prawda, ludzie mieszkający w wielkich miastach nigdy by sobie nie pozwolili zeby zapierdalać cały dzien w sportowych butach, i do tego różowe ?! WTF ?! A innych to od pedałów wyzywają. Takie chłopaczki co zapierdalają w oczojebnych niskich , materacowych butach są techno wieśniakami ( nie mówie tutaj np. o Gus Gus tylko o techno typu Mandaryna ). Wiem z autopsji.

63989389769756300986.png

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pracowałem na budowie więc wiem co to techniczna muzyka kurwa ! <odgłos wiertarki , betoniarki , młota pneumatycznego>

@topic

Co do tych twoich butów to powiedz w co się ubierasz .

Bo tak to chuj wie czy pasuje .

* Dla hejterów .

Jestem hetero .Po prostu mam znajomych w szkole tzn. "odzieżówce " .

Pozdrawiam

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Opublikowano

Pracowałem na budowie więc wiem co to techniczna muzyka kurwa ! <odgłos wiertarki , betoniarki , młota pneumatycznego>

@topic

Co do tych twoich butów to powiedz w co się ubierasz .

Bo tak to chuj wie czy pasuje .

* Dla hejterów .

Jestem hetero .Po prostu mam znajomych w szkole tzn. "odzieżówce " .

Pozdrawiam

Przeciez w którymś temacie ci pisałem, że electronic a'la hip hop z elementami toxic. Motywy elektroniczne. A kolorystyka toksyczna - czarny/zielony lub /zolty/czarny/zielony.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Za ten tekst na koncu jebany rasisto powinienes wyleciec z forum na zbity pysk -.-

Nie podobaja mi sie akurat te bo dla mnie sa za bardzo "masywne" ale chodzi mi o podobne cos typu :

ADIDAS-BUTY-KUNDO-II-r-42-czarny-granatowy-stalowy.3925.jpg

Mam dokladnie te same tylko inny kolor paskow

Nie mów, że Ty w tym chodzisz... Ja rozumiem, że można mieć inny styl, ale... kurwa. :mellow:

@top

Buty całkiem, całkiem, ale zapewne za tą ceną kupiłbyś lepsze. Przejdź się do jakiejś większej galeri czy cuś.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mi się nie podobają ;f

Kup sobie jakieś jaśniejsze ;f

Jestem emo, piję własną krew , która spływa z moich żył gdy się podcinam o świetle księżyca.

63989389769756300986.png

Opublikowano

AreYouFuckingKiddingMe_1200px_by_CrusierPL.png

Jeżeli nie żartujesz to pizda jesteś .

41575_217438875401_808184_n.jpg

TNIJ WZDŁUŻ ŻYŁY ! Pokaż na co Cię stać !

Od nadgarstka aż do przed ramienia ! Tnij ! Tnij ! Śrubokrętem ! Wzdłuż żyły !! <_<

Nie pomyślałeś ,żeby kupić może całkiem czarne te buty ? ^ ^ najlepiej żeby miały żyletki jeszcze hmm po bokach może albo na końcówkach sznurówek ! xD

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Opublikowano

Wkurwiają mnie takie kurwa pedałki co noszą na sobie obcisłe dżinsy, i buty w kolorowe sznurówki, i włosy takie co zalatują na oczy KURWA!!!! Jak ja widzę takiego skurwisyna to mam ochotę mu wpierdolić .

fs_pc.png

Opublikowano

Trochę tolerancji, mamy XXI wiek... Jeżeli idzie "taki pedałek" ulicąi nic ci nie robi, nawet się na ciebie nie patrzy, to czemu miałbyś/miałabyś go bić? Ja tam jesten neutralno wobec nich. "Co kto robi, jego rzecz"

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Wkurwiają mnie takie kurwa pedałki co noszą na sobie obcisłe dżinsy, i buty w kolorowe sznurówki, i włosy takie co zalatują na oczy KURWA!!!! Jak ja widzę takiego skurwisyna to mam ochotę mu wpierdolić .

No tak, bo dla Ciebie tylko takie ubrania się liczą:

bluza-czarna-jp-duze-logo.jpg

Dziwne, że nie masz dziewczyny ._.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wooooooooow. :mellow:

Nie sądziłem , że spotkam kiedyś człowieka z czarną dziurą zamiast móżgu. Jakie to uczucie ? :unsure:

Założe sie ze golisz sie na łysą pałe, wozisz sie, zapierdalasz w za duzym przetartym dresie i kozaczysz bijąc słabsze i młodsze dzieci. AGGHRHRH. xD

Nara ci plebsie.

Właśnie przez taki plebs mam ochotę wyjeżdzać z polski. Ciemni ludzie z bronksu nic nie zrozumieją , ja ich pierdole :>

63989389769756300986.png

Opublikowano

To możesz mi "wypierdolić" <3

Może nie noszę stale rurek (choć są wygodne), ale mam dłuższe włosy (nie jeden już dostał za "Biebera"), chodzę w trampkach, co gorsza, z 3 par mam tylko jedną czarną. :OOO Pedał ze mnie, co?

Dodam, że włosy zapuszczam na dready. No i teraz co? Pedał i Bednarek, czy brudas? ;)

A Ty co? 32h dziennie halówki nosisz?

Gdzie Ty się wychowałeś? Przez ile lat Cię w tej piwnicy trzymali? :)))

Słuchaj, w moich kręgach jest nie jeden tzw. dres (dresik, kaptur, buty podobne do tych z obrazka, no i łysa głowa) - dogaduję się z nimi od wielu lat. Wytłumaczyłbym Ci o co chodzi, ale i tak nie zrozumiesz. Wychowałem się w dwóch kulturach - Rastafari i Hip-Hop, a Ty widzę w chamstwie bez kultury ;)

Zapamiętaj sobie, że wygląd nie jest najważniejszy.

@Topic

Wg. mnie nawet dobre do walkowania mogły by być, a więc powinny być wygodne. Tak czy inaczej polecam trampki - tanie, wytrzymałe, wygodne, wiosna się kończy, teraz lato, od grudnia jesień, więc jest sporo czasu żeby pochodzić :P

refy RMCF

Opublikowano

Buty mi się podobają, nie wiem z czego robicie problem...

Nie każdy, kto się modniej ubiera, musi nosić za sobą pedalstwo.

Osobiście sam noszę, tenisówki.. czarne, z czarnymi sznurówkami, jestem cholernie zadowolony.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Ja mam już rok trampki z converse., I się w chuj dobrze trzymają.

Wygodne, noga się nie poci, nie rozwalają się.

Wykurwiajcie randomy co nie lubiią trampek <3

1314471493-U382249.png

Opublikowano

buty zależą od stylu

mój styl to :

Nike air

nike-air-max-light-neon.jpg

Twój może być inny ;)

@music world

Czekam na wpierdol ... mam dłuższe włosy , NO I C**J Ci do tego

Jakoś mało to męskie, jak facet chodzi w body!

Opublikowano

nie podobają mi się.

ogólnie buty takie "za kostke" są fajne ale akurat nie te.

Przynajmniej takie jest moje zdanie, ważne że Tobie się podobają.

takie obcisłe dzinsy są naprawdę wygodne, włosy też mam długie ale nie jestem bieberem.

Włosy miałem niby na dredy zapuszczać ale dość dobrze czuję się w długich.

Możesz mi wpierdoliść pryszczaty trzynastolatku cwaniakujący anonimowo przez kabel od internetu.

HBV27j.png

• 1 rok później...
Opublikowano

@Yagami

bez urazy, ale te buty nie pasują do mojego stylu.

te buty pasują bardizej do techno wieśniaka - dreso gimbusa. ( nie mówie ze ty nim jestes brońboże..)

@Kakan

Jeżeli szary kolor to kolor gejów, to ja byłem gejem juz w przedszkolu i na wielu pogrzebach.

Pozdro http://www.mpcforum.pl/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/cool.gif

@Topic

Każdy ma swój styl, a te buty pasują do mojego http://www.mpcforum.pl/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif

Sprawdzam tylko czy dobry zakup http://www.mpcforum.pl/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/cool.gif

To nie sprawdzaj na tym forum..

Tutaj 90 % zachowuje sie jak totalne gimbusy..

Tutaj kazdy sie ubiera jak PRO Raper, joł, dresy ziom.

Co wy KURWA widzicie w tych butach, ze piszecie ze pedalskie ? Nie mam siły...

Moda sie zmienia, to juz nie sa stare lata 80.

Twoja kasa, twoj wybor, Ty bd w tym chodził, nid My.

P.S. I nie mowie tu do Wszystkich, tylko do tych ktorzy mysla, ze zielony kolor jest pedalski :OOO

Ja sie zastanawiam, w czym Wy kurwa chodzicie ? - pewnie połowa hejteros ma podobne w domu..

Opublikowano

To nie sprawdzaj na tym forum..

Tutaj 90 % zachowuje sie jak totalne gimbusy..

Tutaj kazdy sie ubiera jak PRO Raper, joł, dresy ziom.

Co wy KURWA widzicie w tych butach, ze piszecie ze pedalskie ? Nie mam siły...

Moda sie zmienia, to juz nie sa stare lata 80.

Twoja kasa, twoj wybor, Ty bd w tym chodził, nid My.

P.S. I nie mowie tu do Wszystkich, tylko do tych ktorzy mysla, ze zielony kolor jest pedalski :OOO

Ja sie zastanawiam, w czym Wy kurwa chodzicie ? - pewnie połowa hejteros ma podobne w domu..

Szkoda, że takie ponure. Ale ogólnie są okej. Ważne czy tobie się podobają. :)

roflbot.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...