Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwery Prywatne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@HeniekLopata Chyba tak

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Wszystkie pliki są nielegalne . Pliki 2006 wykupił Longuj2 . Potem padli i postanowili udostępnić pliki w sieci . I tak oto teraz są wszystkie serwery . A każdy 1 serwer to 1 licencja czyli jak oni dali to do sieci to już te pliki są bez licencji.

@Edit.

Wiem, ta kara będzie na 100% większa niż cena wykupienia pliów.

Opublikowano

Takie serwery jak EliteMT2, czy PandoraMT2 mają przerombane. Serwa hamachi łatwiej jest się pozbyć i skasować pliki z kompa...

sygna200.jpg

By ja ;]

Opublikowano

Nieee... MPC nie padnie może będzie mniejsza aktywność w priv serwach i publikacjach ale reszta powinna zostać w porządku :)

sygna200.jpg

By ja ;]

Opublikowano

@Wyraj

W sumie to byłem ciekawy reakcji czy ktoś pomyśli aby napisać gdzieś coś o tym serwerze, no i jestem zaskoczony :) na MPC całe 2 działy zaspamowane wyrajem - Dzięki słodziaczki :* - Zapraszam do gry!

Opublikowano

Ehh... To przerzucę się na PL'a.

W grze najważniejsza jest atmosfera jak masz fajnych znajomych to i gra będzie szybko szła ;)

sygna200.jpg

By ja ;]

Opublikowano

@Cyqs Mpc to nie tylko metin -.-

Zauważ także że MPC to forum o czitach >.<

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

@2xUP Zgadza się :)

Nie wiem , pomyślimy Ja skończę konserwacje serwera i go odpalę , pożyjemy zobaczymy. Jak to mówią "Nie bierz życia na poważnie, gdyż żywy z niego nie wyjdziesz".

Opublikowano

I co powiedzcie co o tym myslicie czy to bedzie koniec stawiania privow na odwal tylko ci najbogatsi beda mieli serwery?

standup2a.png

satabplayer.png

Opublikowano

@Up wątpie żeby ktoś aż takie duże pieniądze zainwestował ;] Musiałby mieć z 10 razy tyle niż wymaga inwestycja żeby w razie czego nie stracił za dużo, za szybko ta kasa też by mu się nie wróciła, ja tam bym zbytniej paniki nie siał .

h65xnex.png

Opublikowano

Nie róbcie swoim serwerem za dużego rozgłosu i będzie dobrze. Już mieli rok temu zamykać serwery i jakoś do teraz tego nie robią więc nie wiem czego mamy się bać. Padnie avalon, padnie pandora wtedy zacznę się bać i ja :mellow:

Opublikowano

Być może ta "grupa" osób w polsce, najpierw spisuje sobie wszystkie prywatne serwery, żeby po upadnięciu jednego w razie czego inne sobie nie pokasowały od tak serwerów, i przy okazji mogą sobie jakieś dowody najpierw zbierać ;)

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Ale ta luka ( exploit , backdoor ) jest tylko w game2011 tym 5mb chyba.

Wszystkie exploity ymirowskie usunąłem ze swojego game'a ,a gówno prawda że one są podłączone pod ymir (chodzi o game'y ). Tutaj jest taki exploit ,że masz ip koreańskie i zmienisz na 000.000.000.000 i gówno zrobią jest jeszcze kilka innych ,ale poszukajcie sobie na innych forach :)

Mam game'a 2010 gdzie też są exploity , tyle że dużo mniej ^^

logoopm.png

Opublikowano

UP to ze IP zmienisz to już Ci nic nie zrobią myślisz ;> ?

Nie wiem czy to wielka jedna ściema, czy tez prawda, ale jak na razie im to do dobrze wychodzi...

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

Burn wystarczy, że zmienisz hexem to ip na 127.0.0.1 i kropki żeby ilość znaków była prawidłowa. I masz ich z głowy.

Opublikowano

Alpinemt2 2) Metin Kingdom 3) Deathju2Official 4) Metin2-United (Netherland server) 5) Metin2United (Romanian server) 6) Metin2Catalysm (Shut down by operator upon warning issued) serwery zamkniete.

standup2a.png

satabplayer.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...