Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwery Prywatne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm, teraz trzeba by było zapytać o info HA Wyraja, czy Sam wyłączył czy coś się stało, bo widzę nawet Forum nie działa.

@UP All stoi na nielegalnych plikach (Oprócz Globali i ludzi którzy mają pieniądze na licencje). Z tym pozywaniem nie wiem, nie spotkałem się jeszcze nigdy z taką sprawą.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Luka polega na tym, że Dedyki YMIR-u są podpięte do każdego game . I w każdej chwili mogą wyłączyć serwer .

Opublikowano

Zanim oni się do polska dobiorą a potem te sprawy w sądzie to 5 lat minie

sygna200.jpg

By ja ;]

Opublikowano

Mhm... Ja w to wierzę : ) Na miejscu YMIR'a już dawno bym zrobiłbym coś takiego jak oni teraz ponieważ P-Serwery zniszczyły klimat Metina : ) W każdym bądź razie podziwiam to decyzję, której się nie spodziewałem... Nadszedł czas na te pro elo, elo 4fun serwery B)

11573538277329494069.gif

Opublikowano

zawsze lepiej chuchać na zimne bo jak ci przywalą sprawę w sądzie a potem kara 10k zł albo 1-2 lata w pierdlu to to jednak trochę boli lepiej nie ryzykować

@edit

Kojak po części masz racje a po za tym zawsze można se robić serwery dla kolegów ;] na hamachi

ale żebyśmy nie mieli racji z tym o czym tu rozmawiamy bo jeżeli taka sytuacja będzie to dział Metin2 tworzenie,edycja,prywatne zostanie na pewno skasowany

Opublikowano

Hmm no w sumie tak ale hmm ymir może by się też zaczął zastanawiać skąd wyciekają te pliki... ;s

Opublikowano

@UP Możliwe , nikt nie napisał iż jest to prawda :) to są tylko spekulacje. Tylko kto normalny wyłączał by Swoją strone wraz z Forum by wkleić coś takiego?

No właśnie ktoś nienormalny, albo włamanie. Jebnie avalon, pandora to się będę martwić.

Opublikowano

Kiedys zartowalem z kuzyna ze na pl wprowadza moby zombie on sie smial jak widac niedlugo to sie stanie faktem straszylem go kiedys ze Globale moga wyniszczyc P-Serwery on sie smial i to tez moze stac sie prawda naprawde nie spodziewalem sie takiej sytuacji.Wyraju juz nie ma Wesej sie przesttraszyl albo sie zaczelo.

standup2a.png

satabplayer.png

Opublikowano

Iiii tam. Ja w to nie wierze. Zobaczcie na wowa - Blizzard (bardzo potężna firma) już dawno zabrała się za p serwery. A co na to gracze? Mają to w dupci i serwery powstają jak grzyby po deszczu. To samo będzie z metinem. Nie jedna firma zabierała się za tępienie nielegalnych kopii ich programów i co? Mało której udało się coś zdziałać. Zresztą... Ja jestem nie winny :D

Astium team

Webmaster

Opublikowano

@pemo444 skoro tyle to pandore stać na zapłatę kary a jak na razie nie siejcie paniki ;< wkurwia mnie takie coś a ciekawość nie pozwala mi na nie zaglądanie do tematu .

h65xnex.png

Mentor
Opublikowano

Jesli to jest prawda to bardzo dobrze :)

Privy popadaja i tylko ogarnicie ludzie którzy maja o czyms pojecie kupia sobie licencje i bd stawiac srv :)

Opublikowano

Hmm wątpie . Żeby zakupić licencje potrzebujesz bardzo dużo kasy . Następnym problemem wykupienie licencji . Trzeba się wybrać do YMIR-u i z nimi zagadać, więc wasze e-maile gówną dają .

Opublikowano

Iiii tam. Ja w to nie wierze. Zobaczcie na wowa - Blizzard (bardzo potężna firma) już dawno zabrała się za p serwery. A co na to gracze? Mają to w dupci i serwery powstają jak grzyby po deszczu. To samo będzie z metinem. Nie jedna firma zabierała się za tępienie nielegalnych kopii ich programów i co? Mało której udało się coś zdziałać. Zresztą... Ja jestem nie winny :D

WoW zarabia klikanaście milionów miesięcznie, więc po co mają sobie zawracać dupe jakimiś P-serwerami, które są pobugowane :<

Opublikowano

@UP Racja :). A niektóre Priv Serwery przewyższają Globale, co stało się zapewne dla Globali - , gdyż nie przypływa gracz - nie przypływa kasa. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinię, a propo jeżeli Ymir na na głównej stronie kategorie Contact i podany Email ,aby pisać propozycję Handlowe lub rzeczy z tym związane nie mają powodu nie odpowiadać na Emaile , gdyż to jest dla nich Zysk.

Opublikowano

Licencje sobie kupi ten kto ma w chuj kasy.

Wszystkiego nie rozwalą,tego jest za dużo,ale te największe pewnie dostaną po dupie.

Hmm wątpie . Żeby zakupić licencje potrzebujesz bardzo dużo kasy . Następnym problemem wykupienie licencji . Trzeba się wybrać do YMIR-u i z nimi zagadać, więc wasze e-maile gówną dają .

Musiałbyś jechać/lecieć do Seulu w Korei Południowej.

Wygrzebałem z strony Ymiru maile,telefon i adres.

Headquarters
9F,R&D World Dream Square,SangAm-Dong,Mapo-Gu,Seoul,Korea
Tel : +82.2.338.3333 / Fax : +82.2.335.3900

For partnerships, sales, or Business Development, please contact
[email protected]

All other enquiries, please contact
[email protected]

Human Resources & Careers
[email protected]

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

"Jesli to jest prawda to bardzo dobrze :)

Privy popadaja i tylko ogarnicie ludzie którzy maja o czyms pojecie kupia sobie licencje i bd stawiac srv :) "

No a poza pojęciem tylko kasy od chuja, masz racje, nie ma żadnego problemu ;<

h65xnex.png

Opublikowano

A więc serwery na których gra Po Kilka tysięcy osób napewno zostaną wzięte pod lupę. Gdyby mieli zajmować się serwerami typu "70 graczy Online" nie wyrobili by, a takto zamkną te największe, może ktoś przyjdzie na globala może wróci na Privy , aż wkońcu wszystko popada. Dzieciarnia dostanie po kilkanaście tysięcy Kary to się nauczy :P.

Mentor
Opublikowano

"Jesli to jest prawda to bardzo dobrze :)

Privy popadaja i tylko ogarnicie ludzie którzy maja o czyms pojecie kupia sobie licencje i bd stawiac srv :) "

No a poza pojęciem tylko kasy od chuja, masz racje, nie ma żadnego problemu ;<

No to oczywiscie :)

Mi tam to nie przeszkadza zawsze moge wrocic na US'a :>

Opublikowano

Mi też nie, jedynie serwera nie postawie, grać nie mam zamiaru, przestało mnie to dawno kręcić, na pewno na żadnego globala nie wrócę .

h65xnex.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...