Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwery Prywatne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem taki artykuł ostatnio (Napisany 16 dni temu)

Screen :

15742475.png

Z tego również co słyszałem z plotek Ymir dobrał się już do prywatnych serwerów w Korei :P. W polsce również słyszałem ,że istnieje od 14 Dni "Grupa" która będzie zajmowała się prywatnymi serwerami. Co Wy o tym sądzicie? Mogą to być tylko głupie pogłoski ,albo zakończenie Monopolu Polskich Serwerów.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ejj a jak by mi się ymir do dupy dobrał, by wyczaili że mam dedyka nie legalnego, to mogę go zamknąć aby kary nie płacić czy coś ? ; o

Opublikowano

Ejj a jak by mi się ymir do dupy dobrał, by wyczaili że mam dedyka nie legalnego, to mogę go zamknąć aby kary nie płacić czy coś ? ; o

Nie jak już zobaczy to przejabane...

Wtedy kara albo wiezienie...

KoSuU

To nic nie zmienia bo to nie są jego pliki tyko Ymira

Opublikowano

Dobrze że w Polsce wstrzymali karę śmierci ! ; o ; D

A jak is jest tak jak w metin 5 tzn. Dobro wolna wpłata na serwer.

Opublikowano

Mnie wydaję się ,że z tych info. które Wam przemyciłem jest troche prawdy, i niedługo to wszystko może po prostu upaść. Na cel zapewne najpierw obiorą najlepiej prosperujące serwery.

Opublikowano

To na pewno...

A dzięki temu mniejsze serwery same zakończą działalność...

A pamiętacie ten temat:P

http://www.mpcforum.pl/topic/383302-inneinformacja-metin2pl/page__p__2722482__fromsearch__1#entry2722482

@OstyJohny

Może, ale nie musi.

Nadal nam pozostało gdybanie i czekanie aż będzie się coś więcej działo...

Opublikowano

GF w takim przypadku nie zrobi nic, gdyż Oni tylko wykupili Pliki od Ymiru. To Ymir może zakładać sprawy, zamykać serwer i skarżyć o nielegalne używanie Plików. GF to jedynie Firma która ma wykupioną Licencję na daną ilość serwerów. Myslę ,że jak Koreaną dobrali się do Tyłka to niedługo zobaczymy padające Privy PL, jeżeli informację okażą się prawdziwe. Dla serwerów które nie prosperują dużą ilością graczy, informacja ,że te "Lepsze" padają to znak ,aby zakończyć działalność póki jest czas. Sprawdzenie jakich plików używa dany serwer to jest chwila, po czym stwierdzą czy są legalne czy nie. Tym tematem , chcę poinformować założycieli Serwerów ,że niedługo może zrobić się gorąco , i nie mówię tutaj o wychodzącym słońcu za oknem.

@UP Zgadza się , napisałem tutaj tylko taki post ,gdyż 95% userów nie wchodzi na tamto forum i nie posiada takich Info. jakie podałem tutaj.

Opublikowano

a jaki mają interes koreańczycy aby niszczyć polskie serwery ??? to jest dla nich większa korzyść jakby ich nie było ponieważ odkąd tyle nowości weszło na prywatne serwery to bez przerwy GF coś wprowadza a GF to u nich musi wykupować ponieważ

GF posiada licencję demo metina dlatego za każdą drobną rzecz którą wprowadzą muszą płacić. A jaki zacznie grać koreańczyk na polskim serwerze ??? YmiR ma prawo podać do sądu, a nie podadzą bez powodu chyba że, GF ich przekupi.... W co

wątpię.

Opublikowano

Teraz to już za późno ;p zrobiłem tyle ze nie mogę sobie pozwolić na niewystartowanie :D

A czy może ktoś wie w 100% ze dobrali się do tych serwerów w Korei ?

Bo w plotki nigdy nie uwierzę ...

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

YMIR zacznie wyłączać serwery poprzez luke w game . Pozostaje nam czekanie aż jakiś 1 polski serwer padnie . Jak dla mnie będzie to wyglądało tak:

Pandora --> Tiveria --> dragonmt2 --> imetin --> xenoxmt2 --> NevrasT --> Diamond --> itp

Opublikowano

Krąża Plotki ,że iMetin ma licencję ale za bardzo w to nie wierze więc myślę, że Twoja kolejnośc jest dobrze wytypowana. A więc myśleliście ,że Oni będą siedzieli z założonymi rękami i nie będą robili Sobie z tego nic ,że tracą graczy? A jak każdy wie Gracz = Pieniądze. Myślę ,że jak napisałem w 1 poście Monpol z Prywatnymi Serwerami niedługo "Wyschnie".

Edit :

Sprecyzuje bardziej Swoją wypowiedź. GF wykupiło licencję na większość serwerów od Ymiru. Ymir traci pieniadzę jeżeli graczy nie przybywa na serwer GF, co daje negatywny przypływ pieniędzy, gdyż każdy wie ,że jeżeli nie ma graczy nie ma sensu otwierania nowego serwera, jeżeli nie otwierają nowego serwera Ymir nie zarabia.

Opublikowano

Trzeba patrzeć kiedy padnie metin2master . Bo on będzie pewnie 1 . Wtedy trzeba usuwać się z dedyka ;p . Najlepszym rozwiązaniem było by połączenie się kilku serwerów i wykupienie licencji ;p

Opublikowano

@UP Napisałem do Ymiru , powiedzmy ,że wypracowanie po Angielsku z pytaniem o cene Licencji , lecz do dzis nie dostałem odpowiedzi (Wysłałem Im wiadomość miesiąc temu). Więc nie wiem, co jest grane. W 1 temacie Mod. usunął Linka i kazał dodać Ss, więc zaaktualizowałem 1 Posta. Tutaj również Macie Screena.

15742475.png

Opublikowano

tak czy siak już gracze nie przyjdą na pla nawet jak serwery zniszczą (już prędzej pójdą na usa albo zmienią grę)

@edit

a metin2mester nie ma czasami licencji od ymira ???

Opublikowano

Każda próba uzyskania w tej chwili gracza jest dobra. A zapewne Ymir , będzie mógł się (Może) ubiegać o zadość uczynienie w formie pieniężnej ,za wykorzystywanie ich plików (Które jak każdy wie są nie legalne).

Opublikowano

A skończy się na tym jak teraz, że metin2 z z8games rozpierdala p-servery poprzez luke w game.

Tą lukę tak łatwo załatać, że nawet dziecko to potrafi.

Opublikowano

jak oni zablokują te serwery pozwą all do sądu czy jak ??? a i czy tylko no hamachi i dedyki czy też hamachi ???

@edit

@up Weles usunął cały Wyraj czy tylko stronkę ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...