Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restart

dzemik22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hxxp://eurmetin2.uueasy.com/read.php?tid=1

Recently, our server got hacking of attacking from German, it make Database over loud. Some of gamer use Item shop buy get illegal item and make the game very bad. So we have to change all item satus back to July 18th. For other gamers, we are sorry. The cheater should take the responsbility of this trouble. If anyone do it again. We will block this area IPs, and he can not play this game forever. Longjuyt keep the right of explaination.

Ps nie polecam tego wrzucać w google translatora.

Mogę to przetłumaczyć:

Nasz serwer został zhakowany//zaatakowany ze strony niemieckiej i zaatakowali nasza bazę danych co spowodowało przeciążenie oraz zlagowanie serwera. Część graczy używała ItemShopu do kupowania ''nielegalnych'' rzeczy co powodowało grę nudną i złą. Dlatego cofniemy server do stanu przed 18 Czerwca. Bardzo przepraszamy innych graczy. Będziemy również zwracać większą uwagę na cheaterów. Gdy ich przyłapiemy i będą cheatować dalej zablokujemy jej IP(Damy Bana na IP) i nie będzie mogła grać na zawsze w Longjuyt2.

Longjuyt keep the right of explaination. -- Niestety tego nie rozumiem ;f

Chociaż tyle udało mi się przetłumaczyć. Może i najlepsze to nie jest ale idzie się połapać...

wqdz690429546a.GIFPiszę Poprawnie Po Polsku.
Opublikowano

Masz 100% pewność że to GM?

hah każdy chinczol może się podać za gma

Serwer: Longjuyt2

Postać: Ninja Dangger

Skille: Wirujący P, Zasadzka P, Szybki P, Krycie 1, Trująca P

Państwo: Shinsoo

Lvl : 73 i stop narazie ;d

66d6e67fb8b05268.png

Opublikowano

A po kiego chińczyk miałby coś takiego pisać ? Oni nie są ty głupi jak niektórzy polacy. Zresztą to jest sensowne a temat na forum jest zablokowany czyli nikt nie może się wypowiadać...

Pomocnik
Opublikowano

sluchaj co nas to obchodzi jaki lvl wbiles i jakie eq kupiles...... idz na inne fora sie pochwal co do tematu wiadomo co do konca restartu aka ashia lapiesz 5 dzieki za info.

Opublikowano

Na pewno nie naszego czasu, jeśli już to o 10:30.

Dla pewności i informacji zapraszam na temat obok.

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=42685&st=20

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

ej słuchajcie może nie piszcie tyle tych postów bez sensu a jak zdobędziecie jakieś nowe informacje to napiszcie je tu. A jak włączą serwer to też możecie się z tym podzielić a nie :

O jejku kupiłem item wczoraj za 50kk i mi go usuną.

Proszę więc nie spamcie !!!!

Opublikowano

my mamy o 6 h wcześniejszą godzinę od chinoli więc wiesz my mamy 10 oni 16, więc wg mnie to będzie czas europejski (niekoniecznie Polski)

POMOGŁEM ???? DAJ 5 :)

serwer Longjuyt2:

wojownik: body

aura: P

berek: g8

wir: P

3stronne: g1

szarża: ileś ^^

dowodzenie: m4

górnictwo: g2

Opublikowano
Recently, our server got hacking of attacking from German, it make Database over loud. Some of gamer use Item shop buy get illegal item and make the game very bad. So we have to change all item satus back to July 18th. For other gamers, we are sorry. The cheater should take the responsbility of this trouble. If anyone do it again. We will block this area IPs, and he can not play this game forever. Longjuyt keep the right of explaination.

Ps nie polecam tego wrzucać w google translatora.

Mogę to przetłumaczyć:

Nasz serwer został zhakowany//zaatakowany ze strony niemieckiej i zaatakowali nasza bazę danych co spowodowało przeciążenie oraz zlagowanie serwera. Część graczy używała ItemShopu do kupowania ''nielegalnych'' rzeczy co powodowało grę nudną i złą. Dlatego cofniemy server do stanu przed 18 Czerwca. Bardzo przepraszamy innych graczy. Będziemy również zwracać większą uwagę na cheaterów. Gdy ich przyłapiemy i będą cheatować dalej zablokujemy jej IP(Damy Bana na IP) i nie będzie mogła grać na zawsze w Longjuyt2.

A ja sie pytam od kiedy July to czerwiec? cos mi sie zdaje ze im chodzilo o to, ze serwer wroci do statusu "uzytkowego" dnia 18 lipca.

Avate_eune_117_4_logo.png

Opublikowano

Fack, ślepota mi doskwiera ^^. Więc prawdopodobnie nie ma co się martwić !!

Opublikowano

O lol, połączyło mnie, weszedłem w wybór postaci, i miałęm 58 lvl zamiast 73, lol :>

Nawet screena nie zdazylem zrobic, bo mnie wywaliło..

Opublikowano
weszłem
n/c

Prawie miesiac ? ^^

no skoro napisali ze 18 lipca. a dzis jest 24 czerwca, to jak byk prawie miesiac.

hmm.... moze to jest tylko restart?????? zwykly jak zawsze zeby lagow nie bylo?

i myslisz ze by takie cos napisali? to moze byc cos grubego.

Opublikowano

Witam mam pytanko jak ja założylem postać 19.czerwca.2009 to mojej postaci nie bedzie??

eh to tylko 61lv sokola +7 z niewrazliwka boga +6 +2khp no i fms 22%sr z kd smierci +2 ^^

???

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Mni sie raczej wydaje ze to jakis palant ze jaja zrobil ze wszystkich... gdyby cos takiego zeczywiscie mialo sie stac to napewno napisali by o tym na www.longjuyt2.com w tabelce informacyjnej ;] Moim zdaniem to jest FAKE

@EDIT UP

Masz pecha. I nie chwal sie tym ze masz taki az lvl ooo i jakie eq oooo i przepadnie... uwazaj bo jeszcze sobie krzywde zrobisz z tego powodu...

Opublikowano

@up.

Bardzo mozliwe, ze to fake, poniewaz kazdy szuka wytlumaczenia na tymczasowy off. NIe ma co sie nad tym zastanawiac i rozpoczynac spamowej dyskusji na temat "Fake czy nie Fake". Poczekamy, zobaczymy.

Opublikowano

Wy sie martiwcie ? Jesli macie skille na g, p to one zostaje....Tylko tyle ze cofa wam sie eq ( tak koles piasl ) ;p......Eq latwo zdobzc w tej grze ( mowie o przecietnym, a nie +7,8,9 xD ).......Troche czasu, checi i bedziecie miec eq jak przedtem..

Edit@

Ciekaw jestem, co bedzie jak to fake xD

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Jesli to nie fake to bedzie niedobrze ale z jednej strony bedą mniejsze lagi ;]

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...