Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restart

dzemik22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co pojebane dziecko sam czytać nie umiesz kretynie """""""" NP """"""""" napisałem ci dużymi bo może nie rozumiesz tego co to znaczy, jak nie to sprawdź na google.pl

wez spierdalaj na drzewo w mpcforum takich debili jak ty niepotrzebujemy tu jestes dziecko neo i tyle

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Patrząc na niektóre wypowiedzi bardzo wysunięte intelektualnie np. z pierwszej strony jak klną to się nie dziwie. Ktoś zadał pytanie czemu polaków banują ? Odpowiedź jest prosta. Ponad 80% dzieci, nastolatków to są istni debile.

Np Post:

Wykazuje jedynie jakim to głupkiem można być i chyba każdy potwierdzi te słowa. Mają jakieś urojenia co do itemów patrz cytat. Nie, że się wymądrzam bo znam ortografie ale to jest prawda. Zachowując się jak taki typowy debil nie długo zostanie nam tylko polski Metin.

MĄDRA WYPOWIEDZ

Opublikowano
Zamknij ryj przyszles sie tu wyrzyc??????????

A ty co jego kolega???? Nie mogę znieść jak jakiś cwaniak mi tu pisze że "jest mu mnie szkoda".

lolek8yz1.gif

Piękna co? xD

searchb.png

Opublikowano

ja by ktorys z was by byl madrzejszy to by nic nie pisal ,a tak jest 1 cos powie to 2 mu odbije

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano
Dlaciebie rej off a ja mam 10 kont na sprzedanie (w tym 61 woja z dobrym eq xD)CLUBMT2

NAPISZ NA GG;](4132586)Moze kupie albo cus;p

Opublikowano
wez spierdalaj na drzewo w mpcforum takich debili jak ty niepotrzebujemy tu jestes dziecko neo i tyle

Dziecko NEO hehe dobrze znasz te słowo bo cie tak na obiad wołają, i jeszcze jedno na jakim łączu masz internet, czyżby TP ciebie mi szkoda

lolek8yz1.gif

Piękna co? xD

searchb.png

Opublikowano

kur... jak by wczytali z 18 bylbym jeszcze body i kasy od c.... mial ale eq do dupy

jezeli eq co bylo bedzie i kasa

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano
Jezeli zablakuja serva i wczytaja go z dnia 18 czerwca jebne sie ! xD nie mialem postaci a wczoraj zarobilem 90kk eq +9 skile P i huj przepadnie a tak sie napracowalem ...

Taa a w tej bajce były smoki czy się później obudziłeś ? Na pewno nie cofną postaci do dnia 18 czerwca bo jakby to powiedzieć to byłby dość duży cios dla graczy. Ale tak mnie to nie robi bo od 5 dni tak nic nie robię postacią tylko chodzę. No może stracę żelazną zbroję +9 dla checy zrobioną ale czy problem zrobić jeszcze raz ? Nie.

Co do @up

Właśnie dla tego nie cofną metka bo np. nie tylko ty konta nie miałeś a ktoś zamaniaczył i co w plecy jest...

Wystarczy pomyśleć logicznie ale widać, że dla niektórych to też jest dość duży problem.

wqdz690429546a.GIFPiszę Poprawnie Po Polsku.
Opublikowano

Ej , tak mi sie wydaje że oni nie skasują tego za duża strata dla chinulców . Pewnie będzie odświeżanie i kilka nowych rzeczy z ISa u handlarki ; p

Opublikowano

Zapytano niegdyś Kim-Lana, gdy zmęczony odpoczywał nad stawem:

- Na czym polega natura wszechrzeczy?

Zamyślił się Mistrz i dał taką odpowiedź:

- Cały świat można przedstawić jako parę smoków, które pożerają się wzajemnie i przez to pożreć się nigdy nie mogą.

Zaraz też zapanowało poruszenie w tłumie, gdyż każdy inaczej objaśniał te słowa.

- Miał na myśli dobro i zło! - mówili jedni!

- Nauka ta odnosi się do kobiet i mężczyzn! - krzyczeli drudzy.

- Kac i klin – pomyślał Kim-Lan patrząc tępo w powierzchnię stawu.

ZNAJDZCIE TU SENS

Opublikowano

co musi zrobic w życiu mężczyzna?

- zasadzic drzewo, spłodzic dziecko i zbudowac dom

co musi zrobic w życiu chińczyk?

- peceta, adidasy i bluzę

Siedza dwaj chinscy generalowie i mowia:

- Skrzydłami atakowac bedziemy malymi grupami, po dwa, trzy miliony. A środkiem pojadą czołgi.

Na co drugi pyta:

- Obydwa?

Chiński restaurator chwali się przed Polakami znajomością polskiego:

- Lowel, klowa, Lenatka, luchanko...

Nagle tuż pod jego nogami przelatuje szczur.

- O ploszę! A to jest kulciak!

Opublikowano
Zgadzam się pierwszy raz z bananem ;D

Nie mogliby mi tego zrobić przed chwilą kupilem stal i sie jeszcze nia nie nacieszylem xD

Ja prosto przedrestartem fajna zbrojke na +8 uleszylem mianowicie boga. Po restarcie niebyło jej wogóle....

Opublikowano
Zapytano niegdyś Kim-Lana, gdy zmęczony odpoczywał nad stawem:

- Na czym polega natura wszechrzeczy?

Zamyślił się Mistrz i dał taką odpowiedź:

- Cały świat można przedstawić jako parę smoków, które pożerają się wzajemnie i przez to pożreć się nigdy nie mogą.

Zaraz też zapanowało poruszenie w tłumie, gdyż każdy inaczej objaśniał te słowa.

- Miał na myśli dobro i zło! - mówili jedni!

- Nauka ta odnosi się do kobiet i mężczyzn! - krzyczeli drudzy.

- Kac i klin – pomyślał Kim-Lan patrząc tępo w powierzchnię stawu.

ZNAJDZCIE TU SENS

weź nie spamuj, dowcip w necie znaleziony i myśli, że fajny jest.

Ej , tak mi sie wydaje że oni nie skasują tego za duża strata dla chinulców . Pewnie będzie odświeżanie i kilka nowych rzeczy z ISa u handlarki ; p

O Boże, choć jedna osoba pomyślała logicznie...

Opublikowano

I kto tu spamuje? Po jaką cholere piszecie nie spamuj tutaj ? Wystarczy, że 1 osoba to napisze. Co wam da 1 post więcej jak opinie będziecie mieli zrypaną ? JA wole mieć 1 post i dobrą opinię niż 100 postów i brak dobrej opinii.

Ludzie weźcie się opanujcie i przestańcie spamować !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...