Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CreepyCraft [RP-Surv]

raquo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer podobno teraz ma być tylko dla premium...

Teraz o graczach na tym serwerze można zapomnieć.

sygna max 800 x 200

Opublikowano

raquo , można jakieś informacje na temat serwera ? będzie jeszcze działać ? padł ? only premium ? będzie działał za kilka dni/godzin ? Czy coo ???

Opublikowano

Raquo napisał mi na GG, że serwer będzie teraz tylko dla graczy posiadających Premium. Wątpie, że będzie tyle osób grało co było za czasów 3 dni temu...

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Zal mi go.. . Kupe dobrych graczy stracił...

no to prawda a ja dopiero od kilku dni gram na tym serwie nick aalombek a i kogoś mcdonald nie będzie można dokończyć

pozdro xdowiec20

Opublikowano

haha zjeba************ś totalnie :) jak tam gralo paru graczy z premium hah pozdro ! mam na cb wyjebane. wydawales sie spoko. ale jednak nie :) JESTES ZEREM I TYLE. nie polecam serwera nawet dla premium userow bo jest totalnie dziwny ... raz to . potem to. serwer na poczatku byl spoko ale teraz go zjebali

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

haha zjeba************ś totalnie :) jak tam gralo paru graczy z premium hah pozdro ! mam na cb wyjebane. wydawales sie spoko. ale jednak nie :) JESTES ZEREM I TYLE. nie polecam serwera nawet dla premium userow bo jest totalnie dziwny ... raz to . potem to. serwer na poczatku byl spoko ale teraz go zjebali

Popieram, ale nie wiem dlaczego tobie wiara dale plus a mi minus omg.. :P

Opublikowano

Serwer nie upadł, a jeśli wy nie jesteście gotowi na zmiany to wasz problem.

Tamta mapa była po prostu brzydka..

http://www.bit.ly/CreepyC

Launcher do pobrania. Warto!

Waży on 2mb a zawiera nowego texture packa który idealnie pasuje dla naszego serwera.

Nie jest on wymagany do gry, ale bardzo ułatwia i ma wiele opcji które pozwalają modyfikować MineCrafta.

:)
Opublikowano

kur** co za idioci....

tak cie boli to glupie 5 dych na premium ze musisz na piracie grac? <3

Serwer polecam w 100%, ogarnieta administracja, chcesz cuba dostaniesz, nawet w budowie domu pomoga, PvP coz, w koncu to survival, sam jak nic nie buduje lubie sobie pobic noobskie płaczki :P

nie chcecie byc bici znajdzcie sobie free build...

a eq zawsze mozecie zostawic w domku :C

zero lagow na serwie, zdarzaja sie offy itp ale to normalne, zaden serwer nie jest idealny.

Chwilowo mnie nie ma na serwie bo mala przerwe od MC robie, ale pozdrawiam tych co graja ;P

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie polecam,Lagów nie ma ale admini nie znają komend typu /ban itp.Wzieli pluginy od kogoś i szpanują,spawn jest zjebany i to totalnie.A pozatym admin poprosił mnie o logo i zrobiłem.A on powiedział że dzięki i tyle,a miałem dostać moda.Dziękuje za ten serwer ale jest każdy inny lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...