Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CreepyCraft [RP-Surv]

raquo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć to znowu ja szajba tym razem mam pytanie czy jak miałem 41 górnika to mi się on zresetuje ?? i czy eq też jakoś się resnie ?

mca.png

mca.png

Pomogłem ? Kliknij w pajacyka na stronie :

to Cię nic nie kosztuje a pomaga ! Zbieram -- !

Opublikowano

raczej coraz gorsze ;) premium to pozdro :) graczy bedziecie4 mieć normalnie 100/100

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Nie no zjeba.... teraz nikt nie będzie grał. połowa graczy tam to piraci. no dobra. 3/4 to piraci! pozdro.

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

Wszystko tak jak było non-premium poza tym, że trzeba sie mega wysilić i sciągnąc launchera podmienic w %appdata%. odpalic mozna (tak jak pisze w instrukcji) oryginalnym mc albo piratem wiec nie ma sie co pocić =]

Opublikowano

Witam.

Skoro Areq, założyłe server, to może, nawet zagram w tego Minecrafta, chociaż, znam sie na min bardzo słabo ;/

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Eh. nie będę ściągać launchera, skoro mam oryginała, nie po to kupowałem... Może kiedyś powróci na normalny...

sigkj.png

^ Jeżeli chcesz spróbować, zarejestruj się.

Opublikowano

a ja mam problem skopiowałem bo wypakowaniu creeepycraft ten minecraft do %appdata& o .minecraft,/ bin i nadal kicha ;/ wywala

Musi sie podmienic plik z launchera z plikiem w bin.

Eh. nie będę ściągać launchera, skoro mam oryginała, nie po to kupowałem... Może kiedyś powróci na normalny...

To jest tylko nakladka, logowac sie mozesz normalnie.

:)
Opublikowano

Serwer nie jest premium! Launcher jest z innego źródła tyczy się to też instrukcji w nim zamieszczonej w której pisze, only-premium ale tak nie jest!

Serwer dla piratów z karaibów! Zapraszam :)

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Jak ten launcher odpalić na linuksie? Po rozpakowaniu mam tylko minecraft.jar i jak próbuję to odpalić przez openjdk 6 to nic się nie dzieje :/ Niepotrzebnie zrobiliscie z tym launcherem...

Jeśli popierasz to, co przed chwilą przeczytałeś, bądź taki miły i daj plusika :>

Opublikowano

wie ktoś co trzeba zrobić żeby mieć innego skina na serwerze ?

PS: Nadal nie działa ;p a robie tak jak w instrukcji ;/ wywala cały czas i pisze żeby launchera pobrać :angry: (serwer wymaga nakładki launchera) taki jest komunikat ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...