Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CreepyCraft [RP-Surv]

raquo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przedtem źle skomentowałem ten serwer ,ale gdy wbiłem na niego za dwie czy tam trzy godziny wszystko nagle stało się jak powinno nie mam pojęcia jak to zrobili ale po prostu było zajebiście można się dogadać z adminem nie wierzcie tamtym co pisali że napiszesz do admina "jesteś głupi" to masz bana .Byłem przy takich sytuacjach i nie za to dostawali bany ;]

Przepraszam za mojego negatywnego komentarza który był wcześniej dla mnie jest już nie ważny wszystko jest gitara i oka ;]

Pozdrawiam ;]

Opublikowano

Serwer to GÓWNO !!!!!!!! Gracze zabijają gdzie chcą , admini no-ogar mają w dupie innych graczy , tylko ich kasa obchodzi!..

SERWER --- -10000000000000000/10 !

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Serwer beznadziejny admini to zero. W ogole nie przejmuja sie innymi graczami Pvp-on gdy kopalem gosciu mnie od tylu zaszedl i cale eq z diamentow zarabal (Lapka W Dół)

Opublikowano

Na tym polega survival :) kto normalny chodzi z diamentami na survivalu ??

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

Cóż pogralem 1 dzien na tym serwie i musze przyznac, ze admini odwalili kawel dobrej roboty. Niestety dzisiaj cos sie schrzanilo i przerwolo mi dobra zabawe :/ Zatem zwracam sie do adminow czy lub tez kiedy serwer bedzie spowrotem dostepny ?

Opublikowano

A więc tak. Serwer jest najlepszy na jakim grałem jak dotąd(nawet z tych premium). Jeżeli wam się nie podoba to oczywiście, możecie krytykować, ale kurwa... jebiecie się o to, że ktoś zabił was na mapie SURVIVAL? Nie znacie tłumaczenia tej nazwy? (Pytanie retoryczne, bo za przeproszeniem huj mnie to obchodzi) Chcecie żyć bezpiecznie to kiście się w mieście, tam jest wyłączony tryb PVP. Druga sprawa - Admini... wg mnie odwalają kawał dobrej roboty, pytają się czy w czymś pomóc, komuś działkę przydzielić, robią konkursy i inne takie. Trzecia sprawa jeżeli się nie podoba to znajdźcie inny dobry(dla was) serwer z waszymi non-premium kontami :) Nie oczekujcie nic od innych skoro sami nie możecie nic zaoferować. Pozdrawiam Mrozek.

sigkj.png

^ Jeżeli chcesz spróbować, zarejestruj się.

Opublikowano

moim zdaniem serwer jest świetny miła atmosfera ogarnięci admini . Nie raz mnie wkurza jak wracam z kopalni z surowcami że mnie atakują :angry: to po co zbierać te surowce skoro można kampić przy wyjściu na powierzchnie i atakować xD . Wiem że to survival więc nie pisze posta typu jebany serwer jebani gracze jebani admini o.O . Ogólnie mi się podoba ale wkurza mnie to że tyle osób się kręci obok mojej hacjendy :D (czekają żeby mnie zabić B)

Pozdro dla oddanego sąsiada MrMundo ;)

Wasz oddany herobrain :P

Opublikowano

Wierze ze admini robią wszystko by uruchomić serwer. To tylko kwestia czasu, wiec poczekajmy cierpliwie i dajmy im pracować.

Opublikowano

Błąd okazał się poważny. Tak samo tymczasowo serwer MT2 (metinayt2.pl) jest wyłączony.

Jeśli zostanie on włączony (status) = oznacza to że serwer działa także.

Pozdrawiam

:)
Opublikowano

Cześć z tej strony szajba !!!Piszę do nobków z tekstami "zabili mnie i okradli moje eq" słuchajcie jest to survival tak ? tam takie rzeczy można robić a jak szkoda wam itemków to weźcie se /cprivate i do skrzynki włóżcie tak trudno ? serwer jest proo bardzo mi się podoba administracja przyjaźnie nastawiona tylko trzeba z ludźmi umieć się dogadywać a nie "TY CHUJU ODDAWAJ MOJE EQ KURWO" i potem ludzie dziwią się że bany dostają ... chcecie mieć spokój ? tak trudno po prosić admina o cuboida w mieście ???

mca.png

mca.png

Pomogłem ? Kliknij w pajacyka na stronie :

to Cię nic nie kosztuje a pomaga ! Zbieram -- !

Opublikowano

Możecie podać mniej wiecej kiedy bedzie ON ?

WarRocK Player 

Opublikowano

wiem szajba sorry że cię wyzywałem ale tak to jest już z moją osobą nie spojrzałem że to survival i zachowałem się jak dziecko <_<

Sorry za te wyzwiska i sorry za to że zepsułem atmosfera tego wieczoru :D .Teraz będzie tylko lepiej B)

Wasz oddany herobrain :P

Opublikowano

Może 10tyś. dla każdego kto czekał i gra już troche na serwerze ?:P

WarRocK Player 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...