Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lathia [Dedyk]

Jamaica™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak serwa polecam , sam na nim gram i zostane moze na dluzej ale sa rzeczy ktore sa bardzo niefajne a niektore wrecz beznadziejne a wiec

1. Serw pod is i tu niema dyskusji i niepisac mi niczego typu ze serw musi sie z czegos utrzymac bo ja to wiem , pomijajac ze sa tam stalki , brobie 65+ (chodzi o is) , bo te itemy mozna calkiem latwo zdobyc w grze no ale na kazda epicka rzecz , na syrka, hwanga , epicka bize sa potrzebne ziola , i tu znowu niepisac ze mozna je dropnac , i nieumiem grac i mam spadac z serwa , wiem ze mozna je dropnac no ale szansa jest bardzo bardzo mala a te ziola sa potrzebne na doslownie wszystko

2. Cytat z prezki - -> WIEZA WYGNANCOW!!! Tak moi drodzy koniec ksucia w dt, nieproszonych gosci, ksucia!!!!

Teraz na dt tylko w party! Sami wybieracie z kim idziecie, bez czekania, edytowane pietra, w srodku MEEEEEGA NIESPODZIANKI, to DT sprawi ze nie bedziecie mogli sie oderwac od naszego serwera!!!! - zasada jest prosta, idac samemu macie zwykle w dt, jezeli macie pt 5osobowe to lider pt klika na straznika i czeka was mega przygoda w calkiem nowym dt:)

to mnie rozwala , no kurwa ciekawe kto mial taki beznadzijny pomysl z tym dt , a wiec chodzi mi o to ze dt jest super, no ale po chuj one komu jak praktycznie niemozna w nim nic ulepszac ? nawet bojowego na +7 niemoglem zrobic ( i kowal niebyl zbugowany) wiec powiedzcie mi po co te super dt?

3.Ga niezna sie chyba na jednostach zobaczcie sobie na strone glowna dzial download i tam zdaniem client zajmuje 690kb haha chyba 690mb co? lol

4. Woj jest pokrzywdzony pomijajac to ze w is bojowy jest 2x drozszy niz bron dla innych klas na 65 lvl to tylko i wylacznie na bojowy na ulpeszanie na +7/8/9 sa potrzebne perly i to az 3x na kazdy plus , i te ulepszacze ma tylko bojowy , parta egzo smocze itp niemaja ulepszaczy !!

Ale gram na serwie mam nadzieje ze poprawia pare rzeczy

Witam

Zgadzam sie z Toba w 100% ale wychodze z jednego zalozenia : dajmy suportowi na dopracowanie sierva,wiem mieli na to czas jak go stawiali ale sa rzeczy ktore wjda w praniu i my gracze musimy im to powiedziec

Jak dla mnie serv BOMBA

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2xUP serwer ma dopiero 2 dni... od razu wszystkiego perfekcyjnie nie da się zrobić. Tak jak ktoś wyżej napisał, większość wychodzi w praniu. Z tego co słyszałem jutro mają poprawić drop z bossów oraz drop ziół.

Opublikowano

@3xUP

Jaką legendą? Powstało już tysiące prywatnych serwerów i będą powstawać kolejne. Na wszystkich chodzi głównie o to żeby się dobrze bawić a i tak po kilku miesiącach padną. Chcesz "legendy" idź na oficjalne serw

Opublikowano

@2xUP serwer ma dopiero 2 dni... od razu wszystkiego perfekcyjnie nie da się zrobić. Tak jak ktoś wyżej napisał, większość wychodzi w praniu. Z tego co słyszałem jutro mają poprawić drop z bossów oraz drop ziół.

Tak maja to naprawic ale pewnie bedzie tak samo jak z dzisiejszym eventem co mial byc a pozniej go nie bylo bo do GM'a wbila dziewczyna na hate i mu zabronila.

Podobnie bylo z Alceria kazdy mowil ze server ma dopiero 2 dni i dajmy czas administracji by wszystko zrobic. A okazalo sie ze po 3 dniach server juz off , tak tez pewnie bedzie z Lathia

pozdro ;d

Opublikowano

Co do ziol to faktycznie , malo kto ma hwanga na serwie , osobiscie oprocz mnie widzialem 3 osoby ... Teczowy dropi , chodz praktycznie nie uzywa sie go , z wielu mobow nie ma dropu lub jest strasznie dziwny - rozwalilem 10 metinow moim 77 levlem , metiny na 90 . z 4 nic nie dropnelo , z 3 ku , kamien duchowy i potki , z 3 same smieci jak luk na 60 itd ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...