Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lathia [Dedyk]

Jamaica™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Team serwera nie ogarnięty... zrobiłem im całe forum i miałem zrekrutować Moderatorów - wziąłem jednego tModa i wyleciałem.

Zero nowych questów w grze, dno i porażka.

Pozdrawiam Kastka - Jamaice, Edaya - Mańka ... Wasz SlimSs

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server naprawde super. tylko po tych atakach ciężko mu wstać na nogi ;/ Może i dużo jest dzieci z IS ale da się zrobić eq bez IS i jechać neo kindy które mają kase na IS ;d

Pozdrawiam RazorS

zhda.png

Opublikowano

server naprawde super. tylko po tych atakach ciężko mu wstać na nogi ;/ Może i dużo jest dzieci z IS ale da się zrobić eq bez IS i jechać neo kindy które mają kase na IS ;d

Pozdrawiam RazorS

zacznijmy od tego ze wiekszosc tych ludzi co wydaje na is sa szczeniaku duzo starsi od ciebie

xbjr.png

Opublikowano

Powiem tak serwer nie jest zły, zioło nawet dobrze leci z Ripka, kasę łatwo zdobyć, lecz Team dużo obiecuję, lecz mało robi.

Na nową mapkę czekamy praktycznie od powstania serwera, tak samo wprowadzenie dropu ziół do gry ;s Mam nadzieję że po tej przerwie wszystkie rzeczy zostaną naprawione i wprowadzone.

Opublikowano

Czy na serwerze są cziterzy ?? Działają hacki ?? A jak działają to jakie i czy jest kamer mod do tego serwa ?? Daje + lub - jak kto woli .

Opublikowano

Czy na serwerze są cziterzy ?? Działają hacki ?? A jak działają to jakie i czy jest kamer mod do tego serwa ?? Daje + lub - jak kto woli .

Nie ma cziterów i nie bedzie, tak samo haxów. A wogóle to po chuja ci Kamer mod? Nie umiesz normalnie grać?

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Wiem ktos kiedy on?

Ponoć jeszcze dziś.

Cheaty są, hacki działają i Kamer Mod podobno też.

Dowód? " Dodany Metin2United S2 S3, lathia, InsanityMT2, Airo "

Opublikowano

Ponoć jeszcze dziś.

Cheaty są, hacki działają i Kamer Mod podobno też.

Dowód? " Dodany Metin2United S2 S3, lathia, InsanityMT2, Airo "

Na chuja mu to gadasz? Teraz bedzie latał z Kamerem...

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Na chuja mu to gadasz? Teraz bedzie latał z Kamerem...

Każdy wie o tym.. co 2 osoba na Nim gra, jak potrafi zmienić pong.. pewnie sam z Niego korzystasz tylko nie chce się Nim podzielić = )

Opublikowano

Działa serwer? Bo nie wiem czy pobierać..

Teraz nie, lecz powinien jutro już działać.

Info z forum: " Witam wiec oficjalnie p roblem z logowaniem rozwiazany ale mam cos namieszane jak to ogarne to wlacze serwer i bedzie juz dzialac 24/dobe. "

Opublikowano

Chwilowo serwer nie dziala, ale ogarne wszystko i ruszymy 100% juz serwer 24h

To samo pisałeś wczoraj i przed wczoraj = ) Weźcie się do roboty panowie, ile można czekać...

Pomocnik
Opublikowano

Ehh... zagralbym na serwerze ale niestety jest off... ;/

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Serwera NIE polecam

-Team Nieogarnięty

-Technicy nie umieją usunąć prostych bugów w m1

-Żałosna administracja na Forum (możecie pisać do Admina on nic nie odpisze nawet jak piszecie temat z obelgami on nic nie piszę)

I wiele więcej

Nie radzę grać serwer napewno padnie !!

Opublikowano

Skoro serwer jest wyłączony, to zamykam temat do czasu włączenia serwera.

Oczywiście by uniknąć zbędnego spamu. Autora tematu proszę o skontaktowanie się ze mną, gdy serwer stanie na nogi.

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...