Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lathia [Dedyk]

Jamaica™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie bd zadnej cofki bo serv off przez shutdown a nie z "kopa" ^.^

Zbieram +

Na serverach pod Nickiem: Psychopata/ZrobmyMelanz

Gnoje pierdolone usuneli mi avka -.- " a mialem takie zajebiste cyce :(

Opublikowano

Mnie podaczas włamu nie było więc najlepsze mnie omineło xP jak zwykle. Ma może ktoś ss'a z włama jak ktoś pisał na wołaj żeby grać na venise?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wydaje mi się, że to coś poważniejszego niż tylko "shutdown". Przecież jeśli by go wyłączyli to by wywalało "błąd połączenia z serwerem"

Opublikowano

Wow jestem pod wielkim wrażeniem tak szybkiego startu!

Widać,że Team się zna na rzeczy.Brawa dla nich i oby serwer utrzymał się jak najdłużej.

34115.jpg 38556.png

35025.png 28995.jpg

19438.jpg 34229.png

34139.png 34221.gif

ub1964090.png15424s.png

buttonRapideo.png

Opublikowano

Up ma racje we wszystkim!

Zróbcie chociaż to:

5. Zwiększcie drop ziół.

Niech dropią np. z każdej oponki, ripa, smoka. Bo nawet eq se nie można zrobić...

a6b141855eaa.gif
Opublikowano

ktos z Venise sie wlamal;]

Autorowi tematu olecam odnalezc IP "przestepcy" reszta sie zajmie ;**

sie kurwy naucza schylac po mydelko

Nie hakowalo nas venise tylko taki typ "elomoreloxd" on ma chyba serwer diamond, zreszta nie wiem nie znam go.

Opublikowano

Witam ocena Prezki i serwera to 10/10 a z kąd wziąść kase na is to proste Wejdź na tą stronę i zarabiaj powoli ale po jakimś czasie gdy serwer ci się spodobra możesz już mieć kase na is !!!!

Ja Z tego korzystam drugi Dzień i już mam 15 gr

ZAPRASZAM !!!!!!

http://forsapl.info/pages/index.php?refid=smoki60302

banner2_forsapl.gif

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Mam pytanie robi się tu kd 80 % w grze czy jest tylko w is ?

w grze takze sie robi i z tego co pamietam to potrzeba 1 x biala perla 1 x niebieska i 2 x czerwona...

nie pamietam dokladnie ale tak czy siak niezbedne sa te 3 perly...

Mimo iz z nudow zakonczylem gre na 162 lvlu polecam serwer;]

Opublikowano

A wiec tak serwa polecam , sam na nim gram i zostane moze na dluzej ale sa rzeczy ktore sa bardzo niefajne a niektore wrecz beznadziejne a wiec

1. Serw pod is i tu niema dyskusji i niepisac mi niczego typu ze serw musi sie z czegos utrzymac bo ja to wiem , pomijajac ze sa tam stalki , brobie 65+ (chodzi o is) , bo te itemy mozna calkiem latwo zdobyc w grze no ale na kazda epicka rzecz , na syrka, hwanga , epicka bize sa potrzebne ziola , i tu znowu niepisac ze mozna je dropnac , i nieumiem grac i mam spadac z serwa , wiem ze mozna je dropnac no ale szansa jest bardzo bardzo mala a te ziola sa potrzebne na doslownie wszystko

2. Cytat z prezki - -> WIEZA WYGNANCOW!!! Tak moi drodzy koniec ksucia w dt, nieproszonych gosci, ksucia!!!!

Teraz na dt tylko w party! Sami wybieracie z kim idziecie, bez czekania, edytowane pietra, w srodku MEEEEEGA NIESPODZIANKI, to DT sprawi ze nie bedziecie mogli sie oderwac od naszego serwera!!!! - zasada jest prosta, idac samemu macie zwykle w dt, jezeli macie pt 5osobowe to lider pt klika na straznika i czeka was mega przygoda w calkiem nowym dt:)

to mnie rozwala , no kurwa ciekawe kto mial taki beznadzijny pomysl z tym dt , a wiec chodzi mi o to ze dt jest super, no ale po chuj one komu jak praktycznie niemozna w nim nic ulepszac ? nawet bojowego na +7 niemoglem zrobic ( i kowal niebyl zbugowany) wiec powiedzcie mi po co te super dt?

3.Ga niezna sie chyba na jednostach zobaczcie sobie na strone glowna dzial download i tam zdaniem client zajmuje 690kb haha chyba 690mb co? lol

4. Woj jest pokrzywdzony pomijajac to ze w is bojowy jest 2x drozszy niz bron dla innych klas na 65 lvl to tylko i wylacznie na bojowy na ulpeszanie na +7/8/9 sa potrzebne perly i to az 3x na kazdy plus , i te ulepszacze ma tylko bojowy , parta egzo smocze itp niemaja ulepszaczy !!

Ale gram na serwie mam nadzieje ze poprawia pare rzeczy

sygn1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...