Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EpiconMT2[PL][DEDYK]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

w 6-7 bonie nie ma bonu do PVP

A można wiedzieć, co dokładnie w nim jest ?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

W pełni popieram HongHua'e ^.^ int w każdym 6-7 bonie i Żadna postać nie ma szans z Szamanem czy surą...

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Dobra i tak serw off..

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Troche szkoda serwa, ale administracja i tak troche nie ogarniala. Zrabany na maksa system ulepszen, ktry chyba byl tylko robiony pod woja. Szamanem nic nie zyskiwalem prawie.

A jeszcze dzisiaj jak dostawalem po 130k z przywolania przy prawie full absie nie magie przelalo czare goryczy. Dodatkowo wczoraj nie dodano broni na 200 lvl dla wszystkich klas.

Jesli serwer zacznie od nowa, to ja tam na pewno gral nie bede. natomiast jesli bedzie mozna grac dalej na starych postaciach to wroce i zrobie tylko wachlarz na 200 lvl, walne rekord i tyle. Serwer dosyc prosty. Ja sie szamanem juz dorobilem all mozliwych epikow dla mnie( po za hwangiem, bo syfiasty) i teraz koncze bonowac 6/7 bonem eq pod pvp. Na serwie nie mam zadnych! szans z bodym ktory ma niemal idntyczne eq. Parodia.

4166086824bcdebc547729.png

Jesli pomogłem, daj 'Lubię to!'.

Opublikowano

Jak sie wkońcu zdecydujecie zrobić coś co nie padnie po tygodniu to może zagram.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nicki Których używam: Klim3k , Trollface , ProMental875 , WpJestem

EpiconMt2 Szaman Smok 182lvl OFF 4EVER Jebaj Mi Minusa ;O AriusMt2 sura BM 100+ 200px-Undertaker_primer_plano.jpg

Opublikowano

@ Silver to było włamanie, ja miałem dostęp ale tylko do ftp, bo byłem GM i dodawałem i naprawiałem mapy, a ktoś dostawał itemy przez panel bambuska...

Poszukuje pluginu Gr2 do 3Ds max 2012.

haac.jpg

Jestem jaki jestem i tego NIE zmienię!

Moje Tut'y

Video tut jak dodać mapę na swój serwer:

http://www.mpcforum.pl/topic/416201-videotut-jak-dodac-mape-na-wlasny-serwer/page__gopid__2960589#entry2960589

Texture Mod:

http://www.mpcforum.pl/topic/406659-download-texture-mod/page__p__2892270__fromsearch__1#entry2892270

Znaczek GM:

http://www.mpcforum.pl/topic/367597-dl-znaczek-gm/page__p__2603024__fromsearch__1#entry2603024

Nowe Zbroje By Baso:

http://www.mpcforum.pl/topic/478940-dltutzbroje-by-baso/

Opublikowano

Ja na pewno nie zagram na serwie tych dwunastolatków.

Wy myślicie że znowu nikt nie będzie miał eq z navi itd?

Bez komentarza na 1000% nie zagram na ich serwie, a tym bardziej na Hardzie gdzie gra po 5 ludzi na królestwo a wszystkie są takie same.

Opublikowano

aha to już zaczynam grę myśle że to bedzie serwer na dłużej

niewiem co jest niemoge sie zalogowac bo ciagle blad polaczenia z serwerem pomozcie

Opublikowano

Ten serv nie dziala juz kilka dni ludzie a wy chcecie sie logowac <lol2> ; D

bez odnośników do publikacji serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...