Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EpiconMT2[PL][DEDYK]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialem zagrac na serwerze ale mam problemy z rejestracja."Rejestracja nie powiodla sie . Sprawdz czy wypelniles wszystkie pola

Wypelnij wszystkie pola i zapamietaj wrazie utraty hasla." mimo ze 5 raz wpisuje wszystkie pola

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pastek i Zell takie coś zachowaj dla siebie nie grałes to nie wiesz.. , a serw z czego utrzymac hmm? Ogarnijcie...

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

musisz miec tyle liter ile jest potrzebne a nie 6 ww nicku zamiast 8 ...

kof usuniecia 1234567 nie dziala

licze na --

O.S.T.R & PIH & PEJA NAGRAJCE RAZEM

FAN POLSKEIGO RAPU

Zbieram-Daj - nie bądz żyła

satabplayer.png

Nowy serwer MT2 ! Zapraszamy.

2.png

1417252872.png

Pro Net F*CK It

Opublikowano

xxx

Opublikowano

Pastek i Zell takie coś zachowaj dla siebie nie grałes to nie wiesz.. , a serw z czego utrzymac hmm? Ogarnijcie...

oj gralem gralem;];]

bez wczesniejszej gry na serwerze nie pisalbym postow;]

dodaj jeszcze 6/7 do IS wiecej zarobisz na naiwnych łebkach;]

Opublikowano

Mi nigdy nie przeszkadzał IS, nigdy na niego nie wydawałem i wydawać nie bd. Serwer moim zdaniem godny uwagi.

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Serwer jest tylko dla zysków, błędów na stronie to już nie powiem, jest ich mnóstwo. Nie polecam grać na czymś takim, upozoruje atak, wyłączy serwer i tyle się nacieszycie.

Opublikowano

zmiana kodu usuniecia nie pomogla.reszte mam zgodna jesli chodzi o ilosc liter . rezygnuje:) IS takze niezacheca do gry

utrzymac serwer? mozna ze zwyklego is w ktorym sa stalki bojowe itp:) w pelni sie zgadzam z Zell ze serwer istnieje tylko dla celow zarobkowych:)

Opublikowano

Gra jest dla wszystkich . Każdy decyduje czy chce korzystać z ItemShop czy nie . Nie chcesz nie musisz kupywać , a co do serwera będzie stać jak najdłużej i nie mamy go zamiaru zamykać ;]

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Gra jest dla wszystkich . Każdy decyduje czy chce korzystać z ItemShop czy nie . Nie chcesz nie musisz kupywać , a co do serwera będzie stać jak najdłużej i nie mamy go zamiaru zamykać ;]

kazdy tak sciemnia;]

Dedyk znajac zycie na miesiac wykupiony nieprawdaz?;]

a po miesiacu cos wymyslisz;]

Opublikowano

Ale jak już robiłeś IS to drożej. Ludzie co to za gra jak all z IS bo nie którzy wydają na metina i ja im nie bronie ale co to za gra TRUCIAK 12zł śmiech powinień być za 23zł spokojnie + BOJOWY 23zł i STAL 30zł i już nie było tyle koksów z truciakami i stalami.Tylko no-lify by kupowali i by utrzymali spokojnie serwer

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Powiem wam tak wibłem 250 lvl jako pierwszy i mam itemy tylko z gry i jakos bez is dalem rade spokojnie uzbierac to co mam a wszystko co jest w is mozna zdobyc w grze wiec nie wiem o co wam chodzi...

@

Nowi gracze niech piszą do FacePalm albo Vesuyio to dam stalki itp

2dtt01s.png
Opublikowano

Co ten serwer ma nowego od tych innych 4Funów które wychodzą? Mógł by Mi ktoś wytłumaczyć jaki jest sens gry tutaj jeżeli po 1 dniu mają już 250lvl...? Zastanawiam się co robić później jak wbicie maksymalnego lvl to 1 dzień.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zrobiliśmy ten serwer tak , żeby level'e wbijało się szybciej bo chyba nikt nie chce expić ileś miesięcy by wbić ten 250 lvl , ale robienie nowych zbroi i mieczy to już ciężko . Zapraszam do gry ;]

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Powiem tak ja jak wbilem 250 lvl mialem zbroje na 42 podstawowe eq fms nawet lecz jak poszedlem na zobmie na metki to mialem stalki truciaki itd kasa tutaj ladnie dropi tylko ze tu bardziej sa potrzebne perly i teczowe kamienie tym sie najbardziej handluje poniewaz zeby zrobic rubina trzeba perly i teczowe do innych itemow tez a jak ktos nie chce robic rubina woli dropnac to dropia one z minotaura i smoka

2dtt01s.png
Opublikowano

Bardzo ogarnięty GA. Zapraszam na serwer! PRO

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Pewnie diamondmt2 albo ten serw tego "OstryJohny"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...