Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EpiconMT2[PL][DEDYK]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2xUP Koleżko, jeżeli sugerujesz ,że to Ja to podaj jakiś dowód. Ja w uczciwy sposób potrafię ściągnąć ludzi na serwer , zapewne gdybyś Ty umiał dossować to mając Swój serwer robił byś tak jak Inni. Po 2 to ,że serwer Mi sie nie podoba nie oznacza ,że go dossuje. I nastepny krok jaki powinien zrobić GA serwera to iść na Policje ,a przed tym napisać do Hostingu serwera. A Ty quku , myśl co piszesz.

Opublikowano

Dlaczego nie mozna zalozyc konta? Ciagle wyskakuje mi ze nie powiodlo sie bo nie wypelnilem wszystkich pol a robie wszystko jak nalezy, prosze o odpowiedz bo serwer po opisie fajny i chce pograc...

@EDIT przepraszam bardzo ale moj blad, wpisywalem za krotki nick, wszystko OK, zaraz wbijam ;]

Opublikowano

Zero odp na GG / forum , gdy piszę osoby niema ( z dostępny na niedostęny ) ... IS , płatność EURO i ?? gdzie PL ... dziś lookne...

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

ehh 600% expa ?? a exp idzie gorzej niż ... eh KICHA 5/10

czemu yangi tak słabo , exp słaby jak na 600% ?

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

ehh 600% expa ?? a exp idzie gorzej niż ... eh KICHA 5/10

czemu yangi tak słabo , exp słaby jak na 600% ?

Hahaha słaby a cb poje.... Szkoda słów.

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Up a rozumiesz pojęcie 600%? To nie jest 60x PL tylko 6xPL czyli 6x 100% jeżeli na PL za grupkę psów dostajesz na 1lvlu np. 200PD to na tym serwie za tę samą grupkę dostajesz 1200PD czyli w sumie wszystko się zgadza jedyne co mi się tutaj nie zgadza to yang... bo na pewno nie jest on PL x10...

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Tak jest kitowy ! yangi leca strasznie mało , exp tak samo

i jak wgl tam sie zarabia ?/ tymi sztabami 2kk haha ,... lecą tak rzadko

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

tak... porównajmy Elitemt2 , są mniejsze raty a exp szybciej leci... mi z spota 2-3 kulki na dzikusach... i mam wbić 100 lvl fast hehe:)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

A i jak tu zarobić ?? yangi po 500 max ?? skąd wziąść kasę ??

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Miałem dużą chrapkę na ten serv.. ciekawe komentarze itp... ale jak wchodzi się na serva traci się całą radość z gry Metin... jakieś niemieckie napisy ... exp strasznie wolne jak an raty... yangi max po 500 .. Kamień Duchowy 4kk ?? puknąłeś się w głowę ??

na żadnym ! żadnym serv nie było tak drogo ! jak tu zrobić skile ?? LOL yangi fail , sztaby fail bo strasznie wolno lecą ...i jak zrobić skil na P ?? gratulacje serv i pomysłości , ode mnie macie 3/10 ... niestety złe komentarze będą z mojej strony

pzdr

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Exp był dobry, lecz po resie znikneło to 'Doświadczenie zostało zwiększone o 200%' i exp jak na PLu.

Ludzie wczesniej powbijali 250lvl, a teraz trzeba poświęcic 20 minut żeby wbic z 73 na 74.

Woj body 73

Na końcu red lasu - 1.5 za całego spota.

V2 szpony - 1% za 2 komnaty

Atla na Setao - exp był dobry, a teraz to po 0.05 za moba.

Przesada, zróbcie coś z tym.

Poza tym -

Księgi klątw dropią 1 na godzine.

6 skill, brak dla niego ksiąg oraz nie da się go cofnac.

Drop eq z niebianskich lez i tarcz na 61 - prawie zerowy.

Serwer mógłby byc dobry gdyby nie te bugi, a przedewszystkim ten exp.

Zróbcie coś z tym, a przedewszystkim z expem.

Zajmujecie się takimi gównami jak czwarte CH, a tyle bugów ważniejszych jest..

pozdrawiam.

Opublikowano

@up

Jak byś nie wiedział to kamień duchowy daje skille na P za pierwszym razem

Pytałem się graczy to napisali że mają po g5 - g6 itp bo muszą dropy robić

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Oczywiście . Cały team od samego rana do wieczora siedzi przy serwerze by było jak najlepiej i jak najmniej bugów. Wszystko po to żeby graczom się lepiej grało ;]

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Bardzo dobry serwer, kasa dobra, 70lvl a 400kk to jest bardzo dobrze. Jednakże exp jest tak chujowy za przeproszeniem, że za 2 spoty na 70lv idzie może pół kulki, a co dopiero na wyższych lvl'ach.

- za serwer +

31087.gif

32745.jpg

5392.jpg

32034.png

12223.png

28214.jpg

18162.gif

4367.jpg

19416.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...