Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Co jest nowego w marketplace?

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W tym temacie będę pisał o wszystkich promocjach w marketplace. Staram się aktualizować, kiedy tylko mogę. Jeśli w marketplace jest coś nowego, a ja tego nie wrzuciłem tutaj to możesz napisać posta, co jest nowego.

W dniu 2012.1.1 w marketplace są:

Śnieżny Famas

1868.jpg

Cena: 489 G1

Na ile dni: 30

Złoty Famas

1195.jpg

Cena: 489 G1

Famas G2 Silencer

1630.jpg

Cena: 349 G2

Na ile dni :30

Famas G2 Tactical

1629.jpg

Cena: 349 G1

Famas z flagą państwa

1182.jpg

Cena: 349 G1

Dostępne są również famasy z innymi flagami.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będziesz musiał aktualizować na bieżąco i będziesz musiał być szybki..

Ale masz plusa, bo estetycznie jest : )

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Bardzo fajnie ze chcesz aktualizowac temat i dodac nowe rzeczy.

Cieszy mnie to i masz + :)

A co do tematu fajnie napisany i najlepszy wybor do kupienia to chyba K1 :)

Opublikowano

Niezły pomysł, ale pewnie będzie tak, że będziesz aktualizował to z dużym opóźnieniem, w końcu jesteś tylko człowiekiem :D A tak to ktoś robi, trudno, że spam, ale jest po 5minutach...

Opublikowano

Dokładnie ^ a poza tym większość "użytkowników" nie patrzy się na przypięte tematy i tak będą robić nowe. Niepotrzebne zamieszanie będzie .....

32354141673387527780.png

Opublikowano

Dokładnie ^ a poza tym większość "użytkowników" nie patrzy się na przypięte tematy i tak będą robić nowe. Niepotrzebne zamieszanie będzie .....

Ej ale czy możan kupować za sms ??? i jak i za ile :P ?

Opublikowano

Co ty za dziwne pytania zadajesz? o.O:D Tam napisałem, że się kupuje za kredyty G1, możesz je kupić SMS'em, lecz wychodzi to drogo w porównaniu do innych metod płatności.

PS Po co cytowałeś Grasu?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dzisiaj jest g36 na 90 dni za 673 (chyba) g1.

@edit Będziesz musiał to aktualizował, ale i tak ktoś inny może przed tb zrobic temat typu "g39 w mp na 90 dni" -.-

Zbieram Lajki xD

Opublikowano

@up hehe 1 minutę przed Tobą je wstawiłem ;)

Opublikowano

Pisałem z razorem w sprawie podpięciu tematu, sam nie wie czy podpiąć czy nie. Na razie podpinam, ale musisz go cały czas aktualizować jeżeli nie, to od razu wywalam.

Ale dużo tego "podpinania" :)

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Dziękuję za podpięcie, teraz na pewno nie zapomnę o aktualizacji ;)

Opublikowano

Dodałem, nie mogę wszystkiego w 5 minut po wejściu dodać i tak dzięki za upomnienie ;) Grałem w tym czasie w WR, więc o niczym nie zapomnę nowym, bo jest ta informacja online :D

Opublikowano

@Up Spokojnie przeciez on nie jest takim nolifem jak Ty zeby caly dzien na forum siedziec. Siadzie na kompa zobaczy w MP i zaraz zaktualizuje temat.

Nie obrażaj bezpodstawnie, bo nie jestem w domu i siedzę tylko z 3 godz. na forum do 17.08 : )

Ja tylko podpowiedziałem : )

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...