Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rejestracja NosTale.jp

Crr...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dawać na 99nos noobki , tutaj macie większy exp i przede wszystkim większą kasę , która pozwala na ulepszanie sp bez opamiętania.

Opublikowano

Nie da się za pomocą hide my ip...Bo one zmienia na Amerykańskie ip ;] a nie na Japońskie tylko wyłącznie Amerykańskie ;] Ja tam gram chyba od 21 w 99nos i chyba juz 15 ;D

i to jeszcze brata pilnowałem xD

o7ons6.gif
Opublikowano

Okay udało mi się zarejestrować :). Zrobiłem nowego maila na gmail.com i nowe konto na nostale.jp i mail aktywacyjny przyszedł po 15 min :D

beztytuubjb.png

I mam pytanie. Żeby grać trzeba mieć japońskie IP ?

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

sorki za misusa, kliknełem nie ten przycisk, naprawie to na twojich innych postach, a i thx za nick : działa komus to? jak tak to podajcie ip japońskie, na 99nos juz nie gram ;)

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Szczerze 99nos jest do dupy low exp ... Co z tego że więcej kasy dropi i darmowe nosdollary jak to nic prawie nie daje wole grać na plu i wiedzieć co mam robić itd... Dlatego zaczynam od początku moim magiem 21 lvl xD (Przypomniałem se passy ;D)

o7ons6.gif
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam problem bo chce zalogowac sie to wlanczam przez explore game start aktualizacja ok czekam tak z 5 sec brak odpowiedzi i wiadomosc po chinsku i nie wiem o co chodzi a mam taki generator z kssn i pewnie chodzi zeby wpisac kssn czy cos tam ale nie wiem gdzie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pzeczytałem całość tego co piszecie i mówie tak:

na nostale jp da sie zarejestrowac (juz sie zarejestrowalem)

a co do 99 nos to padlo chyba... nie jestem pewien ale zrobilem swoj temat i pisali ze padl 99nos ze maja nowego priva robic...nie mowie tego ze maja robic ani ze padl ale zajrzyjcie na www.mpcforum.pl/topic/458499-99-nos/ sorki za ortografie ale niechce mi sie pisac dokladnie...

Pomogłem daj + xD

Opublikowano

ja zrobilem konto bez zadnego problemu, tylko jak wchodze w ten link z clientem to mi na taka stronke przelacza: A jezeli ktos wie o co chodzi to prosze o pomoc xD a i Vamph czy jak ty tam masz, mozesz popracowac na ortografia ( nie zebym sie czepial)

http://img.liczniki.org/20111006/jakihakimanalaki-1317882107.jpg

icgigosygna2-1318951404.png

^^

Opublikowano

mam pytania :

1. Czy da sie tu zagrać za pomocą tego programu?

2. JP jest jak SE czy PL ? ( sp na 30? )

3. Jakie jest expo na sp ?

4. Są ładowarki sp?

thx za odp

SERWER : Avalon

Nick : SenseiiKakashi

LVL : 62 Rośnie

Job : 57

SP : Ranger 30 +1, Sin 29 + 2 , Destro 39 +5, wk 29 +4 ( rośnie )

Szukam ludzi do dropienia piórek w pt i do pts 2

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Powiec wam tak... zrobiłem wszystko all pokazały mi sie dane ale jak dałem dalej to mnie wywaliło na główną strone a na emailu mnialem jakis kod i nie mnialem gdzie go wpisac pomozcie piszcie na moje gg 19150897

lopata.gif

łopata dla górnika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...