Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rejestracja NosTale.jp

Crr...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego po pobraniu i zainstalowaniu gdy nacisnę na ikonę nostale to wyskakuję mi strona nostale JP??

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

elo. sciaglem, zainstalowałem i jak włanczam ikone to otwiera mi się strona nostale.jp co zrobic?

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

musisz wlaczyc strone przez internet explorer zalogowac sie kliknac game start zainstaluj dodatek ktory wyskoczy potem klinij game start jeszcze raz i wlaczy ci sie nostale :)

Opublikowano

dodasz ss gdzie jest start game? ja widze game guide

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

zal, a ja mam taka przegladarke ex ze nie włancza się, pozostają 3 elementy do załadowania, sciagam nowa ;(

02animowane010.gif

Opublikowano

Mi na o2 nie przychodzi potwierdzenie, a to dziwne bo dostaję codziennie 50 wiadomości spamu xD

Przykładowe hasła dla was:

lubieplacki496

nostalejp12

qwerty9873

Można tak wymyslac w nieskończoność. ;) Liczę na +.

linajge:

Po 1. Mówiłem o Nostale KR -.-

Po 2. przecież.

PO 3. Mój nick to Sebastian.

Po 4. Ściągam to z ciekawości bo nie mam co robić a popatrzę sobie jak tam się robi sp itd.

Edit:

No to lipa bo u mnie główny jest Chrome (chyba, albo Firefox?) Ale coś tam popróbuję.

chrisdi.jpg

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

ej, a tak trzeba za każdym razem otwierac? czy tylko razz? I jak, fajne jp?

02animowane010.gif

Opublikowano

Nie działa mi coś :/

Włączyło mi się NosTale już, lecz wyskakuje message a w niej jakies kwadraciki,

a ten niby priv lusonar to ściema jest

Edit: Ale teraz ludzi na to .jp wzięło prawie o 99nos zapomnieli ;p

Opublikowano

Nie działa mi coś :/

Włączyło mi się NosTale już, lecz wyskakuje message a w niej jakies kwadraciki,

a ten niby priv lusonar to ściema jest

Nie żartuj :O.Jak mówisz naprawdę to stracony czas mieliśmy wszyscy i taki pech.Może ktoś spróbuje zrobić tuta na NosTale Koreańskim może tam będzie działał?

Jak message na NosTale jp to może konserwacje robią albo co.Dopiero mam prawie 43% pobierania na FlashGet.

Opublikowano

Też mi się zdawało na początku, że to konserwacja, ale teraz przekonała mnie ta wersja konserwacji w Azji

(ale rym^^)

Opublikowano

To jest konserwacja, znalazłem na stronie Nostale JP

10 sierpnia (środa) od 10:00 konserwacji przeprowadziliśmy,

Zakończył się 13:00.

Wobbo105_eune_103_3_logo.png

Opublikowano

ok, pobiera mi sie aktualizacja

02animowane010.gif

Opublikowano

czekaj, zaraz wam powiem, jest 15mb z 84, mam wolnego neta bo sciagam filmy na noc,

to samo co na 99nos, czekajcie, zaraz zrobie spolszczenie i zobaczymy, ale to samo jak na moje oko

02animowane010.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...