Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rejestracja NosTale.jp

Crr...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi? za co a tak btw szukam kogoś do wspólnej gry bo zaczynam od nowa tam magiem 26lvl

magiem?to w sp i w sp2 musisz wreszcie SAM dać rade.Ja dałem z mała pomocą kuby zdać sp1 i teraz sp2 ts3 jutro powinno nam się udać bo jak jutro po 6 jak usiąde na kompa do 99nos lub później to niewiem co zrobie.

Opublikowano

o przestań marudzić jakmi sie nie che marnowac czasu na sp to poprosze znajomego o pomoc np z sp1 mialem za malo kasy an eq zeby przejsc

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

superczopek i linajge dajcie mi swoje gg na pw znamy sie z gry to ja (Koxior) :)

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Jasne że byłem o 7 rano,weszłem na 99nos a tu dalej Message pisze.Lineage okłamałeś nas(Chyba Vamph nas okłamał)kurwa już jest 3 dzień czy tam 4 tej poje***** konserwacji, wakacje się powoli kończą a my chcemy se pograć.

Boltx napisalem ci moje gg na PW.

Opublikowano

W rejestracji jak wpisuje wszystko i daje ten znaczek dalej jakby to przy mailu wyskakuje 入力されたメールアドレスは使用できます。 - Możesz korzystać z poczty e-mail podany przez Ciebie adres. o co z tym chodzi ? Wpisałem 3 maile i dalej to samo. ( 3 maile wp.pl, interia.eu, gmail.com)

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

W rejestracji jak wpisuje wszystko i daje ten znaczek dalej jakby to przy mailu wyskakuje 入力されたメールアドレスは使用できます。 - Możesz korzystać z poczty e-mail podany przez Ciebie adres. o co z tym chodzi ? Wpisałem 3 maile i dalej to samo. ( 3 maile wp.pl, interia.eu, gmail.com)

mam to samo , o co chodzi ?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...