Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyeliminować zacinanie się minecraft.

piotrek54

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To działa , hehe polecam ten tut działa w 100%

Bardzo ładny tut , Masz Plusika Zasłuzyłeś.

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Bardzo ładnie i przejrzyście napisane. Oczywiście mi się nie zacinał ( :D ), ale może się to przydać osobom ze słabszymi komputerami. Łap +.

Opublikowano

Achivment Gets : Moje uznanie.

Wiem że to niezbyt fajny Achivment, bo tak dobrym tutorialu, ale naprawdę zasługujesz na tego plusa. Ja zostawiłem i czekam na kolejne tutoriale. Wszystko ładnie przejrzyście napisane, estetyka jest, ortografia także.

Opublikowano

Hah,może pomoże mi to

Może będe miał więcej FPS niż 2 xD

Dobry tutorial,dodaj jeszcze że korzystanie z txt packów 8x[na słabe kompy] też powiększa fpsy.

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

@up

Ten tut jest uniwersalny, i dla doświadczonych (którzy mogli nie wiedzieć o OptiMine) i dla laików którzy nie pomyślą o reinstalacji minecraft, a ze słowem "Czyszczenie systemu" kojarzą skanowanie antyvirusem :D

Dla niektórych rzecz oczywista a dla innych ból głowy.

Tak samo dla mnie rzeczą oczywistą jest że gdy wyskakuje błąd "Out of memory" należy zwiększyć RAM dla minecraft plikiem bat.A ty byś o tym pomyślał ?

Opublikowano

@up

Ten tut jest uniwersalny, i dla doświadczonych (którzy mogli nie wiedzieć o OptiMine) i dla laików którzy nie pomyślą o reinstalacji minecraft, a ze słowem "Czyszczenie systemu" kojarzą skanowanie antyvirusem :D

Dla niektórych rzecz oczywista a dla innych ból głowy.

Tak samo dla mnie rzeczą oczywistą jest że gdy wyskakuje błąd "Out of memory" należy zwiększyć RAM dla minecraft plikiem bat.A ty byś o tym pomyślał ?

Tak :)

Opublikowano

Z OptiMine działa! :D FPS z 30 na 90-100! Zapewne dzięki CCleaner by poszło lepiej i innym ale nie chce mi się w to bawić:P Thx koleś leci + =)

Opublikowano

@2xUP

A skasowałeś META-INF ? Skopiowałeś je do głównego folderu minecfraft.jar a nie czasem do minecraft.jar/art czyli jakiegoś podfolderu ?

I podaj treść co wyskakuje albo SS'a

Skasowałem. do głownoego wrzuciłem. robi się czarny ekran i pisz Saving Chunks i się wyłącza. Niemma wgranych żadnych modów

Dasz + Będzie Mi Miło

Dasz - Będzie Mi Niemiło

Kliknij Jak chcesz

Mój Save

Opublikowano

mam pytanie bo mam taki problem na singlu nie scina mi sie nic a nic wysadzalem 2tysiace TNT stalem w 'sercu' tnt podpalilem i ani jednej scinki a gdy wejde na serwerach multiplayer gdy wchodze to najpierw spadam w dol 2 minuty pozniej mi sie 10x 5 <- taki kawalek mapy laduje mi sie kolejne 2 minuty wczesniej gralem normalnie dopiero wczoraj tak mi sie stalo tyle programow siciagalem i dupa !! ;/ jakby ktos byl chetny do pomocy gg 11381939

jestem nawet w stanie oddac konto w minecrafcie za pomoc!!!

niewidoczny jak cos :P

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

No no tucik ładny i dosyć duży . Masz tego + sika bo naprawdę zasłużyłeś .

Mi pomógł i to bardzo , teraz tak gładko chodzi MineCraft ,że aż miło popatrzeć

Opublikowano

Przyda się . Od wyjścia 1.6 minecraft zaczął mi się lekko przycinać

EDIT

Wyczyściłem ccleanerem to odrazu 15GB wolnych na C ;] Masz +

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

@Zaymaki

Da się tylko musisz podać dobrą nazwę pliku .jar ( Ja mam pirata mineshafter D:)

@KempusPL

Z tego błędu wynika że konsola nie może uzyskać dostępu do pliku jar.

Spróbuj wyłączyć antyvirusa, sprawdzić czy napewno dobra nazwa i pamietać że mi chodzi o plik w:

%appdata%

A NIE w:

%appdata%/.minecraft/bin itp.

JAk ktoś ma mineshaftera (polecam !) to ma tam takie pliki:

wycicnnie.png

Powiem jeszcze że ja mam 64 bitowy system i sprawdzałem, działa.Jednak nie sprawdzałem wersji 32 bitowej więc nie daję 100% gwarancji ale powinno działać bo dobrze to analizowałem.

Opublikowano

Jest jeszcze coś. Jak ktoś ma 64 bitowy system i Java 7 (x64):

@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx512M -jar mineshafter-proxy.jar
PAUSE

Fajny tutek! Mi bardzo pomógł.

Don't try to solve the great mistery of universe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...