Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info/Tut] Wszystko o pliku tymczasowym HH

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odblokowałem juz wszystkie bajery na HH ale szkoda ze nie da sie tego kupic .; D

czekam na nastepne błedy gry i pozdrawiam . ; x

ZBIERAM +

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Źle wchodzisz ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/420481-tutvtut-happy-harverst-od-teraz-kupujemy-pola-wylacznie-za-monety/page__view__findpost__p__3099021

lub

Przenieś mnie!

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

witam wszystkich. Chcialam zapytac czemu u mnie nie działa robienie pol? probowalam juz na kazdej przegladarce....u mnie plik ma 197kb wydajemi sie ze jest to ten wlasciwy, bo do sklepu moge wejsc i widze nowe rzeczy, ale nie moge kupic sobie pol za pieniadze, i jak wpisuje( coin,money,mixed ) to nic sie nawet nie zmienia w notatniku:( czy aby napewno mozna to jeszcze zrobic?

Opublikowano

Wracaj do maszyn które niedawno wróciły;) a dokładniej chodzi o dobierz karty powiedzcie mi jak to jest że grajac na 0.2 nie uzbieram wymaganych 240 i musze korzystać z radosnego czasu (oczywiście nie zawsze ale czasami tak jest) czy tzn że oni mogą oszukiwać a my nie;))

Opublikowano

Zostaje spowolnienie czasu. Zablokowali zmienianie value. :unsure:

Dzisiaj nagram video tut'ka jak kupować pola za monety ;) Wiem, że już był, ale postaram się go zrobić tak by był jak najbardziej zrozumiały.

Opublikowano

hmm u mnie z wejsciem dzisiejszego eventu przestało się dać odblokowywać pola za monety może ktoś to sprawdzić i potwierdzić ? Wyskakuje mi okienko czy chce po potwierdzeniu okno znika żadnego komunikatu a ziemia też nie odblokowana. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)

Opublikowano

i to sie nazywa TuT dzięki ale z tymi polami to mam problem bo mam 42 poziom a ty piszesz ze tylko do 30 :/

Opublikowano

Możesz kupować ile chcesz :P Przeczytaj uważnie to się dowiesz o co mi chodziło ^^

Mi coś nie działa ;/ Wbiłem 79 poziom, chcę kupić pole (3,5kk mam) i nic się nie dzieje :(

Uczeń
Opublikowano

uff kurde ja wczoraj dobilem 100 lvl i kupilem pole ostatnie w dzien :D mam tez odslonietych 22 pole czerwona rozdzka egb mi starczy jeszcze na 5 pol wiec zostanie jeszcze cos wykombinowac na 8 pol zeby rozdzka je zrobic bo egb kupowac przeciez nie bede bo te 8 pol zeby odslonic to musialbym chyba ze 150 zl wydac :] ps. jakby ktos nie wiedzial a mial jakis zapas smoczych monet jeszcze to od wczoraj dalej worki mozna robic w fabryce tylko ze chyba smocze monety mozna juz teraz tylko dostac za gry w automaty bo sadzenie owocow nie daje juz smoczych monet. chyba ze ktos by wykombinowal cos zeby jednak z posadzenia smoczych owocow dalej wylatywaly monety :]

Opublikowano

W przeglądarce Mozilla również nie działa :( (tak dało się zrobić pola za monety - trudniejszy sposób niż z operą)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...