Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut/vtut] *Happy Harverst* Od teraz kupujemy pola wyłącznie za MONETY !

ŁosOś00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

w xp jest

C:\Documents and Settings\>NAZWA UZYTKOWNIKA<\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Opera\Opera\cache 

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

fajnie bylo by jakby ktos jeszcze wymyslil cos na kredyty, albo wlasnie zeby rozdzka odkrywac pola bez placenia kredytami , albo zeby rosliny szybciej rosly , badz dalo sie cos ze sklepu kupowac bez placenia kredytami a zwyklymi monetami :] a najlepiej zeby wlasnie monetami mozna bylo kupic nawozy 5 i 2 godzinne :] bo to by sie przydalo najbardziej wlasnie do takich rzeczy jak zdobywanie owocowych monet za sadzenie smoczego owocu itp. :] z nawozami troche by czlowiek nazbieral tych monet i doswiadczenia he he

Uczeń
Opublikowano

Ja już zrobiłem vTuT tylko teraz czekam aż doda sie na YT. Jak coś to zapodam nA FORUM

vtut ale na co ?

Uczeń
Opublikowano

ok to czekam z niecierpliwoscia :] niedlugo konczy sie owocowa akcja za 4 dni a przydaloby sie jeszcze pare workow nastukac za owocowe monety :]

Opublikowano

Przepraszam, ale troszkę nie mogłem znalezsc czasu bo sie kułem do Komisa ale już dodany oto link :

Jeżeli Pomogłem dajcie +

Sorka za następną edycję ale zapomniałem dodać , że gdy już zrobisz w tym pliku zmienisz te coin,money,mixed na coin i zapiszesz to wszystko to przechodzisz na nk i MUSISZ ODŚWIEŻYĆ STRONĘ BO INACZEJ NIE ZADZIAŁA

Opublikowano

witam,

zrobiłem wszystko idealnie jak było opisane w tutku. nadal pisze mi, że mam za mało kredytów. wie ktoś o co chodzi? pozdrawiam

forumvy.png

Jeśli ktoś nie docenia tego co ma, kiedyś zostanie z niczym.

Opublikowano

witam,

zrobiłem wszystko idealnie jak było opisane w tutku. nadal pisze mi, że mam za mało kredytów. wie ktoś o co chodzi? pozdrawiam

Też tak miałem, lecz później zresetowałem komputer i było dobrze :f

Opublikowano

Gamus wystarczyło po zrobieniu tego coin,money,mixed w pliku zapisac wejsc na nk i odswiezyc strone napewno by zadzialalo

Uczeń
Opublikowano

aaa myslalem moze ze tutek bedzie o czyms innym :] cos co pisalem ze by sie przydalo , zwiekszanie nawozow , kupno nawozow za kase itp :] no ale i tak dobra robota. :]

Opublikowano

p0g powiem to tak jak narazie probowalem cos pozmieniac no ale mi sie nie udalo tzn zmienilem krajobrazy na 14 tys i gdy wszedlem na HH to bylo te 14 tysiecy ale i tak zabiera normalna kwote jaka byla przedtem

Opublikowano

Ludzie nie rozumiecie o co chodzi z tym bugiem... Działa on tylko na przedmioty które mają jedną opcje kupna za "MONETY i KREDYTY" np. pola. Po prostu usuwa to pobieranie z naszego konta np kredytów ale ceny zgodne są z tymi które znajdują się w bazie danych gry na nk. Dlatego nie wywala błędu.

Opublikowano

Działą na 100% na Windows xp . mi sie raz udało kupić pola a teraz już lipa nie wiem czemu nie znajduje mi folderu //cache// . ;? czemu to nie wiem moze ktos pomoze .?

ZBIERAM +

Opublikowano

Może wchodzisz

C:\Documents and Settings\User\Dane aplikacji\Opera\Opera

zamiast

C:\Documents and Settings\User\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Opera\Opera\cache

Oczywiście musisz włączyć pokazywanie ukrytych plików.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Sorry za OFF

@up

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=usercp&tab=forums

Tam ustawiasz liczbę postów na stronie ;) Ustaw na domyślny lub na 15 i będzie git ;d

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...