Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gałka muszkatałowa.

-=MacieQ=-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co pamietam ta substancja w galce ze szkoly jest rakotworcza .

Jeśli ktoś pije gałke częśćiej niż co 3 tygodnie to rzeczywiscie moze miec raka.

Ale jak ktoś robi to z głową , pamiętając zeby wziąć odpowiednie witaminy które wspomogą wątrobe to raka nie musi sie bać.

63989389769756300986.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ Up bo jeszcze nie widzialem debili ktorzy jedza galke nalogowo ... Bo jakby ktos uzytkowal tego codziennie tak jak niektorzy pala trawe to napewno cos by sie stalo.

wakow9.png
Opublikowano

@ Up bo jeszcze nie widzialem debili ktorzy jedza galke nalogowo ... Bo jakby ktos uzytkowal tego codziennie tak jak niektorzy pala trawe to napewno cos by sie stalo.

No to ja tez współczuje takim ludziom.

Ja gałke wpierdalam co 2-3 tygodnie.

Raz mialem tylko taki epizod ze 3 dni pod rząd wziąłem , ale wtedy nie mogłem nic robić przez tydzien i teraz juz ogarniam gałkę.

Pozatym, tego sie nied a brać nałogowo, przez zejsćie. Jakby ktoś brał gałke nałogowo, to pewnie jego stan umysłu byłby jak po przedawkowaniu DXM ....

63989389769756300986.png

Opublikowano

ja nadal czekam :

W Czechach można już legalnie posiadać niewielką ilość narkotyków na własny użytek. W internecie ruszyła giełda adresów, gdzie najlepiej kupić używki.

Jak łatwo przewidzieć młodzi Polacy latem najchętniej wyjadą właśnie na południe. Bo jak pisze dziennik "Metro" od 1 stycznia 2010 r. u naszych południowych sąsiadów można legalnie posiadać: do 1,5 g heroiny, 1 g kokainy, do 15 g marihuany, do czterech tabletek ekstazy i do pięciu tabletek LSD. Ponadto prawo zezwala na uprawianie do pięciu krzaczków konopi indyjskich i do 40 grzybów halucynogennych.

>>>Za uzależnienia odpowiadają geny

Wszystkie te używki można kupić w czeskich "coffee shopach", których adresami już dziś młodzi ludzie chętnie się wymieniają w internecie. Legalizacja używek sprawiła też, że większość dyskutantów deklaruje, że do Czech wybiera się... na wakacje. "Turyści" muszą jednak pamiętać, że przekroczenie mostu w Cieszynie choćby z najmniejszą ilością używek oznacza przestępstwo i nawet trzy lata więzienia.

Straż Graniczna liczy się z tym, że próby nielegalnego przewozu narkotyków do Polski z pewnością się nasilą. A że na granicy z Czechami kontrole zostały zniesione, zapowiada, że będzie do nich dochodzić wewnątrz kraju.

NJxbd4x.png

Opublikowano

jakiś kit moim zdaniem . Muszą coś napisać zęby ludzi zachęcić.

na forach piszą o tym na onecie na wp wszędzie były o tym artykuły ale musiał jakiś debil wylecieć weź najpierw spróbuj

a nie wkurwiasz ludzi , jak ci mamusia nie pozwala to trudno ale swoje zdanie zachowaj dla siebie , bo równie dobrze możesz napisać że powietrze nie istnieje bo nie widziałeś

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ładnie. Nie wiedziałem, że jest tyle ćpunów w polsce którzy próbują mieć fazę jak najbardziej legalnie. Powodzenia w dalszym życiu

Czego człowiek nie robi ze złości...

674c8z.jpg

Szpanuje. Dajcie +

Opublikowano

Równie dobrze mogę powiedzieć, że jak piliście ostatnio wódkę to jestescie narkomanami. Ja jestem zwolennikiem konopii indyjskiej a co do gałki to chyba wole sobie wydać po 7.5 z kumplem i mieć półkę bez czekania 10h na jakieś efekty. Wiem, że ktoś powie "Narkomani" no i w sumie to ma do tego pełne prawo. Ja narkomanów uważam za tych którzy biorą substancje psychoaktywne m.in. alkohol czy konopia.

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano
Tylko jak mozna nazwac dzieci ktorzy pija galke muszkatalowa narkomanami ?

Muszkatałojebcy

Czego człowiek nie robi ze złości...

674c8z.jpg

Szpanuje. Dajcie +

Opublikowano

UWAGA W TYM POŚCIE TRACĘ JAKIEKOLWIEK HAMULCE ZA CZYM IDZIE MOJA WYPOWIEDŹ BĘDZIE PO PROSTU PROSTACKA .

MAACIEQ ogarnij się "emo grzybie" - "Wathever"

Najpierw piszesz o jakiś gałkach potem o chodzeniu w gimaznjum ... Ciągle jakieś durne tematy .

Weź wypierdzielaj na samosie z tymi swoimi problemami ( tak na samosie bo przyjaciół pewnie nie masz ) .

Nie widzisz , że większość użytkowników po prostu kpi z Ciebie ?

Po co robisz z siebie jakiegoś durnia ?

Radzę Ci wyjdź z domu , żyj a nie piszesz durne tematy .

Znajdź dziewczynę , przyjaciół .

Get a life .

Napisz skąd jesteś może ktoś z nas spróbuje Ci pomóc i zaprowadzi Cię na jakąś terapie .

*mój post nie miał na celu nikogo urazić .

*mogłem pokaleczyć angielski nie ukrywam.

Reasumując : Każdy ma z Ciebie beke . Wypierdzielaj na samosie! Emo brzydalu !

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...