Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gałka muszkatałowa.

-=MacieQ=-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do administratorów:

Powyższy temat oraz zawarty w nim tekst i informacje , nie mają na celu propagowania narkotyków oraz zachęcać do ich zażywania.

Pewnie zaraz większośc z was zdziwi sie lub zacznie sie śmiać po przeczytaniu tego tekstu. Whatever.

No więc ostatnio ( 4 dni temu ) przeszukując sobie hyperreala , natknąłem się na temat o gałce muszkatałowej i jej psychoaktywnych właściwościach wywoływanej przez mirystycynę zawartą w olejku eterycznym.

Ludzie opisywali swoje przezycia i tripy,jazdy.skutki uboczne.

No więc była wtedy 22:34 , i pierwsze co to pobiegłem do kuchni cały podniecony i wgl. wyciągam 3 paczki gały firmy 'Kamis' , wsypałem do szklanki ,zalałem zimną wodą i odstawiłem na 2 minuty.

Taak...to były tortury. Smak jest obrzydliwy. Pewnie głównie z tego powodu gałka ma tak mało zwolenników. Mniejsza.

Moje pytania :

1. Próbowaliście gałke ?

Jeśli tak:

1a. Jakie były twoje wrazenia? 1b. Ile razy próbowałeś ? 1c.Podobało ci sie? 1d. Jakiego sposobu przyjęcia próbowałeś?

Pozdro.

63989389769756300986.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie próbowałem i nie zamierzam. Nie będe szpikować się syfem z jakiejs przyprawy, trzeba byc zjebcą zeby brać cokolwiek nieprzeznaczonego do spożycia. Zjedz gówno jak Ci sie nudzi.

Opublikowano

ale kto normalny wpierdala samą gałkę muszkatołową , trzeba być pierdolnięty

kup sobie kilka nasionek marysi na legalu ( robi się z niej olej ) posadź drzewko i hoduj a nie jakieś gówna

NJxbd4x.png

Opublikowano
ale kto normalny wpierdala samą gałkę muszkatołową , trzeba być pierdolnięty

kup sobie kilka nasionek marysi na legalu ( robi się z niej olej ) posadź drzewko i hoduj a nie jakieś gówna

Ale ty pierdolisz.. Tak kto normalny je galke muszkatołową - kto normalny pali zioło.

Siedzieć za jakieś głupie drzewko i parę liści.

ta świetne odjazd że ja pierdole ale majeranek lepszy weź łyżeczkę i wodą popij odjazd że ja pierdole

Tu już całkiem rozjebałeś system.

; )

Opublikowano
kto normalny nie palił

spoko spoko rozumiem "młodzież" do lat 14

zaraz napiszecie że po co jakieś dopalacze że nie potrzeba niczego aby urozmaicić życie itd ...

ja uważam że należy wszystkiego spróbować " realnie jadalnego " i nie piszcie gówno i cyjanek

Moja matka nie paliła a jest normalna więc zamknij ryj jak masz tak pierdolić.

17lat i w huj dorosły, skoro nie wiesz ile mam lat to się nie wypowiadaj.

Pierdolisz głupoty i tyle..

@

Moje pytania :

1. Próbowaliście gałke ?

NIE.

1. - xxx

@ed

#UP

Ja zioła, dopów, fajek nie tykam i nie mam zamiaru czyli wychodzi, że jestem nienormalny tak?

% górą i zapewne wiele osób podzieli moje zdanie ; >

Owszem % górą ale zioło nie jest wcale gorsze, zależy jaka jakość.

Powodzenia jak wszystkiego należy spróbować, dasz se raz w żyłę i już jesteś udupiony pozdro

Próbuję sporo rzeczy, lecz wiem czego nie próbować, znam ten umiar.

; )

Opublikowano

Nie próbowałem ale czytając odpowiedzi, miałem zamiar wpisać sobie "guglah" jak to dokładnie przygotować i spożyć. Nie znalazłem instrukcji więc nie spróbuje ale jestem ciekaw jaki byłby efekt.

Opublikowano

Efekty gałki trwają nawet do 72h...

"Efekty psychoaktywne pojawiają się po 3-5 h i trwają zależnie od dawki 16-24 h(w skrajnych przypadkach nawet 72 h)" - Nie ma chuja nie próbuje.. 2 dni być na fazie to skrajna przesada moim zdaniem.

Opublikowano

Jakby ktoś kto ma już doświadczenia z gałką napisał jak to dokładnie działa i jak sobie to przygotowac bylbym bardzo wdzieczny;D Moze byc na Pw;d

Aktualnie Mu Online...

Od czasu do czasu jakiś priv metek;)

Opublikowano

#UP

Hmm widać, że masz 14lat. Wapno palone to zaprawa murarska hahaha tego raczej się nie ćpa.

Weź lepiej zostaw ćpanie i zajmij się nauką, dziewczynami. Na to szkoda czasu i zdrowia.

Opublikowano

2xup

1. Czy ty wogle rozumiesz co sie do ciebie mowi, "obronco pieciolistnej natury" (sprobuj zrozumiec).

2.Tak, bo przecież każdy musi spróbować narkotyków w życiu a jak nie spróbuje to jest nienormalny, jak to wynika z twojego wcześniejszego posta.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

2xup

1. Czy ty wogle rozumiesz co sie do ciebie mowi, "obronco pieciolistnej natury" (sprobuj zrozumiec).

2.Tak, bo przecież każdy musi spróbować narkotyków w życiu a jak nie spróbuje to jest nienormalny, jak to wynika z twojego wcześniejszego posta.

Odwracasz kota ogonem. Co więcej:

Jeśli wg. Ciebie gałka muszkatałowa ma liście to wybacz ale muszę zakończyć dyskusję.

Nie będe dyskutować z chodnikiem.

Pozdrawiam.

63989389769756300986.png

Opublikowano

a ja zwijam skręty z herbaty i mam o tym temat zakładać? załóż sobie o jakichś gałkach muszkatołowych temat na samosi czy dojrzewamy.pl, japierdole

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Plimos, pewnie dla niego wszystko ma odpał.. Powącha piwo i mówi że odleciał ^^ Co do gałki po ile można kupić paczkę i w jakim sklepie ?

Jeśli chcesz mieloną, to kupuj tylko Prymat lub Kamis. Ale raczej Kamis, najlepszy. Ew. prymat ale zadnej innej fimry nie kupuj.

ZAWSZE sprawdzaj datę ważności. Jeśli jest przeterminowana - odpada, zawsze bierz te z najbardziej wyprzedzającą datą waznosci. np. 2014.,2015...

Kupisz w kazdym markecie, warzywniaku, wszędzie.

Skoro czytałeś hypperreal forum to pewnie sposoby na wypicie znasz ;]

Ble$$

63989389769756300986.png

Opublikowano

Sposoby Spożycia

1.Wymieszanie z wodą/sokiem i wypicie z fusami
zalewamy starta lub "fabrycznie" zmieloną gałkę 
tak aby woda przykryła gałke i "spożywamy" (najlepszy
jest sok cytrynowy albo pomaranczowy)

2.mielimy lub już zmieloną gałke ściskamy w małe 
placki i połykamy zapijająć czymś

3.Najlepszy według mnie sposób 
kupujemy kreatyne w sportowym 5.90zł za 24taby 
(Dla ambitnych kapsułki puste na allegro) 
wysypujemy kreatyne i wsypujemy zmieloną gałke 
jedna gałka to 3-5 tabów.Sposób droższy troche ale zapewnia 
ze nie bedziemy czuli smaku gałki i cała faza nie przeleci pod znakiem 
pawia     

4.palenie-palenia gały nie polecam Generalnie Słabo i krótko 
a smak który nam w ustach pozostaje to jest masakra

Źródło to inne forum.

Sposoby, żeby nie było więcej pytań.

NIE ZACHĘCAM DO BRANIA ! SZKODZI W PEWNYM STOPNIU ZDROWIU. NIE ZACHĘCAM DO KORZYSTANIA Z JAKIEGO KOLWIEK NARKOTYKU. BIERZESZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ. GAŁKA JEST LEGALNA WIĘC...

Opublikowano

dzieci się będą wymieniać doświadczeniami na forum... idźcie sobie poklikać na pw lub gg, bo w tym temacie robicie tylko spam i syf

a ćpanie czegokolwiek począwszy od marihuan skończywszy na gałkach muszkatołowych to nie jest powód do dumy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dzieci się będą wymieniać doświadczeniami na forum... idźcie sobie poklikać na pw lub gg, bo w tym temacie robicie tylko spam i syf

a ćpanie czegokolwiek począwszy od marihuan skończywszy na gałkach muszkatołowych to nie jest powód do dumy

pierwszy sensowny post w calym temacie...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Opisz jak po zażyciu gałki osiągnąć tripa.

Nie trzeba nic robić. Wypijasz i już. Czekasz. Trip sam zacznie przychodzić .

Oczywiśćie mozna sobie wspomóc 1 piwkiem, polecam ;]

Mozna tez łączyć ziołem i dxm, ale nie próbowałem.

Najlepiej mieć dostęp do świezego powietrza, gdyz mirystycyna zmniejsza cisnienie na maxa.

Pić duzo kawy.

Po przyjęciu gałki. Wypić herbatę mietową . lub inną poprawiającą trawienie.

Ogólnie po gałce ma się Saharę w gębie.

Totalna suchota.. i tak co chwile. uzupełniaj płyny.

63989389769756300986.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...