Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gałka muszkatałowa.

-=MacieQ=-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy jest jakiś mocniejszy zapach tej gałki ? Po wypiciu jest ktoś w stanie zauważyć że jestem na fazie ?

pół polski nie wie ze gałką mozna byc na fazie. mniejsza.

nie az tak bardzo, umyj zęby i juz.

63989389769756300986.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poczekajcie do konca pazdziernika na grzybki, duzo lepsze tripy niz po galce muszkatowej

Tak grzybki tez uwielbiam, ale nie chce mi się czekać tyle :<

gałka tez nie jest zła ;]

63989389769756300986.png

Opublikowano

Mówiłem, jak Wam sie nudzi to idzcie sie wysrać i zjedzcie kloca z kibla, a jak nie to wstrzyknijcie sobie benzyne w tętnice, to będzie dopiero trip, ze ja pierdole.

Opublikowano

Jak mozna zrec galke muszkatalowa...??Wypic browara no nawet czasem maryski zajarac-to rozumiem.Ale galke??I to tylko po to zeby miec jakis odlot heh...

Jakos ja nie zazywam zadnych galek, grzybkow, gandzi itp i wcale mnie nie ciagnie do tej waszej "fazy".

Opublikowano

@Vasto, jak to mniej więcej smakuje ?

kurwa , tragedia zatykałem nos i nad kiblem stałem bo myślałem że zhaftuje ale na razie tylko tak wolniej wszystko mi się wydaje i kolory takie inne

NJxbd4x.png

Opublikowano

ile tego bierzesz na raz , ja jedno opakowanie

mało. za mało.

Ja kiedy próbowałem z mieloną z paczki miałem faze po min.2 opakowaniach, ale polecam 3. Wtedy jest prawdziwy trip !

Obecnie uzywam świezych orzechów do samodzielnego starcia.

Są troszke droższe ale warto . Tylko jest jej więcej niz w przypadku mielonej jesli chodzi o te same gramy, bo orzechy gałki po starciu są pulchne i miękkie i jest w nich duzo powietrza.

A nie to co w mielonej - pył.

63989389769756300986.png

Opublikowano

nie opyla się to jest takie paskudne że więcej tego nie wezmę już wolę ryzykować z marysią

omg...bez przesady, mi to z kakaem nawet smakuje, normalnie nawet sobie do normalnego kakaa dosypuje troche gałki. wiec jak wsypie wiecej to tylko mocniejszy smak i wypijam.

miej jaja. jest tyle przepisów na popicie tego ze omg.

to wpierdalaj z jogurtem , a jak taki jesteś wrazliwy to kup sobie kapsułki na allegro - powsypuj gałkę i hola.

http://allegro.pl/puste-kapsulki-zelatynowe-roz-4-rozne-kolory-i1745921932.html 100sztuk 14 zł z przesyłką i starczy napewno -

dokladnie, ale nie opyla sie za bardzo. najlepiej popić i juz.

63989389769756300986.png

Opublikowano

nie da sie jakoś przyśpieszyć tripa ?

Można.

Piwem , ziołem, lub muzyką.

@Edit

Troche chujowo zrobiłeś że wziąłeś tak późno, teraz musisz czekać bo jak sie połozysz spać to prześpisz tripa.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Nie radze jarac Prymat... Ogólnie z kumplami zrobiliśmy koło 7 fajek... Każdy od każdego jarał... O 18 przyszedłem do domu to tylko łeb mnie napierdalał tak że chciałem iśc spac ale czekałem do 22 i nic zero żadnej fazy... Porażka, następnym razem wypije...

Opublikowano

@UP Do końca świata który nastąpi w 2012

@TOP, Prymat jest równie dobry jak Kamis, z smaku i wąchu są takie same, tylko różnią się ceną 10 groszy... Wciągnijcie sobie nosem trochę, fajnie w bani muli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...