Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intense [24/7][Dedyk][NO_WL]

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przyłaczam się do wypowiedzi BuenaCosta. Zapraszamy wszystkich, ale cheaterzy (nawet kupujacy konto vip) nie unikna bana.

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Nie musze zakładać multikont, zgłoś sobie te wszystkie posty jako 1 wielkie multikonto, i niech admin sobie sprawdzi czy chociaż 1 inny nick niz mój ma to samo IP dzieciaku...

Opublikowano

Refresh! Zapraszam, dodane nowe pluginy! Ogarnięta (w miarę możliwości) administracja zawsze Wam pomoże!

Opublikowano

Buena oni zmienili hasła do wszystkiego więc jak nie znasz sie na modyfikowaniu kodów.

A tak wogole to TERRAIN I BUENA TO PIZDY I ZAJEBALEM ICH RODZINY EHHEHE

Opublikowano

My zmieniamy hasła, Ty sobie je przypominasz używając emaila do którego masz dostęp, trudne, prawda? Szczerze? W dupie mam Ciebie i to co mówisz. Wsadź sobie tą strone głęboko. Możesz obrażać mnie, Buena też pewnie nic sobie z tego nie robi, ale nie pozwole żebyś dopierdalał się do mojej i jego rodziny mały skurwielu. Więc powstrzymaj słowa, bo polska jest strasznie mała..

Opublikowano

Co jak co ale hq jak na razie pisze najlepsze prezentacje ;D

Opublikowano

Z tego co wiem to strona serwera nie jest naszym forum, wiec czego sie czepiasz?

Opublikowano

Kurwa grałem na tylu serverach a potrzę że ten jest najlepszy wszedłem do gry a Terrain bardzo serdecznie powiedział i pokazał co i jak,wbiłem na ts wszyscy pięknie sie przywitali później gadaliśmy była bardzo miła atmosfera,jeśli chodzi o bonus w grzę z prawdziwą kasę są świetn,odrazu po wysłani sms'a o treści ag pukawka odrazu dostałem zamówianą rzecz.Bardzo polecam ten serv dużo eventów,rozrywek itd.

GRUBSONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Opublikowano

Kurwa grałem na tylu serverach a potrzę że ten jest najlepszy wszedłem do gry a Terrain bardzo serdecznie powiedział i pokazał co i jak,wbiłem na ts wszyscy pięknie sie przywitali później gadaliśmy była bardzo miła atmosfera,jeśli chodzi o bonus w grzę z prawdziwą kasę są świetn,odrazu po wysłani sms'a o treści ag pukawka odrazu dostałem zamówianą rzecz.Bardzo polecam ten serv dużo eventów,rozrywek itd

Pozdrawiam Grubson

PS.Wbijajcie na ten serv

Opublikowano

Kolejna moja wypowiedz ,jest o nadchodzacych zmianach na serverze Intense prowadzonego przez naszego ulubionego Terrain,on panuję nad wszystkim na serverze .Dodatkowo robi fascynujące budowle wraz z Marlamem i BuenoCostą dzięki nim serve zostal upiekszaony ,rzeczmi takim jak statek,statek kosmiczny,ogromy creeper i kaktus.Wiecie o tym ,że nie jest ławto dla Terrain w każdej chwili być na zachcianki każdego,on jak wchodzi to jużzaławtia wasze sprawy.Ale pozatym ten serv istnieję już troche i od tametego czasu dla mnie gracza ,ale też dla innych ten serv się napewno nie znudzi.Codziennie zdaży się coś śmiesznego.Kurwa poprostu ten serv jest zajebisty wbijajta założycile ,pomocnicy i gracze pomogą wam wejść w strefe tego servera.

Pozdrawiam was i ekipę Intense

Grubson

Opublikowano

Po 1: Nie jakiś bot bo tutaj boty nie grają, co najwyżej jeden grał ale jak widze skonczyl gre.

Po 2: Do graczy sie tak nie zwracam bo im sie nalezy szacunek, ale Ty już tu nie grasz - DNO to jesteś Ty.

Po 3: Nit Ci grac nie każe.

Opublikowano

Dzisiaj,tak wymiataliśym z grupką ludzi postanowilśmy zabawić się w sposób o którym właściel nie wiem,jak wbijecię to zobaczycie.To kolejny pretekst ,żeby wbić na serv Intense stowrzonego przez Pana Terrain

Pozdro Grubson

Opublikowano

Serwer fajny , polecam wszystkim , ogarnięta administracja. Serwer 10/10.

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...