Terrain Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Regulamin lokalny działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 10 W przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta. Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza
Terrain Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @kamiloool to że Ty tak uwazasz, nie znaczy że inni podzialeja twoje zdanie. Nikt nie zmusza Cie do gry, a to że pomagam każdemu, SAM! nie zobowiązuje Cie do obrabiania mi tutaj dupy. Zapraszam wszystkich! Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza
lucki13 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Polecam serwer. Według mnie admin ogarnia i na tyle co może odpowiada. Co do Kamilool To do admina zwraca się 15 osób na raz, i nie łatwo jest tak szybko odpowiedziec. Więc nie rozumiem tej wypowiedzi. POLECAM Odnośnik do komentarza
AwanturaCrafta Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Terrina a ty administratorem ? lub wlascicielem bardzo bym zagral ale nie wiem kto wlasciciel Odnośnik do komentarza
Zarghor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Tak Terrain jest administratorem Odnośnik do komentarza
Terrain Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 tak, w najblizszym czasie bedzie wiecej slotow na serwerze. Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza
kORZENIEK11 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 dupa i tyle z tego serwa szkoda fajnie sie zapowiadalo a do adminów czy wy macie pojecie ze tacy jak wy daleko nie zajda??? Odnośnik do komentarza
WhiteSolder Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @UP O co ci chodzi admin ma władanie na serwerem a to że nie umiesz poradzić se z paroma typkami którzy żerują na innych to twój problem a nie ich nie umiesz budować itp Odnośnik do komentarza
street00 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 serw do dupy ! koles z diaxowym eq biega i mnie bije jak zetne 1 drzewko na budowe domu, ciagle za mna biega i kradnie mi eq, moderator nie potrafi dac cuboida (najpierw mi go dal zbudowalem prowizoryczna chatke to rozwalili bo sie okazalo ze cuboid na 1 klocek do gory nastepnie dal cuboida powrotnie po czym za 2 dni koles rozwalil mi dach domu wpadl na mnie z gory i zaczal mnie tluc w leb, zabral eq i oddal jakiemus nowemu graczowi) ! ! ! NIE POLECAM ! ! ! serw bez przyszlosci Odnośnik do komentarza
Terrain Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @street00 Nikt Ci grac na survivalu nie każe. Dziś zostanie dodana PvPArena, więc pvp będzie dostępne tylko na niej. Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza
kamiloool Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Terrain czemu niemozna wbic na serwa? Cochwile "Logging in..." Odnośnik do komentarza
SuckMyLegO_O Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 nom ciagle Logging in.... Odnośnik do komentarza
Kukss Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Na server wbic sie nie da ... Odnośnik do komentarza
kamiloool Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 To samo, tak jak mowilem serwer upada ;/. Odnośnik do komentarza
Terrain Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 kamiloool tak jak mowiłem Ci kilkadziesiat razy, słuchakj pierdolisz, pierdolisz i jeszcze raz pierdolisz głupoty. Nie wiem co działo sie z serwerem bo cały dzisiejszy dzień nie było mnie w domu, dziewczyna ważniejsza niz jakieś no lify, ktore na dodatek tylko pierdolic potrafia. Serwer działa, jest ON. Jak się dowiem dlaczego całośc padła to i Wam sie tym pochwale.. Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza
Terrain Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 chyba juz moge wiec refreeeeesz Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza
lucki13 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Terrain co jest ? nie bylo mnie kilka dni i nie moge wbic na serwer :/ bo nie jestem na WL ? Odnośnik do komentarza
KSC21 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dlaczego serwer off..? Lastivia s2 | Szaman Smok | Shatan | 60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam! Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off Odnośnik do komentarza
Terrain Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Server nie jest OFF, może tylko Ty masz jakies problemy? tak w ogóle własnie otworzyliśmy kanał ts3, zapraszamy! Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza
Terrain Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Serwer jest dla ludzi ktorzy chca sie zabawic, nie masz wplywu na to kto na nim gra, ja tez nie. Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza
Bluu997 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Fajny serw... ale o działke trudno BluuSkate.. Odnośnik do komentarza
Kooleek Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Fajny serwer polecam... Recencje gier MMORPG: http://forum.freeware.info.pl/gry Odnośnik do komentarza
Terrain Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Ja też polecam, często siedze razem z Wami na TS, Zapraszamy! Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza
Terrain Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Przepraszamy za niedziałajacy serwer w dniu wczorajszym. Nie jest to nasza wina. Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza
unek50 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 @ref Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.