Skocz do zawartości

Intense [24/7][Dedyk][NO_WL]

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@kamiloool to że Ty tak uwazasz, nie znaczy że inni podzialeja twoje zdanie. Nikt nie zmusza Cie do gry, a to że pomagam każdemu, SAM! nie zobowiązuje Cie do obrabiania mi tutaj dupy. Zapraszam wszystkich!

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

serw do dupy ! koles z diaxowym eq biega i mnie bije jak zetne 1 drzewko na budowe domu, ciagle za mna biega i kradnie mi eq, moderator nie potrafi dac cuboida (najpierw mi go dal zbudowalem prowizoryczna chatke to rozwalili bo sie okazalo ze cuboid na 1 klocek do gory nastepnie dal cuboida powrotnie po czym za 2 dni koles rozwalil mi dach domu wpadl na mnie z gory i zaczal mnie tluc w leb, zabral eq i oddal jakiemus nowemu graczowi) ! ! ! NIE POLECAM ! ! ! serw bez przyszlosci

kamiloool tak jak mowiłem Ci kilkadziesiat razy, słuchakj pierdolisz, pierdolisz i jeszcze raz pierdolisz głupoty. Nie wiem co działo sie z serwerem bo cały dzisiejszy dzień nie było mnie w domu, dziewczyna ważniejsza niz jakieś no lify, ktore na dodatek tylko pierdolic potrafia. Serwer działa, jest ON. Jak się dowiem dlaczego całośc padła to i Wam sie tym pochwale..

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Intense [24/7][Dedyk][NO_WL]   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...