Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intense [24/7][Dedyk][NO_WL]

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bobiq, mozesz mi wytłumaczyc dlaczego oceniasz serwer nawet na nim nie bedac? Z tego co wiem najpierw nalezy sprawdzic zanim sie wyrazi o tym jakas opinie..

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Server nieczynnny do godziny 17. trwaja prace zabezpieczajace.

Opublikowano

powiem tak byłem modem a ktoś się włamał, i porozstawiał spawnery w całym mieście, teraz ja mam przesrane a serwer fajny, dla kazdego polecam tylko róbcie dobre hasła a ja juz tu nie pogram raczej, Terrain, forum jest dla was, moge wam nawet płacic. NARQ

Opublikowano

hqsparks, to nie moja wina ktos sie wlamal i tyle duzo jest takich wlamow, gdybys gral tyle co ja to bys wiedzial

gram w mmo od jakichs 7 lat i nigdy nie mialem 'hacka'

wystarczy uzywac internetu z mozgiem

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Terrain zrob wiecej slotow

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

Ogólnie działa i będzie działać ale trzeba czekać aż Terrain ( H@ ) wróci i włączy bo coś się stało widocznie.

bctigermc.gif
Opublikowano

Dziwna opinia, zlodzieje? Kto Ci cokolwiek ukradł? Z tego co wiem skrzynki są zabezpieczone.. Brak słow bo i słownictwo ubogie, czytaj więcej ksiązek...

Opublikowano

Jeżeli szukasz serwera na którym chciałbyś pograć dłużej niż 2dni POLECAM Intense. Świetna administracja, działające prace. Waluta to [ibisze].

Serwer szybko rozwijający się. Mili gracze. Możliwość używania wulgaryzmów iż administracja jest wyrozumiała.

Po wejściu na serwer ważne aby przeczytać wszystko co znajdziecie w miejscu spawna graczy (komenda /spawn).

SERWER 10/10 !

bctigermc.gif
Opublikowano

Niby który ADMIN wyzywał kogoś ? Człowieku z takim ogarnietym TEAM'em to się nie spotkałem. Nie ma admina poniżej 16 lat

bctigermc.gif
Opublikowano

Tylko duże działki są za prawdziwą kasę, działkę mniejszą niż 15x15 za miastem mozesz dostac za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...