Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intense [24/7][Dedyk][NO_WL]

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Regulamin lokalny działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 10

W przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta.

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@kamiloool to że Ty tak uwazasz, nie znaczy że inni podzialeja twoje zdanie. Nikt nie zmusza Cie do gry, a to że pomagam każdemu, SAM! nie zobowiązuje Cie do obrabiania mi tutaj dupy. Zapraszam wszystkich!

Opublikowano

Polecam serwer.

Według mnie admin ogarnia i na tyle co może odpowiada.

Co do Kamilool To do admina zwraca się 15 osób na raz, i nie łatwo jest tak szybko odpowiedziec. Więc nie rozumiem tej wypowiedzi.

POLECAM

Opublikowano

tak, w najblizszym czasie bedzie wiecej slotow na serwerze.

Opublikowano

@UP

O co ci chodzi admin ma władanie na serwerem a to że nie umiesz poradzić se z paroma typkami którzy żerują na innych to twój problem a nie ich nie umiesz budować itp

Opublikowano

serw do dupy ! koles z diaxowym eq biega i mnie bije jak zetne 1 drzewko na budowe domu, ciagle za mna biega i kradnie mi eq, moderator nie potrafi dac cuboida (najpierw mi go dal zbudowalem prowizoryczna chatke to rozwalili bo sie okazalo ze cuboid na 1 klocek do gory nastepnie dal cuboida powrotnie po czym za 2 dni koles rozwalil mi dach domu wpadl na mnie z gory i zaczal mnie tluc w leb, zabral eq i oddal jakiemus nowemu graczowi) ! ! ! NIE POLECAM ! ! ! serw bez przyszlosci

Opublikowano

@street00

Nikt Ci grac na survivalu nie każe. Dziś zostanie dodana PvPArena, więc pvp będzie dostępne tylko na niej.

Opublikowano

kamiloool tak jak mowiłem Ci kilkadziesiat razy, słuchakj pierdolisz, pierdolisz i jeszcze raz pierdolisz głupoty. Nie wiem co działo sie z serwerem bo cały dzisiejszy dzień nie było mnie w domu, dziewczyna ważniejsza niz jakieś no lify, ktore na dodatek tylko pierdolic potrafia. Serwer działa, jest ON. Jak się dowiem dlaczego całośc padła to i Wam sie tym pochwale..

Opublikowano

Dlaczego serwer off..?

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Server nie jest OFF, może tylko Ty masz jakies problemy? tak w ogóle własnie otworzyliśmy kanał ts3, zapraszamy!

Opublikowano

Serwer jest dla ludzi ktorzy chca sie zabawic, nie masz wplywu na to kto na nim gra, ja tez nie.

Opublikowano

Ja też polecam, często siedze razem z Wami na TS, Zapraszamy!

Opublikowano

Przepraszamy za niedziałajacy serwer w dniu wczorajszym. Nie jest to nasza wina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...