Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InsansMT2 [PL][DEDYK]

Ŧalse

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

False, a mógłbyś powiedzieć gdzie dropi bambusek?

Kupię chętnie go, mój nick Lemoniadovaa.

A po za tym, jeżeli bambusek rzadko dropi, to proszę zmienić na broń dzwoń nieba i ziemi. ^^ .

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Ja jakoś do 12 grałem. Teraz już nie działa.

P.S. Zamienie konto 120 lvl ninja dagger eq epickie ( sztylety anioła. idt ) za Konto w Shakes Fidget na s11 lub sprzedam za sms-a. Pisać na GG : 9216265

( Dodam buffa 111 lvl skille P Smok oczywiście Pomoc Smoka jak sie nie myle 50.3% Błogo tak samo a Odbicie 63% )

UWAGA. !

Jak narazie 2 postacie w Top. !

1y0mdj.png

Opublikowano

Serwer ON. ZAPRSZAM! Mało ludzi na serwerze a serio rzadko taki sie zdarza. Wbijac: D

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

NIE GRAJCIE NA TYM SERWERZE sTRACILEM NA SERVIE SZAMANA 110 LVL TYLKO DLATEGO ZE gm'I TO JAKIES BACHORY !!! nIE ODPISUJA NA WIADOMOSCI I ZGLOSZENIA DOT. ZBUGOWANIA POSTACI / HACKEROW ... NIE INTERESUJA SIE SERVEREM PRZE TYDZIEN KTORY GRALEM WIDZIALEM GM'A TLYKO 1 RAZ !

rapideoUserbar.png
Opublikowano

Biloga oddaję się co chwilę i są bardzo ciekawego nagrody .

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Opublikowano

Topka nie działa tam zbyt dobrze sam wbiłem tam 97lvl a widziałem 116lvl. Na serwie było kilka bugów ale ogólnie był fajny. Tera off chyba na stałe bo dziś max online osób to było 8.

//Edit:

110lvl w tydzień?? na tym serwie od 75lvl+ exp był łatwy (z 84 do 97 1,3h).

Opublikowano

Topka nie działa tam zbyt dobrze sam wbiłem tam 97lvl a widziałem 116lvl. Na serwie było kilka bugów ale ogólnie był fajny. Tera off chyba na stałe bo dziś max online osób to było 8.

Ehkm... kolejny kołek musi założyć nowe konto żeby powypisywać jakieś głupoty... serwer konkurencje Ci robi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...