Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InsansMT2 [PL][DEDYK]

Ŧalse

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla tych który mają clienta/patchera zrobiłem Launcher który omija ten głupi patcher i nie trzeba czekac az pospraawdza wszystkie pliki 5 min ; )

Launcher

http://www.speedyshare.com/files/29726957/Launcdddher.bat

SKAN :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7182096b553b3ab33f9b2b86373fc96b202a60333e7af401a8fdffdfd3b1f134-1312548622

Uzyczylem tego posta od innego usera

czyzby logowanie padlo bo nie moge sie zalogowac

Opublikowano

ej ludzie. Jeśli nie chcecie czekać aż ten patcher sie tam "sciągnie/załaduje" to weźcie to co wysłał KoKsLaNd1 te obejście. Wklejacie to folderu z InsansMT2 i ja czekam z max. 10 sec i mi się metek włancza.

Dzieki Koks...

P.S. Chyba nie działa logowanie ; p

1y0mdj.png

Opublikowano

Po prezentacji serwer wygląda bardzo ładnie.

Tylko jedno, ale 4 bony tylko są... z tego co

wyczytałem z prezki.

Opublikowano

od 30 minut nie mogę wbić na forum pisze Łaczenie sie z s2 nomas cos tam cos tam i nie wchodzi ;/ a zapowiadalo sie ciekawie ;( clienta juz pobralem a konta nie moge zrobic bo strona nawet nie dziala ....

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Strona działa jak by co. ;-).

Po za tym, ciężko o rzeczy, ale potem idzie naprawdę gładko.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

@UP

zgadzam się z tobą

również polecam ten serwer, zapraszam do Jinno nick : TheFighter

56237goku+vs+vegeta_2.jpg Dajcie mi co chcecie, bo to jest nieważne.

Sorry, sygnatura coś nie chce działać.

Opublikowano

Strona golwna laduje mi sie jakies 5 minut jak nie wiecej tez tak macie? czy tylko u mnie tak jest?

Opublikowano

Eh... Nawet zalogować się nie da - takie lagi . No nic, miałem ochotę zagrać . Poczekam , aż będzie działać .

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Padło tylko logowanie, serwer chodzi ogolnie bardzo płynnie, jednakże dobijam 130lvl w meczarniach, poniewaz musze expic na mapie 95, dlatego moja propozycja to zeby zmiejszyc wejscie na mape 135 na 130lvl, bo nie wyobrażam sobie expa od 130 w góre na mapie 95, a na mapie 110 moby maja mniejszy lvl niz na 95 i nie da sie expic:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...