Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InsansMT2 [PL][DEDYK]

Ŧalse

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez, to wklej tu linka ze stronki bo znów pewnie z prezki nie aktualna...

"Przekroczono limit czasu połączenia

Serwer insansmt2.com.pl zbyt długo nie odpowiada.

Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem. "

tak kurw... rzeczywiście siedzę na mpc i "sprawdź połączenie"

Opublikowano

Ehh... Mam nadzieję, ze więcej problemów nie bedzie... Trzeba ściągnąc więcej graczy na server....

PS. Korzystając z okazjii, BezZasad ile zajęło Ci wbicie 90lv+ ?

26.09.09- 2 lata z MPC Forum :)

Opublikowano

GA MOGLBY SIE POFATYGOWAC I WKONCU DODAC OBROBKE KAMIENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

czemu off ?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

wlasnie , moze laskawie by nas uprzedzili .... , wgl ciekawe kiedy znowu on . . :]

Opublikowano

Czy tylko ja ni emoge wbić na stronke i do gry ? , dopiero co pobrAłem clienta ;/ a tu off

😅

Opublikowano

Prawdopodobnie serwerownia znow zawałiła sprawe, albo false wziął sie za robote i zaczął odbugowywac drop wejściówek na mapy 95+. Narazie czekamy na info. Tak apropo jak serwer ruszy to mam na sell stal dla woja szamna i ninja, kupie stal dla sury.;D Stalki sprzedaje tylko za małże. Jak coś pisać na ogólnym w Chunjo , moj nik BeHappyy:D

Opublikowano

ataki ddos przez serwer imetin (sprawka lord dragona (pesoil / notus))

#

edit

udalo sie zabezpieczyc przed tym serwer juz online

11-37.59.93.25.png
Opublikowano

Serwer fajny. Strasznie mało ludu gra. Ogólnie exp drop itemy są w porządku. Nie widziałem większych błędów w grze. Tylko ten patcher... za każdym razem gdy włączam grę sprawdza wszystkie pliki... 5 min z bani. Prezka bardzo czasochłonna i porządnie wykonana. + i napewno zagram.

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

ja mam taki problem że nie mogę się poruszać jakby by była klawiatura nie aktywna ... czy ktoś ma ten sam problem a jeżeli tak jak to naprawić :>?

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Dla tych który mają clienta/patchera zrobiłem Launcher który omija ten głupi patcher i nie trzeba czekac az pospraawdza wszystkie pliki 5 min ; )

Launcher

http://www.speedyshare.com/files/29726957/Launcdddher.bat

SKAN :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7182096b553b3ab33f9b2b86373fc96b202a60333e7af401a8fdffdfd3b1f134-1312548622

Ps :

To nie jest nic trudnego więc nie oczekuję za to +

😅

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...