Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawy sposób na niszczenie idiotów :D

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to na chuj ich mi udzielasz ; d? sie zdecyduj w końcu czy jednego idiote mniej czy nadal zyje : O jak to było kilka lat temu to newsa już nie znajdziesz co najwyżej artykuł o tym ; d

ae1d1005fe.png

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1312232100' post='2949973]

to na chuj ich mi udzielasz ; d? sie zdecyduj w końcu czy jednego idiote mniej czy nadal zyje : O jak to było kilka lat temu to newsa już nie znajdziesz co najwyżej artykuł o tym ; d

Bo przydałyby się ? :mellow: Przecież pisałem nieraz, że gość z filmu przeżył . Idioci co nie przezyli po zniszczeniu cudzego mienia nie są godni pożałowania :) . No właśnie nie lubię jak nie potrafią zarchiwizować artykułów . Artykuł był właśnie w j. angielskim ...

jqeuR.png

Opublikowano

Przejeżdżać człowieka za coś takiego? Gdybym to widział to kierowcę bym powiesił za jaja albo bym go bił do nieprzytomności.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Przejeżdżać człowieka za coś takiego? Gdybym to widział to kierowcę bym powiesił za jaja albo bym go bił do nieprzytomności.

Polecam obejrzeć cały filmik w późniejszych postach . Kierowca wsiada zdenerwowany do samochodu. Nie wiadomo czy coś złego mu się przytrafiło. No i jakiś koleś chciał poigrać z nerwami kierowcy bo widział go wkurzonego. No to się doigrał i myślę, że na przyszłość pomyśli zanim spróbuje kogokolwiek wkurzać ;D .

jqeuR.png

Opublikowano

Jakby umarł, to bym Cię pewnie wyzywał, jak inni, lecz On żyje.

Nauczka b. dobra, powinni taką wszędzie dawać ! :)

Osobiście, to bym mu czegoś takiego nie zrobił, bo mógłbym przejechać mu po czym innym, ale nie skończyłoby się na 'Halo. Policja ?"

Pytacie się, po co taki temat ?

Hmmm, On uczy ! :) Może do niektórych 'mądrych' dotrze, że niektóre popiski mogą się źle skończyć.

Powinniście podziękować autorowi, za tą super lekcję.

Tak powinni w szkołach uczyć.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Jakby umarł, to bym Cię pewnie wyzywał, jak inni, lecz On żyje.

Nauczka b. dobra, powinni taką wszędzie dawać ! :)

Osobiście, to bym mu czegoś takiego nie zrobił, bo mógłbym przejechać mu po czym innym, ale nie skończyłoby się na 'Halo. Policja ?"

Pytacie się, po co taki temat ?

Hmmm, On uczy ! :) Może do niektórych 'mądrych' dotrze, że niektóre popiski mogą się źle skończyć.

Powinniście podziękować autorowi, za tą super lekcję.

Tak powinni w szkołach uczyć.

Gdyby UMARŁ to tego tematu byście nie ujrzeli bo nie jestem takim świrem. Ten przykład ma być przestrogą dla tych co mają wakacje, by nie próbowali się popisywać przed kolegami . No i ogólnie by nie próbowali takich akcji jak na filmie, bo jak widać może się to skonczyc niezbyt ciekawie.

jqeuR.png

Opublikowano

Taka dyskusja na temat jednego gifa xD.

Ja nie mam zdania, jedni sądzą że dobrze, drudzy myślą inaczej - według mnie mógł zrobić to trochę łagodniej :D

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Człowiek się wkurwił i go przejechał. Nic w tym śmiesznego.

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Kto takich idiotów produkuje ? Skakuje na auto . A potem się dziwi że kierowca niewiedząc co robić . Ze zdenerwowania jechał dalej . A ?ON został poszkodowany ze złamanym żebrem. lub do końca życia na wózku

1366207790-U344225.png

by me

Opublikowano

Szyba koszt ok 300/400zł (do tego matiza) , a koleś zapewne będzie sporo jeździł na wózku . Nic śmiesznego w tym nie ma .

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Powiem tak ,autor i wszyscy którzy myślą że słusznie go przejechał to nędzne kurwy bez serca...

To tak od serca :rolleyes:

o.O Idz skakac na cudzy samochod i zdaj relacje o uczuciach kierowcy w stosunku do ciebie, to pogadamy. Kurwami mogą być twoi koledzy, ale od nas sie odpierdol okay ? Nigdzie nie wyzywałem wiec daruj sobie takie wyzwiska, bo pograzasz sie.

Poza tym sądzę, że kierowca nie wiedział do konca czy koleś mu wpadnie pod koła ;).

jqeuR.png

Opublikowano

Zabił człowieka, proszę zamknąć ten temat i zbanować autora bo jestem pewien, że ten gif może zgorszyć większość młodszych jak i tych starszych userów!!

Daj MINUSA jak żresz BiGoZ

18840816194704719242316.jpg

Opublikowano

@PanZaglady

Kazdy ma prawo napisac co o tym sadzi-w koncu chyba po to ten temat zalozyles?Takze nie czepiaj sie kazdego kto ma inne zdanie na ten temat niz ty...

Wdg mnie potraktowal go za ostro...lepiej bylo zlapac go za bety i zadzwonic na policje(jakby sie bardzo rzucal to mu jebnac xD).Wtedy mial by nauczke bo musialby bulic za nowa szybe i wlasciel auta nie poniuslby kosztow naprawy...

Opublikowano

@PanZaglady

Kazdy ma prawo napisac co o tym sadzi-w koncu chyba po to ten temat zalozyles?Takze nie czepiaj sie kazdego kto ma inne zdanie na ten temat niz ty...

Wdg mnie potraktowal go za ostro...lepiej bylo zlapac go za bety i zadzwonic na policje(jakby sie bardzo rzucal to mu jebnac xD).Wtedy mial by nauczke bo musialby bulic za nowa szybe i wlasciel auta nie poniuslby kosztow naprawy...

Oczywiscie , ze maja takie prawo tylko niech odpuszcza sobie wyzywanie i jezdzenie po innych od "kurw, pedalow i idiotow ", to nie bede sie czepiac.

jqeuR.png

Opublikowano

Tak, bardzo zajebiście, być może zabił człowieka który rozbił mu szybę. Tutaj jak na razie to Ty jesteś idiotą. Sory ale jeżeli takie coś "przypada Ci do gustu" to coś z Tobą nie tak.

# Mówi się "To wiedź, że coś się dzieje".

A tak poza tym gdzieś to widziałem =P

No i dobrze mu tak bo szyba droga bardzo . =P

Opublikowano

# Mówi się "To wiedź, że coś się dzieje".

A tak poza tym gdzieś to widziałem =P

No i dobrze mu tak bo szyba droga bardzo . =P

300zl-400zl z wymiana...

Opublikowano

Może nie zostal potrącony tylko z powodu szyby kierowca mogl sie wystraszyc i obawiac sie ataku na swoja osobe co mozna pomyslecj ak typ skacze ci na szybe samochodu dzialal w obronie wlasnej... sam sie prosil po co to robi ... niech sie pierdolnie w czolo to mu bedzie wesolo a nie skakal po samochodzie

87016652kopia.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

Dobrze zrobił, mógł jeszcze na policję zadzwonić że mu zniszczył szybę.

Albo lepiej do twojej matki, ona by mu jeszcze dojebała na tej ziemi.

RAsfepN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...