Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawy sposób na niszczenie idiotów :D

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazł się kolejny krzyżowiec co broni idioty... Jak będziesz dorosły,kupisz swój samochód i jakiś idiota ci rozpierdoli szybę to pogadamy. Teraz nie masz pojęcia czemu gościa to tak wkurwiło , ze go przejechał. Szyba jest w chuj droga. To nie jest rzecz za 2zł w sklepach z rzeczami po 2 zł :/.

Weź się jebnij w tego pustaka co masz w głowie lepiej, bo coś z Tobą nie tak.

Martwisz się o szybę, a o jego zdrowię nie?? KURWA ! A jak gościu będzie sparaliżowany do końca życia, ni wiem co mu uszkodził, to co? Zaciechę masz, bo kurwa rozbił szybę??

Rozbił szybę = musi za nią zapłacić. Przejechanie go autem nie było mądrym rozwiązaniem. Trzeba było wysiąść i mu najebać jak normalny facet ew. zachować się jak frajer/konfident i zadzwonić na psy.

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po tym poście... widze ogólny poziom tego forum, wiekowy i rozumowy i wiem że jest tu tylko kilka poważnych ludzi... i na pewno jednym z nich jest PanZagładny i kilku innych reszta nie dorasta do poziomu...

daj_plusa_kurwo_24185.jpg

sygna2s.jpg

Opublikowano

Martwisz się o szybę, a o jego zdrowię nie?? KURWA ! A jak gościu będzie sparaliżowany do końca życia, ni wiem co mu uszkodził, to co? Zaciechę masz, bo kurwa rozbił szybę??

Rozbił szybę = musi za nią zapłacić. Przejechanie go autem nie było mądrym rozwiązaniem. Trzeba było wysiąść i mu najebać jak normalny facet ew. zachować się jak frajer/konfident i zadzwonić na psy.

Kolejny mądrala. Nikt mu nie kazał popisywać się przed kolegami rozbijając szybę w cudzym samochodzie. Kolejna sprawa jego zachowanie nie było mądrym posunięciem gdyż ludzie są różni . Nie każdy posiada mnóstwo pieniędzy a nie każdy też ma dobrą sytuację finansowa. Ten kierowca może miał kiepską sytuację finansową więc jak ten idiota mu rozwalił szybę to sie wkurzyl nie na zarty. Bo swiadomosc o kolejnym wydatku go dobiła :).

FRAJER/KONFIDENT bo zadzwoni na policję by temu typowi wlepili mandat ew. grzywne za uszkodzenie cudzego mienia ? Wez wyjdz bo zachowujesz sie w tym momencie jak JP na 100% co nienawidzi policji i ludzi bierze za konf. jak dzwonia po policje.

Wysiasc i najebac mu ? Nie no pokazałeś błyskotliwy geniusz UMYSŁU !!! To ten typ co sie popisywał mógłby go pozwać o nieuzasadnione pobicie i kierowca mógłby pojsc siedziec na 2 lata ;). GRatuluje inteligencji młody człowieku.

jqeuR.png

Opublikowano

Was to kurwa śmieszy a facet trafił do szpitala w stanie bardzo ciężkim albo umarł a wy macie z tego polewkę. I teraz się zastanów kto tu jest miernota intelektualną. Szczerze Ci życzę takiego samego losu, aby Cię pierdolnął jakiś samochód raz a dobrze.

i dobrze, jednego idioty na swiecie mniej, jest ich juz wystarczająco dużo, STFU.

pozatym nie przesadzaj napewno go nie zabil.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

I bardzo dobrze zrobił, że go przejechał ciekawe co byście zrobili jakby ktoś walnął "z pięści" waszą matkę lub dziewczynę (ona płacze) ja bym tak go zajebał, że karetka by nie zdążyła przyjechać...

To jest taki przykład ;]

Może ten koleś nie był ubezpieczony czy coś, a ma mało kasy?

Jakbyście mieli przeżyć miesięcznie za 2k zł(przykład), to byście zrobili to samo co on..

Opublikowano

stłukłeś mi szybke w telefonie, zara ide po samochów i Cie rozjade, zachowałeś sie jak idiota wiec należy Ci sie kara, co z tego ze ta szybka kosztuje 10 złoty musisz ponięśćkare...

z tego gifa tak w chuj sie da wywnioskowac że mu sie nic nie stało... szukaj tego newsa że zdrowy jest bo z chęcia przeczytam

@top

w sumie codziennie umieraja ludzie czy tam traca zdrowie to mnie zbytnio nie ruszło, fajnie że gość sie chciał popisać itd kierowcy puściły nerwy i se go jechnąął, jak zobacze jakiegoś idiote w szkole to bede go też musiał przejechać?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

I bardzo dobrze zrobił, że go przejechał ciekawe co byście zrobili jakby ktoś walnął "z pięści" waszą matkę lub dziewczynę (ona płacze) ja bym tak go zajebał, że karetka by nie zdążyła przyjechać...

To jest taki przykład ;]

Może ten koleś nie był ubezpieczony czy coś, a ma mało kasy?

Jakbyście mieli przeżyć miesięcznie za 2k zł(przykład), to byście zrobili to samo co on..

Porównujesz rozbicie szyby do pobicia matki, dziewczyny? WTF?!

1377774857-U369478.png

Opublikowano

To jak będzie wypadek to jak się zadzwoni po policję to jest się frajerem/konfidentem ? Nie rozumiem toku myślenia ludzi jp na 100% .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Pogadamy za 15-20 lat kiedy kupisz swój pierwszy samochód, a ja wskoczę tobie na szybę która pęknie...

To Ci najprawdopodobniej najebię i będziesz musiał mi odkupić tą szybę. Zadzwonię na policję, będą świadkowie, proste.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

I dobrze zrobił jeszcze bym wysiadł i mu strzała zajebał. Rozumiem się popisywać, ale nie niszczyć komuś kto cięzko na to zarobił...

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1312229074' post='2949712]

stłukłeś mi szybke w telefonie, zara ide po samochów i Cie rozjade, zachowałeś sie jak idiota wiec należy Ci sie kara, co z tego ze ta szybka kosztuje 10 złoty musisz ponięśćkare...

za 10zł to ty sobie mozesz kupic szybe do swojego plastikowego samochodu na dwie 9voltowe bateryjki.

z 2strony kierowca moze troche przesadzil, ja bym wyszedl rozjebal mu caly ryj i zadzwonil na policje ale mozna i tak... widocznie mu nerwy puscily, zdarza się. po co kretyn sie pchal na samochód

EXPmIpC.gif

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1312229074' post='2949712]

z tego gifa tak w chuj sie da wywnioskowac że mu sie nic nie stało... szukaj tego newsa że zdrowy jest bo z chęcia przeczytam

@top

w sumie codziennie umieraja ludzie czy tam traca zdrowie to mnie zbytnio nie ruszło, fajnie że gość sie chciał popisać itd kierowcy puściły nerwy i se go jechnąął, jak zobacze jakiegoś idiote w szkole to bede go też musiał przejechać?

Kolego czy na filmie widzimy jak ten koles rozwala komus telefon i ta osoba poszkodowana wsiada w samochod i go rozpierdala ? Nie, wiec nie rozumiem dlaczego przytaczasz co najmniej bezsensowny przykład :). Rozbicie szybki w telefonie a szyby w samochodzie to 2 różne sprawy i cenowo ogromnie się różnią.

Znalazłem filmik :

http://www.cda.pl/video/3286b8/Matiz-kontra-pieszy

Dłuższy i widac moment po wypadku jak sie rusza gosc i ludzie mu pomagaja.

jqeuR.png

Opublikowano

@up z ciekawym awatarem

czytamy ze zrozumieniem... rozjebałeś mi szybke w telefonie, napisałem, a nie w samochodzie

rozjebałbysmu ryj to byś do pierdla poszedł i byś sie raczej nową szyba nie nacieszył

@up

nie jestem Twoim kolegom więc oszczędź sobie takiej gadki

nie rozumiem po co zakładałeś taki bezsensowny temat

nazwa tematu: "Ciekawy sposób na niszczenie idiotów :D"

idiotą jest ten kto rozwalił mi szybke w telefonie, w "sposobie" na pozbywanie sie idiotów podałeś przejeżdżanie samochodem, zaprzeczasz sam sobie

hueeeh, daj mi link do artykułu tego z jakiegoś wiarygodnego amerykańskiego portalu ; d bo ja też moge wstawić fimik w którym gościu ulega wypadkowi i dopisać że nic sie nie stało

ae1d1005fe.png

Opublikowano

ta rozjebal bym mu to taka przenosnia, tzn mocno bym mu najebal a policji powiedziało by sie, ze to aby zatrzymac sprawce który niszczyl moje mienie i czesciowo sie bronilem pff, lepsze to niz przejechac po gosciu i pogruchotac mu wszystkie kosci.

co najwyzej by sie dostalo coś w zawieszeniu.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1312229553' post='2949771]

@up z ciekawym awatarem

czytamy ze zrozumieniem... rozjebałeś mi szybke w telefonie, napisałem, a nie w samochodzie

rozjebałbysmu ryj to byś do pierdla poszedł i byś sie raczej nową szyba nie nacieszył

Raczej tobie sie przyda te czytanie ;). Napisalem:

Kolego czy na filmie widzimy jak ten koles rozwala komus telefon i ta osoba poszkodowana wsiada w samochod i go rozpierdala ?

Rozwalenie szybki jest rownoznaczne z rozwaleniem telefonu bo jest uszkodzony. Nigdzie nie pisałem o szybce od samochodu;).

nie jestem Twoim kolegom więc oszczędź sobie takiej gadki

nie rozumiem po co zakładałeś taki bezsensowny temat

nazwa tematu: "Ciekawy sposób na niszczenie idiotów "

idiotą jest ten kto rozwalił mi szybke w telefonie, w "sposobie" na pozbywanie sie idiotów podałeś przejeżdżanie samochodem, zaprzeczasz sam sobie

hueeeh, daj mi link do artykułu tego z jakiegoś wiarygodnego amerykańskiego portalu ; d bo ja też moge wstawić fimik w którym gościu ulega wypadkowi i dopisać że nic sie nie stało

kolegom ? Naucz się pisać i polecam słownik ortograficzny.

Podałem tylko link do gifa by pokazać co się dzieje z cwaniakami co się popisują przed kolegami. No i trzeba ich nazwać idiotami bo to nic madrego wskakiwac na cudzy samochod, rozwalajac szybę .

Film dostałeś i widać na nim , ze gosc sie rusza i nie krwawi =.=

Wielki LOL a tak właściwie to po co on skakał na tą szybe ,żeby się popisać ?? -,-

Dokładnie, chciał się popisać przed kolegami jaki jest super mastah. Tylko nie przewidział humoru kierowcy a na tym dłuższym filmie widzimy , ze kierowca wsiadł nerwowy .. no to przegiał pałe i dostał..

jqeuR.png

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1312230036' post='2949807]

zagłady

czytaj mojego edita w poprzednim

@awatar

zatrzymanie, a pobicie to jednak różnica ; d

no zeby go zatrzymac musialem go chyba uderzyc lol a potem on sie na mnie rzucil to sie bronilem ;d

EXPmIpC.gif

Opublikowano

chwycenie np. za nogi nie jest równoznaczne z uderzeniem : D no ale nawet jak byś go lekko poobijał to i tak na 100% zgłosiłby pobicie ; d

@ zaglady

nie bedziesz mi mówił co mam robić, więc daj sobie spokój

nieee, nazwą tematu zasugerowałeś takie traktowanie ludzi jak na załączonym gifie, nigdzie nie pisałem że wskakiwanie na czyjś samochód jest madre ; d

jak sie ma krwotok wew. np. z żołądka to trudno żeby krew na zewnątrz leciała : >

mnie każesz sie uczyć ortografii a interpunkcji sam nie umiesz, kiedy masz jedno "i" w zdaniu przed kazdym nastepnym stawiasz przecinek :x

ae1d1005fe.png

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1312230440' post='2949834]

chwycenie np. za nogi nie jest równoznaczne z uderzeniem : D no ale nawet jak byś go lekko poobijał to i tak na 100% zgłosiłby pobicie ; d

@ zaglady

nie bedziesz mi mówił co mam robić, więc daj sobie spokój

nieee, nazwą tematu zasugerowałeś takie traktowanie ludzi jak na załączonym gifie, nigdzie nie pisałem że wskakiwanie na czyjś samochód jest madre ; d

jak sie ma krwotok wew. np. z żołądka to trudno żeby krew na zewnątrz leciała : >

mnie każesz sie uczyć ortografii a interpunkcji sam nie umiesz, kiedy masz jedno "i" w zdaniu przed kazdym nastepnym stawiasz przecinek :x

Tylko poradziłem co nie jest równoznaczne z rozkazywaniem. Co do tematu widać , ze gosc miał swoj sposob na niszczenie idiotow. Jednego idiote mniej ? Lepiej dla swiata, bo idiotow jest juz zbyt duzo.

Nie da się wszystkiego jednocześnie upilnować . Tak wiem, że stawia się przecinki po drugim i kolejnym "i".

jqeuR.png

Opublikowano

coś Ci chyba to dawanie "rad" nie wychodzi, jednego idiote mniej? przed chwila pisałeś że gość przeżył...:x gdyby nie było idiotów świat byłby nudny : D

skoro sam nie potrafisz upilnować wszystkiego nie czepiaj sie innych ; ]

ae1d1005fe.png

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1312230923' post='2949878]

coś Ci chyba to dawanie "rad" nie wychodzi, jednego idiote mniej? przed chwila pisałeś że gość przeżył...:x gdyby nie było idiotów świat byłby nudny : D

skoro sam nie potrafisz upilnować wszystkiego nie czepiaj sie innych ; ]

Nie obchodzi mnie czy korzystasz z rad czy też nie. Przeżył gość . To było dobre kilka lat temu i ciężko mi znaleźć newsa choć szukam. Ja mówiłem o idiotach co niszczą cudze mienie, że bez nich swiat jest lepszy i bezpieczniejszy. Idioci w pozytywnym znaczeniu tego słowa są mile widziani na tym świecie. Na filmie widać, że on nie zaliczał się do tych pozytywnych idiotów..

To , ze bez nich swiat bylby nudny mogę się zgodzić. (bez tych pozytywnych idiotów co nie niszczą.)

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...