Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawy sposób na niszczenie idiotów :D

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, bardzo zajebiście, być może zabił człowieka który rozbił mu szybę. Tutaj jak na razie to Ty jesteś idiotą. Sory ale jeżeli takie coś "przypada Ci do gustu" to coś z Tobą nie tak.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Tak, bardzo zajebiście, być może zabił człowieka który rozbił mu szybę. Tutaj jak na razie to Ty jesteś idiotą. Sory ale jeżeli takie coś "przypada Ci do gustu" to coś z Tobą nie tak.

Lol widzę , że nie wiesz ile kosztuje taka nowa szyba ;). Podpowiem: zajebiscie drogo ! Gość nie musiał skakać na cudzy samochód i rozbijać w nim szybę to by mu nic sie nie stało. Skoro był idiotą by rozwalić komuś szybę dla popisówy przed ZIOMALAMI to dostał za swoje i bardzo dobrze. Idiotów trzeba niszczyć :).

Jestem ciekaw czy ty wiedząc ile kosztuje szyba samochodu i gdyby ktos rozwalił ci szybe dla popisu, byłbyś taki spokojny i powiedział grzecznie : PANIE ZŁAŹ NO Z TEGO SAMOCHODU , ALE JUŻ !

Żałosny post miernoty intelektualnej co udowodniłeś w niejednym temacie i załapałeś warny.

Odpowiadam na pytanie : Tak on przeżył i widać jak się rusza . Pewnie nogi i miednicę ma pogruchotane.

jqeuR.png

Opublikowano

Przejechał go :unsure:

To nie jest śmieszne Idioto

Znalazł się kolejny krzyżowiec co broni idioty... Jak będziesz dorosły,kupisz swój samochód i jakiś idiota ci rozpierdoli szybę to pogadamy. Teraz nie masz pojęcia czemu gościa to tak wkurwiło , ze go przejechał. Szyba jest w chuj droga. To nie jest rzecz za 2zł w sklepach z rzeczami po 2 zł :/.

jqeuR.png

Opublikowano

Znalazł się kolejny krzyżowiec co broni idioty... Jak będziesz dorosły,kupisz swój samochód i jakiś idiota ci rozpierdoli szybę to pogadamy. Teraz nie masz pojęcia czemu gościa to tak wkurwiło , ze go przejechał. Szyba jest w chuj droga. To nie jest rzecz za 2zł w sklepach z rzeczami po 2 zł :/.

Wiesz co mnie to obchodzi?? Kupię sobie auto i niech mi rozpierdolą szybę to płakać nie będę, a to jakiś głupi filmik i ty się głupio cieszysz ...

Opublikowano

Wiesz co mnie to obchodzi?? Kupię sobie auto i niech mi rozpierdolą szybę to płakać nie będę, a to jakiś głupi filmik i ty się głupio cieszysz ...

Kolejny post, który udowadnia twoj brak dorosłości i znajomości kosztów życia :). Teraz łatwo ci pisać bo nie posiadasz własnego samochodu a więc nic nie płacisz. Jestem pewien, ze nie bylbys spokojny jak ktos, by ci rozwalił szybę w samochodzie na zakup, którego zarabiałeś kilka/kilkanascie miesiecy :).

jqeuR.png

Opublikowano

Kolejny post, który udowadnia twoj brak dorosłości i znajomości kosztów życia :). Teraz łatwo ci pisać bo nie posiadasz własnego samochodu a więc nic nie płacisz. Jestem pewien, ze nie bylbys spokojny jak ktos, by ci rozwalił szybę w samochodzie na zakup, którego zarabiałeś kilka/kilkanascie miesiecy :).

Dobra skończ już. A po za tym to auto to jakiś złom Fiat czy co to było ...

Opublikowano

O Kurwa ! :O

Ma za swoje, chciał się popisać przed kolegami ale coś mu się nie udało, tylko się skompromitował .

Opublikowano

Dobra skończ już. A po za tym to auto to jakiś złom Fiat czy co to było ...

Widać nawet samochodów nie odróżniasz a ten model nie jest taki rzadki. Jest to DAEWOO MATIZ :). Na pewno nie żadne seicento , cinquecento czy coś w ten deseń. Skąd wiesz czy to złom ? Sprawdzałeś datę produkcji i datę zakupu ?

Skończ już ? Zabrakło ci rozsądnych argumentów to łaskawie zakończ dyskusję, jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia i potrafisz zwyzywać.

jqeuR.png

Opublikowano

Ciekaw jestem czy było by Ci do śmiechu na jego miejscu gdybyś miał "nogi i miednicę pogruchotane". ... żałosne !

cudo.png
Opublikowano

Czy zbita szyba w aucie jest powodem do przejeżdżania człowieka? Nic fajnego w tym chujowatym gifie nie ma.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Zniszczył mu szybę która kosztuje 2000zł (Tak mi się wydaje) a on go zabił? ^^ Jego życie kosztowało 2000zł tak?

To nie jest śmieszne...

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ciekaw jestem czy było by Ci do śmiechu na jego miejscu gdybyś miał "nogi i miednicę pogruchotane". ... żałosne !

Ha ha ha ! Rozwaliłeś mnie. Sam rzucasz kamykami w dziewczynę robiąc jej bulwę pod okiem i bronisz kogoś co został przejechany przez swoją głupotę ? Większego hipokryty od ciebie jeszcze nie widziałem :). Kto mu kazał się pchać na cudzy samochód i rozpierdalać szybę ? Nikt. Sam chciał się popisać i zaliczył epic faila. Może te pogruchotane kości sprawią , ze zmądrzeje i na przyszłość nie będzie rozwalać szyb.

No i przede wszystkim ja nie wskakuję na cudze samochody wiec nie musze sie obawiac takiego numeru ;).

Czy zbita szyba w aucie jest powodem do przejeżdżania człowieka? Nic fajnego w tym chujowatym gifie nie ma.

Równie dobrze mogę się Ciebie zapytać: Czy dla popisu przed ziomalami można rozpierdalać szybę cudzego samochodu ? Głupie pytanie.

Zniszczył mu szybę która kosztuje 2000zł (Tak mi się wydaje) a on go zabił? ^^ Jego życie kosztowało 2000zł tak?

To nie jest śmieszne...

Nie zabił bo on przeżył co widać po gifie i ma tylko pogruchotane nogi i miednicę.

jqeuR.png

Opublikowano

Lol widzę , że nie wiesz ile kosztuje taka nowa szyba ;). Podpowiem: zajebiscie drogo ! Gość nie musiał skakać na cudzy samochód i rozbijać w nim szybę to by mu nic sie nie stało. Skoro był idiotą by rozwalić komuś szybę dla popisówy przed ZIOMALAMI to dostał za swoje i bardzo dobrze. Idiotów trzeba niszczyć :).

Jestem ciekaw czy ty wiedząc ile kosztuje szyba samochodu i gdyby ktos rozwalił ci szybe dla popisu, byłbyś taki spokojny i powiedział grzecznie : PANIE ZŁAŹ NO Z TEGO SAMOCHODU , ALE JUŻ !

Żałosny post miernoty intelektualnej co udowodniłeś w niejednym temacie i załapałeś warny.

Odpowiadam na pytanie : Tak on przeżył i widać jak się rusza . Pewnie nogi i miednicę ma pogruchotane.

To że rozbił szybę to zasługuje na śmierć? Zajebistym idiotą jesteś. Minusuj sobie, mam wyjebane ;]

Na pewno bym nie próbował kogokolwiek zabić pacanie. Pilnuj swoich warnów.

Was to kurwa śmieszy a facet trafił do szpitala w stanie bardzo ciężkim albo umarł a wy macie z tego polewkę. I teraz się zastanów kto tu jest miernota intelektualną. Szczerze Ci życzę takiego samego losu, aby Cię pierdolnął jakiś samochód raz a dobrze.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

To że rozbił szybę to zasługuje na śmierć? Zajebistym idiotą jesteś. Minusuj sobie, mam wyjebane ;]

Na pewno bym nie próbował kogokolwiek zabić pacanie. Pilnuj swoich warnów.

Was to kurwa śmieszy a facet trafił do szpitala w stanie bardzo ciężkim albo umarł a wy macie z tego polewkę. I teraz się zastanów kto tu jest miernota intelektualną. Szczerze Ci życzę takiego samego losu, aby Cię pierdolnął jakiś samochód raz a dobrze.

Radzę kupić sobie okulary a potem komentować ;). Nie zabił go tylko przejechał po nogach i miednicy. Nawet na tym gifie to widać jak się porusza i kolega biegnie mu pomóc. Także nie zginął. Co innego gdyby zabił gościa to gif nie byłby dla mnie zabawny ;) . A tak jest zabawny bo gość dostał solidną nauczkę by nie niszczyć cudzej własności.

Ahh już od pacanów wyzywasz :) . Na mnie to nie działa .

Tak śmieszy ta jego nieudana popisówka przed ziomalami co widać na koniec gifa gdy jeden z ziomów podchodzi do niego.

Nie rób z siebie takiego świetego aniołka bo nim nie jestes co widziałem po twoich błyskotliwych postach.

Nie pierdolnie mnie samochód bo jestem ostrożny i nie wskakuję na cudze samochody by rozwalac szyby dla popisu.

Widać nie trawisz ludzi co maja na ciebie kontrargumenty. Cieszy mnie to niezmiernie. :)

jqeuR.png

Opublikowano

Radzę kupić sobie okulary a potem komentować ;). Nie zabił go tylko przejechał po nogach i miednicy. Nawet na tym gifie to widać jak się porusza i kolega biegnie mu pomóc. Także nie zginął. Co innego gdyby zabił gościa to gif nie byłby dla mnie zabawny ;) . A tak jest zabawny bo gość dostał solidną nauczkę by nie niszczyć cudzej własności.

Ahh już od pacanów wyzywasz :) . Na mnie to nie działa .

A na mnie nie działają te twoje minusiki :unsure: . I co? Myślisz że sobie wstał i poszedł w podskokach do domu? Nawet nie wiesz co się z nim działo. Mógł umrzeć w szpitalu z różnych powodów ale was to śmieszy, ok wyjebane na was idiotów.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

A na mnie nie działają te twoje minusiki :unsure: . I co? Myślisz że sobie wstał i poszedł w podskokach do domu? Nawet nie wiesz co się z nim działo. Mógł umrzeć w szpitalu z różnych powodów ale was to śmieszy, ok wyjebane na was idiotów.

No cóż nagradzam ludzi zależnie od tego co wypisują. Przewaznie daje plusy bo są tu mądre osoby. Czasem niestety trafiaja sie takie konusy jak ty ;).

Hm a napisałem gdzieś , ze wstal do domu ? On przeżył, musiałbym poszukać gdzies newsa na ten temat, bo jak pamietam byla to glosna sprawa. Nie umarł więc już nie płacz.

ok wyjebane na was idiotów.

Ahh kolejne obrażanie ludzi z MPCFORUM i to nie tylko w tym temacie. Mam nadzieję , że kiedys zarobisz perma :).

Ogarnijcie z tym flamewar'em bo warny polecą...

Skąd wiesz że nie umarł po chwili lub w szpitalu?

Był o tym news i nawet filmik . Stąd powstał ten gif upamietniajacy te wydarzenie. Tak jak napisałem musiałbym go znalezć . Pisali, ze trafił do szpitala i nie umarł .

Ja staram się normalnie dyskutować na argumenty bez obrażania :).

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...