Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MixSurvival] TrueGame Serwer [PVP][WL][RP]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Romuluss.

Ile grasz w Minecrafta: 16 miesięcy .

Dlaczego nasz serwer: Ponieważ jest bardzo interesująco opisany, oraz lubię takie klimaty.

Co możesz wnieść na serwer: Piękne budowle, kulturę oraz pomocną dłoń dla mniej zaawansowanych graczy.

PS:Proszę o wiadomość czy zostałem przyjęty.

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Mam na imię Adam i mam 15 lat. Interesuje się minecraftem szczególnie serwerami Survival. Posiadałem też własne serwery dedykowane na których grało dużo graczy. Dlaczego chce zagrać na serwerze hmm ponieważ lubie Survival oraz widzę ze serwer dobrze się zapowiada reklama serwera nie była robiona na odwal się to myślę że serwer też będzie kozacki. W minecrafta gram już około 4 miesięcy. Pozdrawiam. Nick: Gomez. Proszę Administracje o dodanie do listy.

Opublikowano

Od teraz zmieniły się zasady dołączania do WHITELIST - Nie piszemy już podań - zapraszam do lektury w pierwszym poście

Opublikowano

Nie mogę do Ciebie wysłać wiadomości. Podaj może gg?

/edit

Masz chyba za dużo wiadomości na skrzynce odbiorczej pjachu, usuń troche wiadomości.

Opublikowano

Nick: Piotrek

Ile grasz w MineCraft`a : 0,5roku

Dlaczego nasz serwer: Jest ciekawy

Co możesz wnieść na serwer : fajne budowle

Opublikowano

Nick: Piotrek

Ile grasz w MineCraft`a : 0,5roku

Dlaczego nasz serwer: Jest ciekawy

Co możesz wnieść na serwer : fajne budowle

przeczytaj chociaz 1szy post..

Opublikowano

nick izuleczka

kod do vipa :P

C1BRFZ6V

dodana zapraszamy Vip zostanie widoczny po restarcie serwera (rano) ale mozesz juz grac.

Arcymistrz
Opublikowano

Zapraszam na serwer

Naprawdę godny uwagi nie jest łatwy jak inne proste serwery Admin trzyma mocno rękę na graczach i ich pilnuje

Ciekawe budowle dużo możliwości

Miły pomocny Team

Zapraszamy!!!

Opublikowano

Nick:Nolciu

Ile grasz w Minecrafta: 9 miesiecy

Dlaczego nasz server?:Lubie takie średniowieczne servery, i wg lubie budować zamki, żyć w dawnych czasach :D, rzadko kiedy znajdę taki piękny średniowieczny serwer.I sam wczoraj wpadłem na taki sam pomysł żeby taki serwer powstał ale wy mnie uprzedziliście :D.

Co możesz wnieść na serwer: Potrafie budować średniowieczne budowle i wiem jak sie zachować.

Kod:QRBJSGTX

Arcymistrz
Opublikowano

Jest off ponieważ nie ma pjacha a serwer samoistnie się wyłącza jak stoi na komputerze niestety tak jest dopóki craftserve nie wznowi sms za serwer

Opublikowano

Nick:Nolciu

Ile grasz w Minecrafta: 9 miesiecy

Dlaczego nasz server?:Lubie takie średniowieczne servery, i wg lubie budować zamki, żyć w dawnych czasach :D, rzadko kiedy znajdę taki piękny średniowieczny serwer.I sam wczoraj wpadłem na taki sam pomysł żeby taki serwer powstał ale wy mnie uprzedziliście :D.

Co możesz wnieść na serwer: Potrafie budować średniowieczne budowle i wiem jak sie zachować.

Kod:QRBJSGTX

Dodany miłej gry :)

@Up; serwer wylacza sie samoistnie bo stoi na mojej maszynie, jednak niedługo przerzucamy sie na profesjonalny hosting i takie problemy nie będą miały miejsca - przerzucone zostaną oczywiście wszystkie pliki i nic nie zostanie stracone :)

Opublikowano

u was tez sms za 2 zl nie dziala? probowalem na 3 telefonach

Dzis jeden uzytkownik wyslal smsa za 2zl wiec opcja musi dzialac, upewnij sie, ze masz opcje SMS PREMIUM w telefonie uruchomiona. W razie czego mozliwe sa przelewy PayPal , przelewy bankowe jak jestes zainteresowany daj znac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...