Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MixSurvival] TrueGame Serwer [PVP][WL][RP]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TRUEGAME SERWER

DARMOWE ZAPISY NA WL ZAPRASZAM!!!

Witaj jeśli znudziły Cię serwery na które wchodzisz i dostajesz tylko działeczkę, a cała Twoja przygoda opiera się na zbudowaniu jakiejś idiotycznej, dziwnej budowli która swoją wielkością nie zginie wśród innych drapaczy chmur, jeśli chcesz zaciągnąć trochę średniowiecznego klimatu z zamkami, statkami, królami i wielkimi miastami to świetnie trafiłeś. TrueGame Serwer jest miejscem w którym nie spotkasz dzieci wyrwanych spod marnej opieki rodziców, ta kraina zrzesza prawdziwych graczy, nie uświadczysz tu wulgaryzmów, prostoty a cała rozgrywka przyniesie Ci maksimum radości.

20110809144544.th.png 20110809144556.th.png

20110715163953.th.png 20110715164004.th.png

20110715164008.th.png 20110715164029.th.png

20110715164111.th.png 20110715164124.th.png

20110715164146.th.png 20110715164237.th.png

20110715164302.th.png 20110715164326.th.png

20110715164347.th.png 20110715164403.th.png

20110715164442.th.png 20110715164610.th.png

20110715164639.th.png

MIASTO:

Władzę w mieście sprawuje król, który zbiera pieniądze za działki, organizuje eventy i decyduje o dalszych losach miasta, może on wyrzucić kogoś z miasta, ukarać, wsadzić do lochów czy rozwiązać jakiś problem. Miasto ma w sobie wiele atrakcji, od różnorodnych działek po miejsca w których zarabia się monetę serwerową. W Berwood można spotkać takie miejsca jak: Statki, Ogrody, Szkołę, Ruiny dawnego miasta, Zasilanie oświetleniem miasta (można włączać i wyłączać światło w mieście), Pokoje do wynajęcia, Działki do kupienia przed murami zamku jak i wewnątrz, Zamek królewski, Tartak, Bazar, Publiczną kopalnie i wiele innych. Miasto wciąż się rozrasta, skonstruowane jest tak aby wyglądało jak najbardziej realistycznie, nie uświadczysz w nim płaskich hektarów ziemi.

WALUTA:

Każde miasto potrzebuje swoich pracowników - płaci wirtualną walutę, za wykonywanie swojej pracy jak i prowadzenie handlu surowcami "luksusowymi" podejmując się odpowiedniej pracy, zarabiasz pieniądze za jej wykonywanie, np. Drwal zarabia za ścinanie drzewa, Hunter za zabijanie zwierzyny i potworów. Dodatkowo kiedy nazbieramy już dużo surowców niektóre z nich da się sprzedać w miejskich skupach, przykładowo Drwal po ciężkim dniu pracy przyniósł ze sobą 100 drewna, nic nie stoi teraz na przeszkodzie aby pójść do tartaku i je sprzedać. Za zdobytą w grze walutę można kupować działki większe lub mniejsze w zależności od tego na jaką nas stać, można również wykupić miejsce na bazarze i handlować swoimi przedmiotami, jednak kiedy zabraknie nam jakiegoś surowca można go odkupić w miejscach gdzie się je sprzedaje.

DZIAŁKI:

W mieście są różnorodne działki, w zależności od tego jaką działkę potrzebujemy tyle zapłacimy - większe działki są droższe od tych tańszych jednak to nie jest jedyna kwestia jeśli chodzi o cenę, ważne jest również umiejscowienie działki - przykładowo działki na otwartym terenie przed murami zamku są tańsze od tych wewnątrz, które zapewniają ochronę przed potworami i zwierzyną, a dodatkowo wyglądają bardziej luksusowo i pozwalają mieszkać obok samego króla.

TABLICE Z REGULAMINEM GRY:

Wewnątrz gry znajdują się tablice które każdy gracz musi obowiązkowo przeczytać, dowiesz się z nich jakie są przydatne komendy na serwerze, poznasz strukturę miasta oraz nie będziesz błądził po jego krętych uliczkach. Król wymaga od każdego gracza znajomości tejże treści, publiczne zadawanie pytań na temat informacji które zostały tam udzielone będzie wynagradzane pobytem w lochach.

SPECYFIKA SERWERA:

IP: s3.csrv.pl:11216

MIXSurvival

Whitelist: ON

PVP: ON

Moby: ON

Potwory: ON

Wersja: 1.7.3

WSTĘPNY REGULAMIN SERWERA:

1. Zakaz proszenia administracji i moderatorów o darmowe itemy, działki, pomoc, teleport o cokolwiek!

2. Administracja zawsze na serwerze ma racje!

3. Obowiązuje całkowity i absolutny zakaz przeklinania.

4. Wymaga się od gracza kultury osobistej.

JAK DOŁĄCZYĆ NA SERWER:

TERAZ NIE MUSISZ WYSYŁAĆ SMSA DARMOWE ZAPISY NA WL TRWAJĄ! SKORZYSTAJ Z OKAZJI!

Wyślij SMS o tresci AP.CSRV na jeden z numerów:

* 72068 - koszt SMS to 2.46 zł brutto. Wpis jednego nicka na WL

* 75068 - koszt SMS to 6.15 zł brutto. Wpis jednego nicka na WL

* 91058 - koszt SMS to 12.30 zł brutto. Wpis jednego nicka na WL + Ranga VIP

* 92058 - koszt SMS to 24.60 zł brutto. Wpis dwóch nicków na WL + Ranga VIP dla tych nicków

Po wysłaniu smsa otrzymasz kod który należy wysłać mi na prywatną wiadomość lub napisać w temacie razem z nickiem/nickami jakie maja zostać dodane na whiteliste!

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: ZeZiBiZi

Ile grasz w minecrafta : 0.5 roku

Dlaczego nasz server : Bardzo szczegółowo opisany i to mi się podoba

Co możesz wnieść na server : To się jeszcze okaże jak mnie ludzie przyjmą

Opublikowano

Nick:Komka103

Ile grasz w Minecrafta:Pół roku

Dlaczego nasz server?:Ponieważ wydaje się fajny grałem na innym i było też pvp on ale tam to była masakra bo nie było wh a serwer mi się podoba i chciałbym pograć

Co możesz wnieść na serwer:Kulturę i nowego gracza :)

Opublikowano

Nick: Proko

Ile grasz w MineCraft`a : 3miesiące

Dlaczego nasz serwer: Jest ciekawy i różni się od innych

Co możesz wnieść na serwer : Ciekawe budowle i miłą atmosferę

Opublikowano

nie ma wzoru trzeba napisać dlaczego warto Cie dodać itp. nie przyjmuje takich podan jakie widać wyzej bo wiem, ze gracz pisał to na odwal się albo w ogole nie przeczytał opisu serwera.

Opublikowano

a skąd ty możesz wiedzieć czy przeczytałem opis czy też nie? Pisząc podanie na whitelist myślisz że ktoś napisze ci cały swój życiorys to się grubo mylisz nie będziesz przyjmował ludzi do WL nie będziesz miał graczy jest mase serwerów na których można pograć

Opublikowano

@up:

nie przyjmuje takich podan jakie widać wyzej bo wiem, ze gracz pisał to na odwal się albo w ogole nie przeczytał opisu serwera.

Ty to zrobiles na odwal sie. Więcej włożyłeś pracy w to aby mi szczeniacko odpyskować niż napisać porządne podanie... Widać miałem nosa, że Cie nie przyjąłem.

Opublikowano

Podanie kogoś kogo przyjąłeś

Nick: ZeZiBiZi

Ile grasz w minecrafta : 0.5 roku

Dlaczego nasz server : Bardzo szczegółowo opisany i to mi się podoba

Co możesz wnieść na server : To się jeszcze okaże jak mnie ludzie przyjmą

Moje podanie:

Nick: Proko

Ile grasz w MineCraft`a : 3miesiące

Dlaczego nasz serwer: Jest ciekawy i różni się od innych

Rozumiem że się bardzo różni ok spoko rozumiem że do kolegi wyżej masz jakiś sentyment.

Opublikowano

Nick: enclude

Ile grasz w MineCraft`a : 2 lata .

Dlaczego nasz serwer: Jest ciekawy.

Nick: Baca

Ile grasz w MineCraft`a : 2 lata .

Dlaczego nasz serwer: Jest ciekawy.

Opublikowano

Nick:Felek

Ile grasz w Minecrafta:długo

Dlaczego nasz server?:Bo poszukuje dobrego serwera.

Co możesz wnieść na serwer:Ciekawe budowle, miłą atmosferę.

Opublikowano

Nick: Maja

Ile grasz w Minecrafta : 3 Miesiące

Dlaczego nasz serwer : Ciekawie opisany ;)

Co możesz wnieść na serwer : Ciekawe budowle.

Opublikowano

DOKŁADNIE NIE DODAŁEŚ NAS DO WL

NICK : Baca i enclude

Pisze " Nie jesteś na WL serwera"

Proszę o szybkie rozpatrzenie tego problemu !

Opublikowano

Nick: Hokage

Ile grasz w Minecrafta : powyżej roku

Dlaczego nasz serwer : bo nie inny

Co możesz wnieść na serwer : atmosfere i mily klimat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...