Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Mc-Dragons [No-WL] [200 slotów] [No-Premium]

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lipny serwer Nic ciekawego nie ma

A czego ty chciałeś ? na każdym praktycnie to samo ?

Differrus

whitelist OFF ..

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka.

Postanowiłem napisać cała prawdę o tym serwerze, bo już nie mogłem wytrzymać.

Ten temat nie ma na celu reklamowania tego serwera, wręcz przeciwnie, odradzam gry. Dlaczego ? Otóż:

1. Administracja nie ogarnia zupełnie nic, nie mogą dawać itemów graczą, a co chyba 10 gracz, którego się zabije, wypada z niego woda (nie wiadro tylko zwykła woda) lub lava( nie wiadro z lava tylko zwykla lava).

Administratorzy zabijają graczy bez powodu na good mode, albo wyłączają gooda i zaczynają all z nie nacka bić, a jak ktoś zwróci im uwage odrazu dostaje kicka, lub bana na 2-12 h.

Administrator "qip" rozwala cuboidy, tzn: Zrobiłem z kolegą niewielka kaktusiarnie nawet nie 2-piętrową, a on, jakieś 5 min po tym, skasował całą mówiąc że to laguje serwer.

2. Pluginy, od kiedy na sruvivalu jest tyle pluginów ? np: /spawn czy /sethome. to powinny być komendy vipa (o vipie zaraz napisze) a jednak nie sa.

3 Vip oraz SuperVip : te rangi nic nie dają, jedynie po 6h trudu admini może dadzą 25 diaxów, a powinno być 1 stack jak pisze.

4. Administracja, okrada skrzynki, otóż, chwile po tym jak zniszczył administrator kaktusiarnie (napisane wyżej) zaczął okradać skrzynki.

5. Kultura Administracji i graczy: niczym się nie rózni od dzieci z 4-5 klasy z ADHD. Mniej więcej taka sama.

6. Otóż znowu VIp: zostają olewni przez Administrator

Administratorzy twierdzą że maja zaje*istego (przepraszam za wyrażenie) dedyka: 200 słotów, a gra jakieś max 25 osób, a niby laguje ich nie skonczona kaktusiarnia.

Jedynie żałuje że nie zrobiłem SS tych sytuacji, lecz wielu graczy może potwierdzić wszystko co napisałem.

Pozdrawiam: MeroxliN

ps: sry za ort pisze na szybko bo miałem natchnienie :P

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...