Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Mc-Dragons [No-WL] [200 slotów] [No-Premium]

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwicie się? Za stołkiem zasiadł Admin, który rozwalił już 4 serwery, serwer ma po prostu zgrany team nie umiejący nic zrobić... Ciągle padał, pada i będzie padać :)

Admin ,który załozył dedyk nigdy jeszcze nie miał swojego serwer oprócz hamachi.

nie wciskaj ludziom kitu.

a serwer działa a lagów nie mam przynajmniej ja

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
  • Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie dlaczego miał☺byt paść?

Po prostu jest to mój pierwszy serwer (własnie pierwszy więc jakie 4 serwery) i po prostu coś źle skonfigurowałem. Uczę się na błędach zrozumcie ciągle coś zmieniam i serwer resetuje.

Jeśli mi nie wierzycie sami spróbujcie bo jesteście po prostu nierozumnie z lekka.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ludzie dlaczego miałbyt paść?

Po prostu jest to mój pierwszy serwer (własnie pierwszy więc jakie 4 serwery) i po prostu coś źle skonfigurowałem. Uczę się na błędach zrozumcie ciągle coś zmieniam i serwer resetuje.

Jeśli mi nie wierzycie sami spróbujcie bo jesteście po prostu nierozumnie z lekka.

Dobrze ale zrob pierw adminshopa itd a pozniej lagami po nie sa bardzo mocne pierw zrob world a pozniej lagi

ZBIERAM =+ !!!

Opublikowano

Ludzie dlaczego miałbyt paść?

kierzek, nie mówię, że Ty, mówię o ODYNIE. Jego dotyczy ten opis, a poprzedni serwer stojący na soredzie padł właśnie dzięki księciu ODYN-owi, zaczęła się zabawa, biesiada i chęc rozwalenia serwera, przecież kto wbił na soreda dostawał opa, by pomógł niszczyć. Kierzek, chcesz mieć dobry serwer - nie ufaj ODYN-owi. Co do Ciebie mam ( jak na razie ) neutralne nastawienie ;). Dziwi mnie jednak, że wywaliliście Krystiana aż się za nim kurzyło. On na pewno by Cie wiele nauczył.

Opublikowano

Metodą prób i błedów wreszcie doszedłem do sedna sprawy.

Udało mi się prawidłowo skonfigurować maszynę i nie ma lagów, dlatego zapraszam wszystkich graczy, którzy już grali i was nowych.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Gowno wielkie gowno!

Nie polecam!

Modów wgl niema, czekam na dzialke 2 dni.

I nic!

sygnatura231rs5.png

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/359527-tutquesty-na-serwa/

Jeżeli pomogłem

Wiesz co dać

;)

81b37b2774.png

Opublikowano

Gowno wielkie gowno!

Nie polecam!

Modów wgl niema, czekam na dzialke 2 dni.

I nic!

Czekałeś 10min po cym zacząłeś wyzywać wszystkich....Myślsiz ,że admini i mody są 24/7 ?

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

odświeżam, zapraszam na TS i do gry co ra fajniej się gra powstało już chyba 4 gildie :D nie długo pierwsze wojny!! serwer się rozkręca ma dopiero 2 tygodnie ;P

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Serwer nie upadł. Były małe komplikacje ale ekipa przez noc naprawia :) Już dzisiaj rano serwer powinien ruszyć :) ...

SERDECZNIE ZAPRASZAM DO GRY.

MIŁA ADMINISTRACJA

WKRÓTCE CIEKAWY GAMEPLAY SERWERA.

NA PEWNO NIE BĘDZIECIE SIĘ NUDZIĆ.

bctigermc.gif
Opublikowano

serwer był kilka godzin o trwały prace naprawcze lecz już wszystko działą!

whitelist jest OFF

zapraszam do gry

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

odswiezam i uwaga.

kazdy kto wejdzie na serwer i mu sie on spodoba a nastepnie napisze cos milego na mpcforum o serwerze otrzyma na start 7 sztuk żelaza na kilof, siekierę , łopatę :D po żelazo zgłaszajcie się do adminów tylko podawajcie rowniez nicki z mpcforum ;P

a to wszystko po to aby temat byl odswiezany.. bo kazdy wchodzi na serwer i gra ale potem go nie oceni na mpcforum moze to zacheci was do oceniania :)

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Kurr jak wy wbiliscie na serw jak ja tu nie widze IP podanego

IP Serwera: 94.23.253.207

zle patrzysz bo ip jest w temacie..

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...