Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creepypasty, Legendy, Straszne historie itp.

MrGamesMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Princess.exe było bardzo ciekawe. xD Rada na przyszłość: Nie zabierać dziwnych sprzętów elektronicznych, które napotkamy przypadkiem. :D

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@MrGamesMetin2

widze, ze niezle nabijasz posty tymi creepastami... moze zamiast wrzucac nowych postow, bys edytowal swoj glowny temat?!

@topic

niektore opowiesci sa ciekawe, niektore abstrakcyjne a niektore smieszne :)

Czytam na bierzaca!

Pozdrawiam

xamizo

Opublikowano

Narazie przeczytałem to o pokemonach . Jak słuchałem tej muzyki to zacząłem się śmiać xD Jak przeczytam inne to dam edita z rezultatem xD

@EDIT

Przeczytałem sobie Binarne DNA i napisał do mnie Atrox na GG jak się kurwa wystraszyłem ! xD Bo byłem na full głośnikach

@EDIT 2

To z Drzwiami słabe . Smile.jpg nie czytałem bo znam ;d

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

To wszystko jest tak pojebane że zarazem straszne już nigdy nie wejdę do tego tematu brrrrr

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

O qrwa! Otworzylem smile zobaczylem tego dziwnego psa i po 1 sec zamknalem i sie caly trzeslem ze strachu LOL ^^

@Edit Pierwsza wersja Lavender Town !!

http://www.youtube.com/watch?v=m14Hj4L64ts

@EDIT2

Wysluchajcie cale. Gwarantuje bol uszu i uczucie cisnienia jak w samolocie :) Have fun :D

Danio przesłuchałem do 1min oczy mi łzawią nie wiem sam dlaczego ,trzęsa się nogi i jest mi niedobrze nie wieże w smile.jpg ale w Lavender Town może coś być.

Opublikowano

Jak też cały dzien miałem zryty przez te smiley.jpg

Czułęm sie jak bym miałę 38 stopni celsjusza :) i się trzesłęm :) a nie mailem goraczki :)

Opublikowano

O kurwa ! Nie no... Coś w tych pokemonach jest ;/ Najbardziej się przestraszyłem tej opowieści i piosenki nawet nie mam zamiaru słuchać, bo wiem , że i tak coś mi odpierdoli ^^ Puszczę to koledze , który nic nie wie i zobaczę efekt.

Teraz na uspokojenie sobie meliskę czy cuś zrobię i posłucham rocka :) No i MineCraft :D Na pewno zapomnę ^^ :huh:

Przesłuchałem tych piosenek i nie za fajne są ;/

A tu bonus:

I to co było w opisie :

WARNING: IF YOU ARE UNDER THE AGE OF 18, OR YOU HAVE SENSITIVE HEARING, THEN WATCH THIS AT YOUR OWN RISK, THIS IS AUDIO RECORDED FROM THE ORIGINAL POKEMON GREEN AND RED THAT CAME OUT IN JAPAN, THIS IS A ONE MINUTE AND FIFTY FIVE SECONDS LOOP OF THE BINARY NOISE THAT HAS CAUSED THE "Lavender Town Syndrome" WHICH HAS CAUSED CHILDREN TO GO ILL WHILE WEARING HEADPHONES. THIS WAS TOKEN FROM A FIVE MINUTE RECORDING I DID MYSELF.

beznickowiec.png

By Baksiu

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...