Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeroCraft[24/7][Dedyk][NO-WL][No-Premium][100 Slotów]

BulletKill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gamer byl najlepszym adminem na tej sieci da sie z nim pogadac spko koles nagle BOSKI pegas BOSKI 12 latek zaczyna mu rozwalac pliki servera dzieki niemu jest po 7 cofek dziennie zrobilem z kolega caly magazyn w domku dzialka rozwalali wszystko nam zabrali odbudowalismy dzis rano noc 1h temu znowu 0 skrzyni magazyn pusty 0 itemow.Kolega prosi o dzialke pisze do pegaza tylko on byl na servie prosi o dzialke na co h@ o wielki odpowiada za 1h przyjdzie zielonek moderator kolejne dziecko 11 lat wynika z tego ze o wielki h@ nie umie dawac dzialki!!! bosko gamer odszedl dzis odrazu team speak padl po 40 min server off juz sporo czasu na forum spamuja oczywiscie nasz Boski h@ wykreca sie i pier***i glupoty ze cos zmienia.Odpowiedzi 0 na servie zamieszanie pare cofek dziennie znikaja cale domki ciezka praca niektorych ludzi ale oczywiscie tym malym kutafonom na niczym nie zalezy tylko zeby byla kasa bo 12 latek musi sobie kupic gre komputerowa(np) hahaha.Wszyscy moderatorzy h@ max 12 lat procz gamera ktory jest jedynie na poziomie i nie ma 12 lat jak ta dzieciarnia.Cale 2-3 dni cale no-life bez przerwy przy kompie zeby zbudowac taki domek jak ja z kolegą zbudowalem i nagle wesola ferajna na czele z pegazem rozwala caly server i ciezka prace gamera ktory odszedl (niedziwie sie mu) admin zielonek rozwalil mi i koledze caly magazyn caly nasz dobytek od poczatku gry zaraz po 1 magazynie zniszczonym takze pzrez niego bo:jakis koles zalogowa lsie na konto admina i pytaj sie na tsie czy chcemy itemy my idziemy na polowanie wracamy a Proteza wali nam do skrzyn po 120 kilofa z diamentu i najlepszych itemow,materialow po czym kolega moj wspollokator dostaje bana za dodawanie niby itemow a gowniarz zielonek nie chce mu dac ub bo woli wylziac dupe 12 latkowi za bardziej kolorowy nick.Moglbym tak wymieniac w nieskonczonosc ale jzu mi sie nie chce odradzam tego servera niektorzy wydali kase po 20-30 zl i po paru dniach server pada przez 1 niedoswiadczonego 12 latka ktory dostal h@ i uwazal ze wszytsko jest takie proste a cuboida dac nie potrafi.Sory za bledy ale klawiatura rozwalona troche i pisalem na szybko zdenerwowany.Dzieki pozdrawiam

@edit pegas nie potrafil jak wyzej napisane zbanowac i banowal sam siebie szukal pluginow 1 slowem masakra

kolega pisal do zielonka gowniarza zeby oddal nam chociaz nasze itemy procz tych wszystkich diamentow na co to oczywiscie musial rozwalic,zabrac poprostu okrasc nas ze wszystkiego po upadku wczorajszym.I slowo o MrWoodo zeby sie nie poryczal na servie od 3 dni kiedy gralem widzialem go tylko raz na 10 min chyba lub 30 poprostu woli se pograc w jakas tibie czy cos a sam gamer se poradzi zobaczymy jak server dalej pociagnie

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że Synek powiązał się z Gamerem:)

Zacznę od postu Pana u góry:)

To prawda nie znam się na pluginach:)

Pegas może nie zna się na wszystkich pluginach,ale nie płacze jak ty:)

Hahahhahahahhaha no ten ban na Siebie był zabawny:) Polewa na TS3,jakiś troll na nicku Pegas5(Podobno Gamer_6) wbił na ten nick a Pegas pomylił się i dopisał literkę,no tak każdy miał polewę:) Przyznam:P

Najzabawniejsze jest to że pewna osoba : Gamer_6 ,nie umiała się zachować odchodząc to wchodziła na nicki każdego z Adminów/Modów i ogólnie trollowała -no pełen ogar:)

Teraz do tego:

"Ok, a teraz prawda o HeroCrafcie ;], Nowy HeadAdmin to Pegas51, ktory rozpierdoli ten server, nie ogarnia w ogole pluginow, a najlepsze jest to, ze sam sie banuje! A najlepsze jest je pegas nawet nie umie dawać cuboidów,a na dodatek jak coś ktoś od niego chce to ma to w dupie bo nie umie nic robić! (On w końcu ma tylko 12 lat)

Teraz MrWooDo, cały dzien gra w jakieś inne gry a na MC wchodzi tylko na 30 min, poza tym, chec dla siebie zabrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Server za max miesiac padnie, bo pegas nic nie ogarnia! "

Zna się na systemach Ubuntu itd.:) Za co ty tego nie umiałeś;/ Pluginy też umie,może nie Supermocno ale na pewno źle nie będzie:)

Nie zbanował by się sam gdyby jakiś Troll wbił na jego nick a on wpisał swój pełny Nick:D

Pegas umie dawać cuboidy:) No tak ty masz 14 lat to możesz każdego jechać:)

Gram cały dzień w inne gry:/ Wiesz co gdybym grał w MC cały dzień to gra by się szybko znudziła;/ A tego nie chcę:P

Dla siebie zabrać?? Niczego dla Siebie nie chcę,wtf?!

Powodzenia w dalszym trollowaniu,

btw jutro Notch ma ślub chyba:) -tak dla ogólnego info:)

@gandzia740

Była zmiana systemu,pisane było...no to oczywiste że TS3 i reszta padnie jak dedyk się reinstaluje...

Gdybyś był na TS3,wiedziałbyś jaka płaczka jest z Gamera:)

A to że zwrotów z MaxCrafta nie było to był pomysł Gamera:),cyt.

Ja do niego: To można im coś zwrócić...

Gamer: A co mnie obchodzi,mam ich w dupie...

Opublikowano

@TopModel

Serwer działa...pozdro

@Gamer_6

Ja kłamie = Rotfl...

Zapomniałem odpisać co do haseł:P

Wcale nie łamałem haseł żeby kogoś okraść:)

To już nie pamiętasz jak mówiłem znajomym żeby zmienili hasła na trudniejsze? Żeby ich nie owalili,pozdro:)

Tylko jakiś dziwne,nikomu nic nie zniknęło;/

A co do wcześniejszej mapy co była:

Byłaby stara gdyby pewna osoba Gamer_6 wgrał 1,dosłownie 1 rzecz i ją odpalił:)

Ale nie lepiej mieć to w dupie i zrobić od nowa,co tam zrobić ktoś za niego zrobi:) Tak jak sam mówiłeś:)

Opublikowano

Nie popłakałem sie, tylko poprostu wkurwia mnie to że ten dzieciak pegas wpierdala sie do czegoś czego nie umie, i przez to, servera za tydzien nie bedzie :]]

@edit

WooDo wiesz co?

Cała moderacja servera jest za mną (prócz ProTezy) i za tym żeby Pegas wyleciał :]]

Ale to miłe jest mieć szacunek, i wsparcie kumpli z teamu :]

Opublikowano

Bullet żal mi was... najpierw wy niszczycie konkurencję i bronicie nam niszczyć waszą pozdro :D To trzeba być debilem żeby reklamować taki zje**** serwer...

@Up Potwierdzam że pegas to kid

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Bullet żal mi was... najpierw wy niszczycie konkurencję i bronicie nam niszczyć waszą pozdro :D To trzeba być debilem żeby reklamować taki zje**** serwer...

@Up Potwierdzam że pegas to kid

Server za długo nie pociągnie jak czegoś nie zrobicie z Administracją , Pegas to dzieciak który sam jeszcze do szkoły nie dochodzi a ma zarządzać serverem takiej klasy....

Opublikowano

Fajny serwer, tylko przydały by się jakieś jobsy, mcmmo, a już na pewno musicie naprawić iconomy.

Pozdro.

Piszę programy na zlecenie, "tematyka" dowolna ;)

GG: 386303

Opublikowano

Serwer do dupy chunki się nie ładuja co chwilę off lub reset i jak się chce zalogować wiszę w powietrzu i pisze coś o lataniu

@edit

A jakis admin cos spierdolil i laguje w ch..

motoryy.jpg

Pomogłem Daj Plusaa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...